Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:11 - 05/02/2018

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ… βουλωνει στόματα για τον ΚΟΣΜΟ που είχε εχθές το ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ συλλαλητήριο… ΔΕΙΤΕ και ΔΙΑΔΩΣΤΕ…!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…

Ενας πρόχειρος υπολογισμός με βάση το λογισμικο του κτηματολογιου που χρησιμοποιουμε οι μηχανικοι η εκταση υπολογίσθηκε 186.540 τμ στις 3 το μεσημέρι με βάση τις αεροφωτογραφίες που απεικονιζονται στον χαρτη.

H μεση πυκνοτητα πληθυσμου εκτιμαται απο τους ιδιους 4 ατομα/τμ, αυτο κανει 186.540χ4=746.000 ατομα, χωρις να εχει υπολογισθει η εναλλαγή του κόσμου… που σημαίνει μιλάμε για πάνω απο 800 χιλιαδες!, οποιος ειναι μαγκας ας με διαψευσει.

Πριν λίγο δια στόματος κου Μαρδα ειπε οτι οι δικοι του μηχανικοι το υπολόγισαν σε 560.000! αρα τι σχέση εχει το 140.000? (Μιχάλης Χριστοδουλίδης).

stoxos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Γιώργος 02/05/2018 @ 7:34 ΜΜ

    Κόσμο είχαν και τα γύρω στενά πάνω από 300 άτομα η Ξενοφώντος ανάμεσα Αμαλίας και Φιλελλήνων… Όπως και τα άλλα στενά, στους γύρω δρόμους, μέχρι την Μητρόπολη και την πλατεία στο μοναστηράκι όλοι με σημαίες από όπου και έφυγα!!!

  2. Den einai anagkaio oti se kathe Tm eixe 4 atoma ekei pou eimoun eixe arketo xwro

  3. ο Μίκης ο μεγαλος Ελληνας αγνος πατριωτης.. του εδειξε τον ηλιο με το δαχτυλο.. κι αυτοι κοιτουσαν το δαχτυλο.. ποσο μεγαλο ειναι και ποσο θα τους πονεσει.. ο Μικης εγραψε ιστορια επισφραγισε την ενοια πατριωτης… ο αριστεροστροφος φασισμος είναι το οχημα του γκλομποφασισμου.. φουστης απο τα δεκατεσσερα.. ωστε να φιστικωσει ο ισλαμοεποικος νσβγουν καλεργακια τανγκαλακια.. εναι ανθρωπομηδενιστες… ανηκουν στον μασωνισμο στο δογμα κισσιγκερ και παπουλια μπενακη.. τι τσιπρας τι σιμητης τι γαπ ολοι αυτο υπηρετουν αλασων μορφας.. το οχι το κανουν ναι και την αντιρηση ακροτητα.. το δημοψιφισμα φασισμο των πολων εναντι των λιγων με δικαιωματα.. η δημοκρατία ανυπαρκτη.. οπου δεν πιπτει λογος πιπτει γουδι. κακαλιν.. κακαλιν κακκαλα….η κακαλιν μαλια το ψευτορωμεικο καπουτ.. ακομη και συην Αμερική κανουν κουμαντο κυνηγωντας τον Τραμπ.. δηλαδη ο Μπους Τζουνιορ ηταν οκανος για προεδρος κι ο Τραμπ οχι? με τον παρα ξεσαλωσαν υπερηφανευτηκαν θα ταπεινωθουν.. θελουν να κυβερνησουν την Ευρώπη…. αλιμονο στην ευρωπη.. ο αδης ειναι ετιοιμος.

  4. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως απο χθες γίνεται μια προσπάθεια όπου κι αν κοιτάξω να εξηγήσει ο καθένας τα αυτονόητα, ρε Έλληνες ξυπνάτε επιτέλους, βρέθηκαν κάποιοι που έχουν αποδείξει περίτρανα πως ο λόγος τους είναι αέρας κοπανιστός να πουν τα δικά τους και μπήκατε στο τρυπάκι να αποδείξετε τί;;; Δε παν να λενε ότι θέλουν, όλοι ξέρουν και πόσο κόσμο είχε το συλλαλητήριο και πως πρέπει επιτέλους να μας σεβαστούν, μη παίζετε το παιχνίδι τους.

    • ΑΡΙΣΤΕΙΔΕΣΛΥΣΙΜΑΧΟΥ 02/07/2018 @ 11:20 ΠΜ

      Επίσης Σωστός! Μεταφέρουν το ενδιαφέρον σε εκτιμήσεις που δεν έχουν τόση σημασία. Πλην να μη χάφτουμε αμάσητα ότι παρουσιάζει η μία ή άλλη πλευρά. Η υπερβολή είναι εναντίον της αλήθειας

  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 02/05/2018 @ 11:01 ΜΜ

    ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΘΩΝΟΣ, ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΑΣΟΣ ΜΠΙΡΣΙΜ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΛΠΑ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ. ΔΙΝΟΤΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ. ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ.

  6. Γούλας Απόστολος 02/06/2018 @ 11:54 ΠΜ

    4 Άτομα στο τετραγωνικό δεν είχε ούτε κάτω από την εξέδρα.αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, πιστεύω ότι κατά μέσω όρο είχε 2 με 2,5 άτομα. αν λοιπόν τα χιλιάδες τμ είναι 186540 τότε είναι από 370000 έως 460000 χιλ. πάλι είμαστε περισσότεροι από όσο είναι όλα τα Σκόπια καλημέρα.!!!

    • ΑΡΙΣΤΕΙΔΕΣΛΥΣΙΜΑΧΟΥ 02/07/2018 @ 11:17 ΠΜ

      Σωστός! Προφανώς δεν ήταν και τόσο μηχανικός ο μηχανικός διότι 4 άτομα ανα τετραγωνικό ούτε το χέρι στη τσέπη δε μπορούνε να βάλουνε. Μάλλον υπολόγισε με βάση τις στατικές μελέτες όπου εκεί αναφέρονται στο μέγιστο δυνατό και καθ υπερβολή.

    • αιρετικός 02/07/2018 @ 11:37 ΠΜ

      Ενα άτομο(εγώ) ύψους 1,80, με βάρος 94 κιλά(τουλάχιστον) όρθιος καταλαμβάνει χώρο(μετρημένο) 0,16τ.μ. με άνεση(μετρήθηκε και το μήκος μεταξύ των ώμων).Αρα πέντε άτομα χωράνε σε ένα τετραγωνικό μέτρο χωρίς ιδιαίτερο στρίγμωμα.Πόσο μάλλον όταν κοιτάνε στην ίδια κατεύθυνση.

  7. ΑΡΙΣΤΕΙΔΕΣΛΥΣΙΜΑΧΟΥ 02/07/2018 @ 11:13 ΠΜ

    Λάθος εκτίμηση ως προς την πυκνότητα. Δοκιμάστε να βάλετε 4 άτομα σε ένα τμ και θα το καταλάβετε. Ένας άνθρωπος ακίνητος, απολύτως ευθυτενής και σχετικά αδύνατος καταλαμβάνει 1/5 του τετραγωνικού μέτρου. 60×30 cm.
    Πραγματική πυκνότητα όπως βλέπουμε και σε κάθε φωτογραφία είναι 2-3 άτομα ανά τμ. Άρα η εκτίμηση των 500 χιλιάδων είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα μάλιστα με την επιφύλαξη ότι όλοι αυτοί οι δρόμοι που σημειώνονται είχαν και κενά σημεία οπότε πάμε και παρακάτω.
    Δεν είναι ανάγκη μάλιστα να χρησιμοποιηθεί χάρτης του κτηματολογίου. Οποιοσδήποτε χάρτης κάνει τη δουλειά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*