Διαφημίσεις

Δείτε το κόλπο που έκαναν στο μοντάζ για να καλύψουν τον χρόνο λήψης του βίντεο από το ελικόπτερο της Αστυνομίας – Επισήμως η ΕΛΑΣ του Τόσκα κάνει λόγο για 140.000 διαδηλωτές, ενώ οι φωτογραφίες και τα βίντεο δείχνουν μέγα πλήθος

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα συμμετείχαν 140.000 άνθρωποι και δύο ώρες αργότερα, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από το ελικόπτερο της αστυνομίας που πετούσε πάνω από το συλλαλητήριο.

Τα πλάνα καταγράφουν μεγάλα κενά στη Βασ. Σοφίας, τη Βασ. Αμαλίας και τη Σταδίου προφανώς για να… στηριχθεί η επίσημη άποψη της κυβέρνησης για τον αριθμό των πολιτών που διαδήλωσαν στην Αθήνα για τη Μακεδονία.

Κενά που δεν φαίνονται όμως από τις δεκάδες φωτογραφίες που μετέδωσαν τα ειδησοεγραφικά πρακτορεία από τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας όσο βρισκόταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο.

Από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, δεν φαίνεται όμως ποια είναι η ώρα της λήψης. εάν δηλαδή έγινε κατά τη διάρκεια, πριν ή μετά την συγκέντρωση.

Από μια προσεκτική ματιά όμως στην πάνω αριστερή πλευρά φαίνεται ότι το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία και έχει χρησιμοποιηθεί mosaic effect για να μην φαίνεται πότε τραβήχθηκε το βίντεο. Το mosaic effect χρησιμοποιείται για να αποκρυβεί μια συγκεκριμένη περιοχή του video, χαμηλώνοντας την ανάλυση.

Σε αυτήν ακριβώς την πλευρά που τοποθετήθηκε σήμερα το mosaic effect όπως μαρτυρά ένα άλλο παλαιότερο βίντεο που τραβήχθηκε από το ελικόπτερο της Αστυνομίας καταγράφονται η ημερομηνία και η ώρα λήψης του βίντεο.

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία:

Ωστόσο, οι φωτογραφίες των ειδησεογραφικών πρακτορείων παρουσιάζουν μια διαφορετική εικόνα καθώς φαίνεται ότι στη Βασ. Σοφίας είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από κόσμο.

Η παρακάτω φώτο είναι χαρακτηριστική του ψεύδους του βίντεο της ΕΛΑΣ! Ο κόσμος στην Βασ. Σοφίας είναι πυκνός μέχρι τη Ρηγίλλης… στο Βίντεο της ΕΛΑΣ ο δρόμος είναι άδειος αμέσως μετά τα λουλουδάδικα στη Βουλή και σε όλο το μήκος του Εθνικού Κήπου πηγή

hellas-now



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “Η ΕΛΑΣ έσβησε την ώρα στο βίντεο που δημοσίευσε για να μη φαίνεται ότι ήταν νωρίς το μεσημέρι που ο κόσμος ήταν λιγότερος!”
  1. Μπορούμε να καταλαβουμε την ωρα απο το αποτύπωμα της σκιάς των κτιρίων στην ευρύτερη περιοχή αν το μελετήσει κάποιος….

  2. Ολοι ειναι εναντιον μας. Εχουμε τους εξωτερικούς εχθρους, αλλα πιο επικίνδυνοι ειναι οι εσωτερικοί. Δυςτυχως.

  3. ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ . ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ .. …..ΝΤΡΟΠΗ…… ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ
    ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ . Η ΕΛ.ΑΣ. ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ .Η ΕΛ.ΑΣ. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΛΑΒΙΚΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ: ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  4. το βίντεο δειχνει πεντακαθαρα οτι ο κόσμος κατευθύνεται (ειναι σε κινηση )προς το πυρήνα της συγκέντρωσης που είναι το Σύνταγμα….. πολυ απλά αυτη είναι η απόδειξη ότι το βίντεο ειναι απο νωρις και δεν δείχνει την πραγματική εικόνα της συγκέντρωσης….Δυστυχώς για αυτούς που έστησαν το βίντεο τη ΠΑΤΗΣΑΝ…….διαδώστε το.

  5. Αν ήταν προεκλογική συγκέντρωση, ο κ. Τόσκας, το 1.500.000 θα το έκανε 2 με 2,5 εκατομμύρια. Τώρα όμως, βρίσκονται σε πανικό, τα έχουν κάνει πάνω τους και το χειρότερο απ’ όλα (γι’ αυτούς) είναι ότι βγαίνουν και το φωνάζουν. Πόσο γελοίοι είναι………

  6. Δεν υπήρχε κάποιος να αλλάξει την ώρα στο video;;; αλλά μάλλον θα έχει προστασίες ακριβώς για να μην κάνουν ότι θέλουν.

  7. Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης δεν λειτουργούσαν τα κινητά, κανείς δεν μπορούσε να στείλει ή να λάβει sms, στα διόδια Μαλγάρων κλείσανε τα ταμεία και λειτουργούσε μόνο ένα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά 2km και, τα λεωφορεία από άλλες πόλεις που μετέφεραν κόσμο υποχρεώθηκαν από την ΕΛΑΣ να σταθμεύσουν πολύ μακριά από το κέντρο της πόλης και ο κόσμος ταλαιπωρήθηκε πολύ!

  8. (Η ΕΠΊΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ Μουχαχαχα)

    Ηταν λάθος η ημερομηνία, γι’ αυτό σβήστηκε και η ώρα στο βίντεο, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, επιμένοντας πως τα στοιχεία της αστυνομίας για τον κόσμο που υπήρχε στο Σύνταγμα κατά το συλλαλητήριο για την Μακεδονία την Κυριακή, ήταν ακριβή.

  9. ΠΡΟΣΟΧΗ!… ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΩΣ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ!… ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ 666 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΜΑ!… ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!!

  10. ΤΥΦΛΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ.
    ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ.
    ΕΔΩ ΤΟ ΟΧΙ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑΙ ΣΑΝ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ!
    ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ…Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ.
    ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ…
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΗΝ.

  11. αφου πηγαν τοσοι λιγοι και οι ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ απηχαν τωρα ο Αξελ με το Κουναβι της διπλανης χωρας υπο το φως της Επταφωτης του Μαθιου(ΝΤΠ) θα δωσει το ΟΝΟΜΑ στους ΝΕΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ) η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ…..η ΑΡΒΥΛΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ επεσε Διανα στον αριθμο διαδηλωτων ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ!!!!

  12. Οταν φτάνουμε σε τέτοιο σημείο τη λύση δεν μπορεί να την δώσει πια η ψήφος,αλλά μόνο το ξίφος.

  13. Χούντα σκέτη χούντα.Ημουν εκεί.Ημασταν πάνω από 1.700.000.Είδα κόσμο να κλαίει όταν τραγουδούσαμε το Μακεδονία ξακουστή.Είχαμε παλμό και ήμασταν όλοι εκεί Ελληναράδες στην ψυχή, από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους.Γιστί μας βρίζουν;Επειδή ήμαστε διαφορετικοί;Μα η αριστερά δεν είναι αυτή που υποστηρίζει με πάθος την διαφορετικότητα;Ναι είμαστε διαφορετικοί, γουστάρουμε πατρίδα ένδοξη.Ναι ήμαστε διαφορετικοί γουστάρουμε την ιστορία μας και τους ένδοξους προγόνους μας.Γιατί μας χλευάζεις αριστερέ, επειδή είμαστε διαφορετικοί από εσένα;;;

  14. τοσκα, μπορεί να σκέφτεσαι τους 144.000 ισραηλίτες που θα σωθούν,γι’αυτό και σου προέκυψε αυτός ο αριθμός, αλλά οι εβραιοσιωνιστές σαν και του λόγου σου δεν είναι μέσα σε αυτούς.

  15. Επί εποχής αγανακτησμένων απορρούσαμε όλοι γιατί οι αστυνομία έριχνε χημικά και χτυπούσε τους πολίτες. Στο κάτω κάτω σκεφτόμασταν ανάμεσά μας ζουν και αυτοί. Δεν τα βιώνουν? Ούτε πληρώνονται τα τρελά λεφτά για να πράττουν έτσι στην περίπτωση που κάποιος πει ότι τους ελκύει το χρήμα. Και τώρα έσβησαν την ώρα σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να δείξουν λιγότερο κόσμο. Και αναρωτιέται και πάλι κανείς το γιατί. Σας στέλνω λοιπόν ένα λινκ από το πείραμα του Milgram το οποίο νομίζω θα μας λύσει πολλές απορίες….
    http://www.iatropedia.gr/eidiseis/to-pirama-milgkram-pos-i-ipakoi-ginete-tifli-vinteo/32003/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek