Διαφημίσεις

Σύμφωνα με την αστυνομία έφτασαν 283 λεωφορεία από τη βόρεια και τη νότια Ελλάδα
Επίσημη ανακοίνωση για το μέγεθος της συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος εξέδωσε το μεσημέρι η ΕΛΑΣ αμέσως μόλις τελείωσαν οι ομιλίες στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ σε «έκταση 50.000 τ.μ. περίπου» βρέθηκαν «περίπου 140.000 πολίτες».

Κατά την ίδια ανακοίνωση στην Αθήνα έφτασαν 283 λεωφορεία, τα 189 στις Αφίδνες και τα 94 στην Ελευσίνα. Αυτό πρακτικά, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ΕΛΑΣ, από την επαρχία ήρθαν 14.450 άνθρωποι και άρα από την Αθήνα βρέθηκαν στο συλλαλητήριο 125.000 πολίτες.

Σημειώνεται ότι οι διοργανωτές ανακοίνωσαν από μικροφώνου ότι στο Σύνταγμα βρέθηκαν 1,5 εκατομμύριο πολίτες.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Από ώρα 12:00 σήμερα (04-02-2018) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και σε έκταση 50.000 τ.μ. περίπου.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έλαβε από νωρίς το πρωί σήμερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Διέρρευσε το βίντεο της ΕΛΑΣ από το ελικόπτερο που κατέγραφε το συλλαλητήριο! – «140.000» πολίτες

Για την εκδήλωση αφίχθησαν στην Αττική 283 λεωφορεία, από τα οποία 189 από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών και 94 από το σταθμό διοδίων Ελευσίνας. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης.

protothema



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Στο συλλαλητήριο του Συντάγματος βρέθηκαν… 140.000 πολίτες, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ του Τόσκα-ΒΙΝΤΕΟ”
  1. Είναι τόσο γελοίοι που ξεφτυλίζονται διεθνώς για πολιτικές μικροσκοπιμότητες. Μόλις, μειώσανε το διεθνές κύρος, της Ελληνικής Αστυνομίας, δημιουργώντας, αμφισβήτηση της επιχειρησιακής ικανότητας της, σε όλα τα σώματα ασφαλείας της Ε.Ε και την Ιντερπολ, καθώς πρακτικά, δείξανε, ότι η αστυνομία της Ελλάδος, δεν δύναται να πραγματοποιήσει, σωστή καταμέτρηση πλήθους! Κάτι που απαιτείται να υπάρχει στα προσόντα της αστυνομίας, προκειμένου να θεωρείτε, αξιόπιστο σώμα, με επιχειρησιακή ετοιμότητα. Αυτή τη στιγμή ο Τόσκας, δημιούργησε υπηρεσιακά προβλήματα σε ολόκληρο το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. Διότι πρέπει να γίνουν έρευνες τώρα, διοικητικές, για ποιον λόγο έγινε λάθος, ποιος φταίει κλπ κλπ. καθώς είναι ζήτημα που πρέπει να διορθωθεί άμεσα, ειδάλλως η ΕΛ.ΑΣ έχει πρόβλημα, ακόμα και σε επίπεδο συνεργασίας με Ευρωπαικές χώρες, διότι και γυρίσει οποιαδήποτε συνεργάτιδα Ευρωπαική αστυνομία αυτή τη στιγμή και αμφισβητήσει την ικανότητα της ΕΛ.ΑΣ, θα πρέπει να ληφθούν νέα μέτρα εκσυγχρονισμού σχετικά με την λειτουργία της και την βελτίωση της επιχειρησιακής της ικανότητας. Ίσως αυτό ν αποτελεί και αφορμή να στείλουν και άλλα ξένα σώματα ασφαλείας/ καταστολής; Με πραγματικά αφορμή φυσικά, τον ξεσηκωμό τον Ελλήνων; Πάντως ο Τόσκας, η θα πρέπει να πείσει πως η ικανότητα της ΕΛ.ΑΣ σε καταμέτρηση πλήθους π.χ. είναι εντάξι, οπότε θα πρέπει να παραδεχτεί ότι έκανε προπαγάνδα και να παραιτηθεί με αποτέλεσμα να στοχοποιηθεί κι άλλο το τι εστί Συριζα, η θ’αμφισβητηθεί η ικανότητα της αστυνομίας από τους Ευρωπαίους εκτός κι αν δεν το κάνουν θέμα, γιατί γνωρίζουν, ΑΡΑ, για να γνωρίζουν, πάει να πει ότι είναι μες το κόλπο, ΑΡΑ έχουν το χέρι τους και σε σχέδιο καταστολής κατά ξεσηκωμού των Ελλήνων, ΑΡΑ, τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Βέβαια επικίνδυνη είναι και η λαική οργή, ειδικότερα, όταν είναι οργανωμένη σε λόχους ενόπλων και επαναδιεκδικεί την εθνική κυριαρχία!

  2. OΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ, ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΥΛΟ, ΚΡΕΜΑΛΕΣ , ΚΛΠ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΓΚΑΟΥ Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝΕ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ 4 ΓΙΑ 151 ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ.
    ΠΙΣΤΥΕΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΑ.

    1. Θα συμφωνήσω μαζι σου. Για τις κρεμάλες εννοω. Μονο αυτο φοβούνται. Δε πα να κανουμε χίλια συλλαλητήρια, σκασίλα τους.

  3. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΜΑΛΑΚΕΣ;………ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;……………………’η απλως κανετε οτι ΔΕΝ το καταλαβατε;…….ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ !!!!!!!!!!!……..ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ……..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΕΔΩ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΚΩΛΩΣΟΥΝ.ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ 140000 ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 1000,000 ΚΟΣΜΟ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ.

  5. Στην σελίδα του βίντεο της αστυνομίας, άφησα ένα σχόλιο και μου το σβίσανε χαχαχα.
    Έγραψα: ”Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ότι πρόκειται μόνο για 140.000 κόσμο, δημιουργεί ερωτήματα, σχετικά με την επιχειρησιακή ικανότητα της ΕΛ.ΑΣ στην καταμέτρηση πλήθους. Δεν αμφισβητείται η ικανότητά της αλλά η εντιμότητα του Υπουργού προστασίας του πολίτη, που για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αποκρύπτοντας τον πραγματικό αριθμό των παρευρισκομένων, σπηλώνει το κύρος της ΕΛ.ΑΣ σε διεθνή επίπεδο”
    Και το σβίσανε…ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  6. 140χιλ. Χμμμ … Μαλιστα … Τωρα εξηγουνται ολα … Οι ΣυριζΑνελ οχι οτι ειναι προδοτες … απλα δεν ξερουν να μετρουν για αυτο δυσκολευονται με τα μνημονια …. . Με το ιδιο ακριβως τροπο μετρουν και τους λαθρο.

  7. Αυτά τα πλάνα απο το ελικόπτερο είναι πρίν αρχίσει το συλλαλητήριο, κανονικά στην εικόνα απο το ελικόπτερο επάνω αριστερά καταγράφεται ημερομηνία και ώρα όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο της αστυνομίας ( https://www.youtube.com/watch?v=9_u-X_HW9Lk 1:31) αλλά εδώ έχουν θολώσει το σημείο για να μην ξέρουμε την ώρα της βιντεοσκόπησης και να δημιουργήσουν την εντύπωση της “σκόρπιας διαδήλωσης”
    Στις 15:30 ο δρόμος ήταν εντελώς γεμάτος μέχρι το πολεμικό μουσείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *