Διαφημίσεις

Τα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης έχουν συνδεθεί με απευθείας σύνδεση με το Συλλαλητήριο της Αθήνας για το όνομα της Μακεδονίας και την ταυτότητα του Μακεδόνα.

«Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αθήνα, περισσότερα από 1500 λεωφορεία αναμένεται να φθάσουν στην Αθήνα και να η συγκέντρωση να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο Έλληνες.

» Η ελληνική αστυνομία έχει εκπονήσει σχέδιο για την ασφάλεια των πολιτών, αποκλείοντας δρόμους και περίπου 19 χιλιάδες αστυνομικοί θα ελέγχουν όλο το κέντρο της πρωτεύουσας», γράφει το NetPress των σκοπίων

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Τρόμος στα Σκοπιανά ΜΜΕ που μεταδίδουν απευθείας: «Πάνω από 1 εκατομμύριο ο κόσμος»”
  1. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ(ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ) ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ!!! ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ………

  2. 140.000 στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα λέει η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Αλέξη το τερμάτισες! Ούτε στις δικτατορίες τόσο ψέμα.

  3. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    μιλαμε για πανω απο 2 μυρια λεμε ποιο ενα πανω απο 2 μυρια χαλαρα!!!!!!!!!

  4. Με τέτοια μούφα συγκέντρωση, τρομάξανε τόσο πολύ, που τώρα, θα βάλουν και την Στερεά Ελλάδα και την Πελλοπόνησο στην ονομασία.
    Ξεφτιληστήκε η χώρα πάλι!

  5. ερχομαστε γυφτοι…ετοιμαστε τις κορες και τις γυναικες σας. Αυτο που εγινε στην βοσνια απο τους σερβους θα μοιαζει με παιδικο παρτυ απεναντι σε αυτο που θα ζησει το μικρο αυτο σλαβικο χωριο. αφανισμος και καθαρση.

  6. Και που να δειτε ΣΛΑΒΟμο@υνοπανα , τις ΦΑΛΑΓΓΕΣ ελληνων,ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ετσι και συνεχισετε το βιολακι που παπαγαλιζετε με εντολη Σορος και ΣΙΑ !!!!!!!!!!!!
    κοντος ψαλμος αλλιλουια…ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ !!!!!!…………….ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ προδοτες ΤΣΙΡΑΚΙΑ της Ν.Τ.Π. !!!!!!!!!!!!!

    1. Μπράβο αγαπητέ, πες τα με τ’ όνομά τους ! Όπως ακριβώς είναι ! Ρίξτους στο δόξα πατρί !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *