Διαφημίσεις

Πολλοί είπανε ότι για τα εθνικά θέματα οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται.

Έκαναν τεράστιο λάθος όμως γιατί οι Έλληνες δεν ξεσηκώθηκαν για το ότι έχουν χάσει μισθούς και συντάξεις αλλά για το όνομα της Μακεδονίας ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ. Σήμερα στην Αθήνα έχει συγκεντρωθεί πολύ μεγάλο πλήθος το οποίο ξεπερνά το 1 εκατομμύριο! Αυτός ο κόσμος δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα και η κυβέρνηση πλέον αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα και αυτό φαίνεται από την δήλωση της υφυπουργού Εσωτερικών Μαρίας Κόλλια η οποία δήλωσε ότι δεν είναι νοσταλγοί της χούντας αυτοί που φωνάζουν Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Όλοι θα θυμάστε τι έλεγαν κορυφαία στελέχη λίγες μέρες πριν. Έλεγαν λοιπόν ότι τα συλλαλητήρια γίνονται για να χαίρονται μερικοί ακραίοι εθνικιστές. Αυτό που ισχύει όμως είναι ότι οι Έλληνες αυτή την στιγμή πραγματοποιούν το μεγαλύτερο συλλαλητήριο όλων των εποχών.

Δείτε Live την εικόνα από το σύνταγμα.

Δείτε:

Ο λαός απαιτεί από την κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα κάθε διαπραγμάτευση η οποία περιέχει με οποιοδήποτε τρόπο την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!

Η κυβέρνηση ακούει; Πάνω από 1,5 εκατομμύριο Έλληνες φωνάζουν για τα δίκια τους.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Συλλαλητήριο Αθήνας: Η μεγαλύτερη συγκέντρωση όλων των εποχών”
  1. Ποιό 1 εκατομμύριο;;; Και σεις τέκνα Βρούτοι;;
    Ακόμα δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν τα μισά πούλμαν και έχουν κλείσει όλοι οι δρόμοι!!!
    Το 1992 είχαν κατέβει σχολεία – στρατόπεδα – δημόσιες υπηρεσίες και δεν είχε το μισό κόσμο.
    Μία σπίθα λείπει και θα γίνει …..του Κολοκοτρώνη!!!!!!!!
    Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΓΕ στους 2 ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ!!!
    Μίκη Συγχωρεμένος – ξέρεις εσύ!!!!!

  2. Στην πληροφορική με τον όρο πρόγραμμα αναφερόμαστε σε μια συγκεκριμένη ακολουθία εντολών τις οποίες πρέπει να εκτελέσει ένας υπολογιστής για να παραγάγει το επιθυμητό για το χρήστη αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τον γενικό ορισμό που έδωσε ο Τζον φον Νόιμαν το 1945, το πρόγραμμα αποτελείται από μια συνεχή αλληλουχία εντολών τις οποίες ο υπολογιστής καλείται να εκτελέσει μία προς μία για να παραχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1_%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE.
    το ερωτημα ποιος και γιατι πατησε την εντολη ,και γιατι τωρα

  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ” Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Θα ήθελα τη γνώμη σας σε μια παλαιότερή μου εκτίμηση. Κατά την άποψή μου λοιπόν η μεγάλη αδυναμία όλων των ολοκληρωτισμών,όλων των μεθόδων ελέγχου,όλων των χειριστικών πολιτικών είναι η απλοικότητα του συλλογισμού πως η οικονομική εξαθλίωση οδηγεί στην υποταγή. Και εξηγούμαι. Μια ομάδα υποτιθέμενων επικυρίαρχων που θεωρεί την οικονομική εξαθλίωση απόλυτο όπλο καθυπόταξης συνειδήσεων, παραλείπει να αξιολογήσει το γεγονός πως όταν οι άνθρωποι πιεστούν ασφυκτικά, καταφεύγουν στις όποιες εφεδρείες τους. Και ευτυχώς ή δυστυχώς,υπάρχουν ορισμένοι τρελοί λαοί που οι εφεδρείες τους είναι η ιστορία και η μνήμη τους, και μάλιστα πλουσιότατες.Τις οποίες στερώντας τους άλλες διεξόδους τους αναγκάζουν να επαναλάβουν μεγαλουργώντας. Γιατί εκτός από πολλά άλλα, η πενία εκτρέφει και την αρετή. Αν όντως λοιπόν υπάρχουν σοφοί που χειρίζονται τις τύχες του κόσμου,που κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν, μάλλον δεν είναι και τόσο σοφοί. Αλλιώς θα ήξεραν πως λαοί σαν τους Έλληνες μόνο με τον πλούτο διαφθείρονται. Όσο αναπαράγονται γενιές που αναγκάζονται εκ των πραγμάτων να φρεσκάρουν τις μνήμες των παλιότερων για το τι είναι ανάγκη και πείνα, το φρόνημα αναβαπτίζεται. Μόνο ο πλούτος κάνει μαλθακό τον Έλληνα.

    1. Μπράβο στη ζωντανή Ελλάδα…. Μπράβο στονΜεγάλο Μίκη Τον Αγωνιστή Πατριώτη. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.Να συνεχίσει ο Ξεσηκωμός!!!!!!!. Σε όλο τον κόσμο και όπου υπάρχουν Ελληνες …. Να βγούν έξω σε όλη την Ελλάδα μέχρι να τελειώσει η αναρχία που κυβερνά. Προδοτικά…Ξεπουλώντας τα ιερά και τα όσια. Καλή δύναμη

  5. Αντε καλε ….τι λετε τωρα η αστυνομια λεει 140.000….και καποιος αλλος προ ημερων ….ειπε…..δεν χωραει 2.000.000 κοσμος στο Συνταγμα ….ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ…….ΕΛΛΗΝΕΣ ….ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ……αποδειξαμε οτι ειμαστε ζωντανοι ……και οσο ειμαστε ζωντανοι ….ενωμενοι …..δεν τους βγαινει το ολοπραγμα που εχουν κατα νου……κρατηστε τη φλογα ασβεστη…..θα μας χρειαστει …..

  6. 2.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟ. ΟΥΣΤ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ! ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ( 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 1843) ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *