Διαφημίσεις

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ CHANEL

Θα εχει συνεχη ενημερωση να κανετε ρεφρεσ συχνα στο αρθρο ..

Πριν δυο λεπτα ..

Πριν 5 λεπτα…

Πριν 20 λεπτα …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

8 σχόλια στο “Ας μαθουμε απο τον Ζαχαρια πως εξελισσεται η προσελευση του κοσμου ..!”
  1. Πληρωνουμε ερτ για να δειχνει το μικρο σπιτι στο λιβαδι.το σκαι εδειξε πιο πολυ τους αντιεξουσιαστες παρα τη πορεια του κοσμου.

  2. Ο σύριζα βγήκε καθαρά για τα οικονομικά θέματα δντ-μνημόνια από την στιγμή που πρόδοσε τον Ελληνικό λαό δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης στην βουλή.
    Δεν μπορεί να αποφασίσει ούτε για τα Εθνικά ούτε για κάθε ανωμαλία που θέλει να φέρει στα σχολεία και στην κοινωνία.Ας πάρει τους αντιφα,τους πούστηδες και τους λάθρο και ουστ από δω.

  3. παιδια εγω ημουν.με το Ζαχαρία πριν αλλα τωρα ειμαι σε διαφορετικο σημειο και μπορω να σας πω πως πολλοι αποχωρούν μεν λογο ζεστης αν και εχει συννεφιά αλλα ακομα έρχονται αλλοι τοσοι

  4. η ΞΕΠΛΥΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ θελει να δωσει ΤΟ ΟΝΟΜΑ (που ταλανιζει 25 χρονια)!! Το ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΑΙΔΑΚΙ και το ΚΟΥΝΑΒΙ της ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΜΟΡΦΩΜΑ ασκουν πολΙτικη εισ βαρος ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !! να σταθουν στο ΥΨΟΣ τουσ οι πολιτικοι μας ΑΝ ΕΧΟΥΝ αλλιως ΝΠΓ….

  5. Μπορώ να πω ότι ήταν μια τεράστια συγκέντρωση που προσωπικά και λόγο ηλικίας είχα να δω σε ένδοξες εποχές πολιτικών κομμάτων, φεύγοντας από τα στενά λόγο κόσμου και κούρασης, αυτό που δεν το έχω δει ούτε σε ένδοξες εποχές πολιτικών κομμάτων γιατί έκλειναν τα στενά… ο κόσμος σήμερα έφτανε μέχρι και την πλατεία στο μοναστηράκι, είχαν κλείσει την Μητροπόλεως και την Ερμού και τα γύρω στενάκια και πολλοί εξ αυτών είχαν πορεία προς το Σύνταγμα!!!

  6. Ο/Η ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. λέει:

    ΖΑΧΑΡΙΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΒΑΣΙΛΗ, ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:40 MEXΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 13:40 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΤΑ 2 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΣΑΛΛΟΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΖΑΧΑΡΙΑ Η ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΕΔΩ; ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 3 ΜΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΟΘΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΛΙΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΟΘΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ATHENS PLAZA, EKANA 30 ΛΕΠΤΑ, ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΑΟ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΟΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΝΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *