Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:34 - 03/02/2018

Όλοι στο συλλαλητήριο ως Έλληνες και ως φάλαγγα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

 

Σκέψεις πολλές μετά τις 21 Γενάρη, βομβαρδισμένο το μυαλό μου από άρθρα, σχόλια και τοποθετήσεις πολλών, ειδικών, μη ειδικών, ανήξερων, πολύξερων, δήθεν και πάει λέγοντας! Λίγες οι φωτεινές εξαιρέσεις…

Να πάω στο συλλαλητήριο της Αθήνας, να μην πάω, γυρνούσε το ερωτηματικό μέσα μου και μια αμφισβήτηση που άλλοτε κοιμόταν κι άλλοτε θέριευε και με συντρόφευε συνειδητά…

Ήξερα πως όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι μυαλού, του δικού μου, του δικού σου, όλων μας! Ένα παιχνίδι με σκοπό να διχάσει, να αποπροσανατολίσει, να ακυρώσει, να μαυρίσει ό,τι λαμπερό και με ελληνική φωνή ξεκίνησε από τον ευλογημένο τόπο της Μακεδονίας μας!

Καμμία αμφισβήτηση καμμία χειραγώγηση!

Η Ελλάδα δεν χωρά σε μη και αν και ίσως και πάνω από όλα δεν χωρά στον φόβο!
Οι Έλληνες δεν χωρούν σε φόβο γιαυτό η τρομοκρατία των δήθεν ισχυρών δεν κράτησε πολύ!

Προσωπικά, δεν θα παρευρεθώ στο συλλαλητήριο και μόνο για να δηλώσω την αντίθεσή μου απέναντι στην αμφισβήτηση της ελληνικότητας της Μακεδονίας αλλά απέναντι στην αμφισβήτηση της ελληνικότητας κάθε κομματιού γης ή ύδατος της χώρας μου από άλλους λαούς!

Πρόθεση όσων παρευρεθούν στο συλλαλητήριο, δεν πρέπει να είναι απλά μια εκδήλωση θυμού αλλά μια ακόμη ηχηρή δήλωση πως οι Έλληνες είναι παρόντες μετά από τόσο καιρό αποχής!
Το μίσος και οι καταστροφικές τάσεις ανήκαν πάντα σε άτομα τα οποία μόνο Έλληνες δεν ήταν και μόνο τα ελληνικά συμφέροντα δεν προασπίζονταν.

Ας γίνει το συλλαλητήριο αυτό η αφορμή ώστε από δω και στο εξής να αγωνιζόμαστε για τα εθνικά μας συμφέροντα χωρίς χρώματα, χωρίς ταμπέλες, χωρίς χροιές, χωρίς ομάδες, χωρίς αρχηγούς και συγκεκριμένους τίτλους ή υπότιτλους…
Να αγωνιζόμαστε μόνο ως Έλληνες και ως φάλαγγα!

Η ψυχή του Έλληνα έχει την υπερηφάνεια, την ορμή και την τόλμη για το αδύνατο, η ψυχή του Έλληνα σε όποιο κομμάτι του πλανήτη κιαν κοιτάξει βλέπει μόνο Ελλάδα!
Έτσι θα καταλάβεις ποιον έχεις απέναντι σου!
Έλληνα ή προδότη!

  • Όλοι στο συλλαλητήριο και όλοι με μόνο γνώρισμα την ελληνική μας ταυτότητα.
    Για την Μακεδονία μας και για την Ελλάδα μας!

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Ρίνα Σερέτη
Όσες σκέψεις κιαν διαβούν από το μυαλό, μόνο οι λέξεις στο χαρτί, μου δίνουν τη δύναμη να ακυρώσω κάθε ψεύτικο και να καλέσω κάθε αληθινό. Με αξίες, σεβασμό και πίστη στην ελληνική ψυχή μου.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/03/2018 @ 11:16 ΜΜ

    https://www.newsit.gr/opinion/mnimonia-mexri-na-dysei-o-ilios/2222453/

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚαΣΕΡΕΤΗ ? Η ΑΠΛΗ ΣΥΝΩΜΥΜΙΑ ?

    • Ρίνα Σερέτη 02/04/2018 @ 12:51 ΠΜ

      Καλησπέρα !!!
      Ο λόγος που άλλαξα το όνομά μου από τη στιγμή που ξεκίνησα να αρθρογραφώ ήταν αυτός, για να μη με συνδέσουν με την εν λόγω κυρία!
      Δε την γνωρίζω είναι απλή συνωνυμία!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*