Διαφημίσεις

Μεταβολή του καιρού αναμένεται από τη νύχτα και από τα βορειοδυτικά της χώρας.

Όπως αναφέρει το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, κύρια χαρακτηριστικά της μεταβολής αυτής θα είναι οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες, καθώς και οι θυελλώδεις άνεμοι, η ένταση των οποίων θα φτάνει τα 8 και πιθανόν τα 9 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:

– Αύριο, Σάββατο, τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και η Δυτική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας πιθανόν τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και η Κεντρική Μακεδονία.

– Μεθαύριο, Κυριακή, μέχρι το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά, η Δυτική και Βόρεια Πελοπόννησος, η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και τα ημιορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Στερεάς.

Μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας πιθανόν να εκδηλωθούν φαινόμενα σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ενώ από το μεσημέρι αναμένονται επικίνδυνα φαινόμενα στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

Πηγή: iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού -Ερχονται ισχυρές καταιγίδες”
  1. Ε βεβαια,οσο ηταν ο εβραιος στην Αθηνα δεν πεταξε οχι αεροπλανο αλλα ουτε …κουνουπι.Χαρηκαμε 3 μερες λιακαδα.Με το που εφυγε παρε ψεκασμους,παρε συννεφα,παρε βροχες γιατι πλησιαζει και η ….Κυριακη.ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.Η ΑΗΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

  2. Αποψε η βραδια στον Ολυμπο ειναι ανοιξιατικη….οσο και να ψεκασουν ….ολα σκορπιζονται στους πεντε ανεμους…..ο ουρανος μιλαει…..ακουστε τον……

  3. άρθρο 44 παρ. 2 του Συντάγματος ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΩΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ Η ΑΠΑΙΤΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΞΕΠΟΥΛΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 3500 ΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩΝΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΞΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΤΑΡΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 3500 ΕΤΩΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek