ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Wi-Fi_ Η Αόρατη Φυλακή Μας

· Κατοχικά Νέα

Μια φυλακή που δεν φαίνεται, αόρατη και που πάει να φυλακίσει όλους τους κατοίκους του πλανήτη.
Η συχνή χρήση… προκαλεί εξάρτηση και η εξάρτηση παγιδεύει τον άνθρωπό, σε τέτοιο βαθμό που να αδιαφορεί για τα βασικά, τα στοιχειώδη και τα λογικά και να τον απασχολέι μόνο η ικανοποίηση της εξάρτησης του. Ο τζογαδόρος έχει το τζόγο του, ο ναρκομανής τις ουσίες του, ο καπνιστής το τσιγάρο του και ο αλκοολικός το ουίσκι του.

«Οι πρόσφυγες που φθάνουν στους ευρωπαϊκούς καταυλισμούς για τους μετανάστες ζητούν κωδικούς για wi-fi πριν καν ελέγξουν αν υπάρχουν τρόφιμα, νερό και τα βασικά είδη υγιεινής.»

Η αόρατη κλωστή που σιγά σιγά τυλίγεται γύρω μας δεν κάνει διακρίσεις, είτε είναι κάποιος ευκατάστατος που διαμένει σε βίλα στην Ίμπιζα ή μετανάστης που θαλασσοπνίγεσαι στη Μεσόγειο για ένα καλύτερο αύριο… κανείς μα κανείς δεν περισσεύει!
Αυτό το αόρατο σύστημα που παίρνει τις αποφάσεις στον πλανήτη και κάποιοι το διακονούν, έχει αρχίσει και εκφράζεται…..μας αποκαλύπτεται, μέσω της “υψηλής νοημοσύνης” και της τεχνολογίας που μας παραδίδεται σταδιακά τα τελευταία χρόνια.

Ο πιστός υπηρέτης Σόρος πιθανός σε μια ρήξη με τους υπόλοιπους υπηρέτες της αόρατης αρχής, είπε και μια αλήθεια…εάν συνεχίσουν κατά αυτόν τον τρόπο οι κολοσσοί εταιρίες Google και Facebook, το μυθιστόρημα του Τζώρτζ Όργουελ, που μιλάει για τον μεγάλο αδελφό, θα μοιάζει παιδική χαρά μπροστά στο μέλλον που μας ετοιμάζουν οι δύο εταιρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και γιατί προετοιμάζουν το μέλλον αυτές οι δύο και άλλες πολλές εταιρίες και οργανισμοί;
Γιατί πατάνε στον σύγχρονο και το πιο σκληρό ναρκωτικό όλων των εποχών, την τεχνολογία.
Τη δική τους τεχνολογία, αυτή που για την επιβάλλουν έθαψαν εργασίες μεγάλων επιστημόνων..

Η μήπως όχι;

ministryoftruth

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

OpenAI και τεχνητή νοημοσύνη – έρευνα για αυτόνομους AI agentsTech

Δέκα ημέρες που άλλαξαν την πορεία της AI – Παραιτήσεις, φόβοι για “rogue” agents και εκκλήσεις για φρένο

ΔΙΕΘΝΗ

Βολιβία: Εγκρίθηκε συμφωνία 1,9 δισ. δολαρίων με το ΔΝΤ – Καταργούνται οι επιδοτήσεις στο ντίζελ

ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Άρθηκαν οι κυρώσεις σε κυβερνών κόμμα και στρατό της Ερυθραίας – Στο φόντο η ασφάλεια της Ερυθράς Θάλασσας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *