Διαφημίσεις

Τι φιλόπατρις αυτος ο Καμινης ρε παιδι μου εε…

Αλλα και οι υπολοιποι… ελληνες τεραστιοι …!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Τι φιλόπατρις αυτος ο Καμινης ρε παιδι μου εε…”
  1. Τι φιλόπατρις ο Καμινης, και τι μαλακες οι Αθηναιοι και οι Θεσσαλονικης που ψηφιζουν Καμινη και Μπουταρη!!!

  2. ρε συ stranger… ειναι αληθινο το μυνημα του καμινη?? ή μηπως ειναι φτιαχτο?? οχι οτι μου κανει εντυπωση …αλλα θα πρεπει να ειναι ηλιθιος εαν οντως εγραψε ετσι…δεν εχω twitter και δεν μπορω να δω…

  3. Hρθε η ωρα σας σιωνιστικα μασονικα ξερατα να δωσετε λογο ενωπιον Θεου και Ελληνων!Αρκετα ανεχθηκαμε την φαρα σας την συχαμερη!Τωρα πραγματικα θυμωσα ακατανομαστε αρχιπροδοταρε ανθελληνα Καμινη!!Φτανει η ανοχη πλεον!!Ολοι στο συνταγμα να δωσουμε ενα τελος σε αυτον τον εφιαλτη τον καθημερινο που ζουμε εξαιτιας ολων αυτων των εγκαθετων πρακτορων του διεθνους σιωνισμου οργανα τυφλα των σκοτεινων δυναμεων που ολος τυχαιος αποτελουν την συντριπτικη πλειοψηφια του πολιτικης και εκκλησιαστικης ελιτ του δυσμοιρου και απο παντου προδομενου εθνους μας..Μας κυβερνανε μη ελληνες!!Ειμαστε υπο κατοχη!Ειναι φοβερο το μεγεθος και το βαθος της προδοσιας τους!Κανανε τον εφιαλτη του Λεωνιδα να μοιαζει μπροστα τους αγγελος εξ ουρανου!Σας πηραμε ομως χαμπαρι τι καπνο φουμαρετε!Ητανε να μην γινει η αρχη!ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!ΤΟ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΓΑΡΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

  4. ΤΡΕΛΛΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΝΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΣΤΩ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ… Η ΜΑΙΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΗΣ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΚΡΥΒΕ….. ΣΥΦΙΛΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΧΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΣ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ. ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  5. ΟΛΟΙ προσκυνουν τους βαρβαρογυφτους της ερημου του Σινα -Αβρααμ και Μωυση – χαυδεοντας τους τα ιερα ”ουμπαλα”τους και ακομπουν του Ααρων τον ”πουλο” τον εν αχρηστεια -οπωςλενε τα γραπτα[ !!!] με μια ιεροτητα που ξεπερνα την δουλικοτητα ακομη και στα παλατια [!!!] των Σουσων την εποχη των ανθρωποφαγων του Δαρειου και λοιπων διποδων…..Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙ’Α Η ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΗ ειναι πολυ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ οπως περιπου και καλυτερα ηταν στα καλυβια του μογγολου Ταμερλανου εκεινης της εποχης που τελικα διαφερει μονο στις φορεσιες !!! Ο μικροπλανητης μας , δυστυχως , δηλητηριαστικε απο τα μικροβια τυπου ασιατοβαρβαρων αγελεων και σημερινων σπιτομενων -ντυμενων και μας γυριζουν ΠΑΛΙ στην εποχη του Μεσαιωνα -περιοδος βυζαντινη- της εγκληματικοτητας και της απαξιας και των Μαυροπροβαταδων και των Ασπροπροβαταδων της Σαββατοκιας[καππαδοκιας] τσογλαναραιων ληστων….Νταξ Καστρο ισπανοφωνε παμπονηρε γυφτε ?

    1. Ο καθένας με τον πόνο του , και οι ψυχάκιδες αρχαιοβαρεμένοι με τον δικό τους.Είναι αυτό που λένε : Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί το “βιολί” τους . Άντε να αγκαλλιάσεις και να λιβανίσεις κανένα μεγάααλο φαλλό και σταματίστε να ρίχνετε χολή και να σπέρνετε την διχόνοια στους Έλληνες – τους αληθινούς εννοώ – όχι τα καρναβάλια όπως εσείς του ψυχιατρίου !

  6. Σκατοπουστα καμίνι θα σε βρω και θα σου κόψω τον λαιμό …ανθελληνα σκουπίδι πολιτικατζα

  7. Μηπως αυτο λέγεται ρατσισμός;;; Μηπως καποιος πρεπει να τον κηνυγησει με τον αντιρατσιστικό νόμο που αυτα τα φίδια ψήφισαν;;;; Μηπως να αρχίσουμε να ρους πολεμάμε με τα ιδια τους τα οπλα;;;; Τετοιο μίσος για τους Ελληνες πια;;; Αυτοι οι κωλΕλληνες ομως τον ταΐζουν και τον εχουν δώσει τη θεση που εχει. Αυτο το τουιτερ, αν ισχυει, ας το κανει καποιος φειγ βολάν και ας το μοιράσει στην Αθηνα. Πρεπει κάπως να αρχίσουμε να αντιδρούμε.

    1. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΡΑΤΣΙΣΜΟ” ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟ. ΑΛΛΑ [ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ] ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ Σ’ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ “ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ” [ΛΕΚΤΙΚΑ]. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ;

  8. Καλα για τον τελευταιο της φωτο αμφιβαλω κσι αν ειναι γηινος!!! Ρε πΙδια σοβαρα τωρα εγραψε ετσι η ειναι μονταζ απο διαφορους? Τραβηγμενο μου φαινετε…. Ετσι χυμα Μιλαει και μαλιστα ανοικτα?

  9. Ολα και ολοι φανερωνονται…με τους ορους που χρησιμοποιησες καμινη-τενεκε εφτασες στην ΥΒΡΙΣ…τι να ναι εκεινο που σε εκανε να τρομαξεις και να φτασεις ως εκει…?Τους νομους δεν τους εμαθες?Σε θολωσε η ψευτοεξουσια που σου εδωσαν?

  10. Διακρίνω φόβο; Άρχισαν μερικοί να φοβούνται;Είδαν την δύναμη του Λαού μας;που ενωμένος μπορεί να κάνει θαύματα; Αλήτες τον φόβο μας να έχετε, ερχόμαστε.Και να ξέρετε,εχθροί του Ελληνισμού,δεν θα μείνουμε μόνο στα συλλαλητήρια θα έχει και συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *