Διαφημίσεις

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΣΕ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ

Ο λαός μας βρίσκεται σε ένα άνισο πόλεμο που του έχει κυρίξει η κυρίαρχη ελιτιστική σαπίλα των Κουραδομηχανών Πολιτικατζίδων του….βλέπε Βενιζέλους, Φίληδες, ο μαζί τα φάγαμε Κουραδοπάγκαλος…κτλ κτλ..

Με σταθερά βήματα αρχίζει ο έλληνας μετά την τόση προδοσία που έχει φάει από όλες τις Κουραδομηχανές πολιτικούς πάσης αποχρώσεως, τους εκπροσώπους της κυρίαρχης ελίτ που μας αρμέγουν συστηματικά και με το νόμο.
Όταν βγουν καλλιτέχνες Πατριώτες όπως ο Νότης Σφακιανάκης και μιλήσουν για Πατρίδες, τον ελληνισμό και την προδοσία του, τα στρουμφάκια των ΜΜΕ τον βαφτίζουν τι άλλο;;; Χρυσαυγίτη…!!!
Αν είσαι πισωγλέντης, τραβεστί ή αλλόφυλος είσαι το αριστερό τους υπόδειγμα…Στον μεγάλο πόλεμο που έρχεται αυτοί θα είναι οι ήρωες που σώσουν την πατρίδα;;;

Ελευθερία δεν θέλαμε;;; Τρώμε χρόνια την ελευθερία και πληρώνουμε και φόρους για το άνοιγμα του συντηρητικού μυαλού μας.
Εδώ φτάσαμε τελικά με την αριστερή ιδεολογία, σαν ένας ώριμος νεοελληνικός πολιτισμός με ηγέτες τα αριστά καθίκια και τους υπνωτισμένους καταναλωτές της αριστερής τους ιδεολογίας!!!

Όταν θα σφάζονται από τους ισλαμιστές-νεοέλληνες που τώρα μεγαλώνουν βλέπωντας την προστυχιά και την ανωμαλία, τότε να δούμε την αντοχή της αριστερής ιδεολογίας τους!!!

Για το επόμενο βίντεο και τις αναφορές, καταγγέλουν τον Νότη-Πατριώτη για Ναζιστικούς χαιρετισμούς και συνθήματα…Αν το έκαναν μεταξύ τους επάνω στην σκηνή τα αντράκια με τα ροζ σλιπάκια, θα βάραγαν παλαμάκια οι ιδεαλιστές της ελευθερίας;;!!!

ΚΟΡΑΚΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

13 σχόλια στο “ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΣΕ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ”
  1. πατριωτισμος και χρυση αυγη ειναι εννοιες αντιθετες και ασυνδετες….ο νοτης απλα ειναι φασιστας..ξυπνηστε

  2. ΜΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΠΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ.

  3. Ο/Η ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. λέει:

    Ο ΝΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΟΣ .
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ; ΝΟΤΗ ΜΑΣ, ΕΙΣΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

  4. ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ SHOW BIZ! ΝΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ!

  5. Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.ΟΤΑΝ Ο ΑΛΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΗ ΤΟΝ ,ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΛΛΑ ΕΘΝΙΚΗΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ,ΕΛΕΓΕΣ ΘΡΑΚΗ.ΚΡΗΤΗ,ΧΙΟΣ.ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΔΟΥΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΑΝΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ.ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(ΑΚΡΑΙΟΙ)

  6. Μακάρι να ειχαμε και αλλους πολλούς τέτοιους καλλιτέχνες, να ανεβάζουν το φρόνημα των νέων παιδιων. Δυςτυχως στα σχολεία μας κανουν οτι μπορούν για να το ισοπεδώσουν. Τουλάχιστον ανθρωποι οπως ο Σφακιανακης εμψυχώνει τα παιδια μας. Μπράβο του. Και σε οςους δεν αρεσει, να δω ποσο θα τους αρεσει οταν πηδάνε τα παιδια τους οι Τούρκοι η οι Αλβανοί. Ποσο ανώμαλος και διεστραμμένος ειναι οποιος δεν αγαπάει τη πατριδα του. Ειναι σαν να μην αγαπάς το σπιτι σου, την οικογενεια σου.

  7. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ…..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΝΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ ΣΤΟΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ;ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ…..(Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ……)

  8. Ο Νότης είναι αλήθεια , και πρέπει να το παραδεχτώ οτι έχει όντως κάνει κάποιες αξιέπενες πράξεις για την πατρίδα όπως το τραγούδι στην μνήμη των 3 παλικαριών μας που δολοφονήθηκαν στα Ίμια , καθώς και κάποια μεγάλη δωρεά σε ακριτική περιοχή της χώρας – και καλά ως εδώ ! Αλλά τι να το κάνεις όταν καββαλάει το καλάμι και προσβάλλει με τον χειρότερο τρόπο τους Βορειοελλαδίτες Μακεδόνες αποκαλώντας τους “Βούλγαρους”, είναι πατριώτης και άνθρωπος προς μίμηση αυτός ; Που όλοι αυτοί οι πληθυσμοί των Ελλήνων της Μακεδονίας έχουν υποστεί τα πάνδεινα απο τους Βούλγαρους και τους Τούρκους με ανηλεείς σφαγές και λεηλασίες τόσο το 1821 όσο και απο το 1905 μέχρι το 1913 και το 1940 απο τους κομιταζίδες , και το εξοργιστικό είναι οτι αυτό το κατάπτυστο και βρωμερό συνήθειο το έχουν και πολλοί Αθηναίοι ( που ο Θεός να τους κάνει Αθηναίους στην τελική – ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα ) χοντράνθρωποι ακοινώνητοι , απάτριδες και με στείρο τοπικιστικό φρόνημα – συγγνώμη αν πρόσβαλα κάποιους αλλά αυτή είναι η αλήθεια , και αν δεν λείψουν αυτά καλό δεν πρόκειται να δούμε .

    1. Θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα μην ξεχνας οτι μεχρι πριν λιγα χρονια το γηπεδο της τουμπας ειχε σημαιες της βουλγαριας ως πανο γιατι ηταν εναντια στο κρατος των αθηνων.

  9. ΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΕΡΑΤΑ ΨΕΥΤΟΜΑΣΩΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΖΑΦΕΙΡΗ ΣΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΡΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ;

  10. Το να καπηλεύεται κανείς τα πατριωτικά αισθήματα ενός λαού υπέρ ενός κόμματος και μάλιστα πρακτόρων, είναι ανήθικο και προδοτικό!! Συγγνώμη αλλά δεν θα συμμετέχω σε αυτή την παρωδία κε Γκόνε…ο ίδιος δήλωσε οτι είναι χρυσαυγίτης!! Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο!!! Κατεβάστε το άρθρο ή αλλάξτε τον τίτλο!! “Ο χρυσαυγίτης μασόνος Νότης Σφακιανάκης, συμβάλλει στην προσπάθεια των μασόνων να χαρακτηριστούν οι Έλληνες, ο μοναδικός λαός που πολέμησε τόσο ενάντια στους Ναζί, ως φιλοναζί!! Αίσχος!!!!!” Αυτό σας προτείνω…αν θέλετε να συνεχίσουμε να σας διαβάζουμε!! Αλλιώς, εσείς θα χάσετε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *