09:40 - 31/01/2018

Όποιος πουλάει το αυτοκίνητο του με γραμμάτια ας μας στείλει ένα μήνυμα..

Διαφημίσεις

Βρισκόμαστε  σε έρευνα για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου,  οι περισσότεροι όμως θέλουν να βάζουν ενδιάμεσα την τράπεζα  εμείς από την άλλη δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με καμία τράπεζα που ανήκει στους επικυρίαρχους και κατακτητές μας !

Όποιος Λοιπόν φίλος πουλάει το αυτοκίνητο του και θέλει να συνεργαστεί μαζί μας ας μας στείλει μήνυμα για να περάσουμε σε  περισσότερες λεπτομέρειες!

Θα χαρουμε πολυ να αποδείξουμε οτι μεταξύ μας μπορούμε να κάνουμε πολλα περισσοτερα απο αυτα που θελουν να νομίζουμε οτι μπορούμε ..!

Περιμένουμε τα μηνύματά σας στο e-mail μας katohika@gmail.com 

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Πολυ καλη κινηση!

  2. Κατοχικά Νέα 01/30/2018 @ 3:23 ΜΜ

    Για εμας τους ιδιους ειναι … εμεις ψαχνουμε αυτοκινητο …αλλα αυτη η απλη απαντηση σου μας εβαλε ιδεες ..!! να σαι καλα ..

  3. τι έγινε ρε παιδιά που είναι τα σχόλια τόσων εδώ μέσα πολύ ησυχία έπεσε μήπως ζω σε άλλη διάσταση?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*