23:57 - 25/01/2018

Το νέο τραγούδι του Justin Timberlake – Supplies είναι φορτωμένο με κρυφά μηνύματα

Διαφημίσεις

Το νέο τραγούδι του Justin Timberlake – Supplies είναι φορτωμένο με κρυφά μηνύματα

Όλα τα πιόνια της Νέας Τάξης έχουν κάτι το ξεχωριστό από εμάς τους απλούς ανθρώπους!

Έχουν πολύ ταλέντο! Έχουν τόσο πολύ ταλέντο στην διασκόρπιση απόκρυφων μηνυμάτων και ένα στρατό από πίσω τους με την επιστήμη να επιβάλουν την “τέχνη τους”. Τον νοητικό προγραμματισμό της μάζας.
Σχεδόν κάθε νέο τραγούδι που βγαζει ένας από δαύτους είναι μια σατανική ιεροτελεστία γεμάτη αηδιαστικά σύμβολα, πυραμίδες, ματάκια, αστεράκια και άλλα σχετικά περιττώματα από την λατρεία των σατανιστών.
Με την προβολή των επαναλήψεων συμβόλων της μαυρίλας που εκπροσωπούν…χαράζουν την κακία και το μίσος τους στην ψυχή των παιδιών που τα παρακολουθούν. Τα κάνουν δεκτικά στην αποδοχή του σατανισμού μέσα από την ψυχαγωγία. Άντε να καταλάβει ένας έφηβος τι συμβαίνει με την μουσικούλα που βγάζει ο Justin Timberlake με τις “Supplies-Προμήθειες”

Γιατί σας τα δείχνουμε συνέχεια; Για τον πολύ απλό λόγο:

Κρατείστε τα παιδιά σας μακριά από τα μουσικά τους ξερατά. Η βιομηχανία της μουσικής είναι πολύ πιο επικίνδυνη από οτι μπορείτε να φανταστείτε εσείς ή τα παιδιά σας. Οι συμβολισμοί που θα δείτε αναβωσβήνουν μέσα από την προβολή του βίντεο και προγραμματίζουν την αθώα παιδική συνείδηση…πρόκειται για μια τεχνική υπνωτισμού

https://www.youtube.com/watch?v=ZHXMJBstEfk

KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 01/26/2018 @ 9:35 ΠΜ

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ! ΒΑΛΤΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!

  2. Αρχιμηδης 01/26/2018 @ 12:47 ΜΜ

    Ναι ναι υποτιτλους και LIKE για να γουσταρουμε..

  3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 01/26/2018 @ 7:24 ΜΜ

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΗΣ ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η Ν.Τ.Π ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β’Π.Π !!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*