Διαφημίσεις

ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ!!!

Σε αυτό εδώ το άρθρο με τίτλο Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗ ΤΣΙΠΡΑ
εξηγήσαμε την θέση του τελευταίου ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, στην εξωτερική πολιτική της πατρίδας μας, του κ. τσαρλατάνου Τσίπρα!!! Ο προδότης Τσίπρας μαζί με όλους αυτούς που ταίζει με το αίμα του ο ελληνικός λαός, έχουν ήδη προσυμφωνήσει να δώσουν το όνομα στους Γύφτουλες Σκοπιανούς!!!

διαβάστε την δήλωση του αν δεν καταλάβατε τι ακριβώς αντιπροσωπεύει εδώ και 3 χρόνια ο αριστερός Παραχαράκτης της ελληνικής ιστορίας…
Τσίπρας :
«Δεν είναι παράλογο να εμπεριέχεται ο όρος Μακεδονία σε μια σύνθετη ονομασία»
Αν δεν καταλάβατε ακόμη μετά από αυτή εδώ τη δήλωση του Ριζοσπάστη Προδότη τι περιμένει την χώρα, τότε να ξέρετε ότι όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι για όλα τα κακά που εδώ και 8 χρόνια συμβαίνουν στην χώρα μας!!

Σας κυβερνούν εδώ και δεκαετίες ξεφτίλες τσαρνατάνοι ρε παλικάρια, γιατί περιμένετε ακόμη καλό από δαύτους;; 3 χρόνια μας ξεφτίλησε, μας έγδαρε στην φορολογία, μας πήρε όλα τα υπάρχοντα μας, πούλησε την πατρίδα κυριολεκτικά στους τραπεζίτες και ζητάει από τις γιαγιάδες να πεθάνουν!!!

Περιμένετε ακόμη την επαλήθευση μιας νέας προδοσίας με το όνομα για να το καταλάβετε;;;

Καλό κουράγιο στις 4-2 στην Αθήνα αλλά και για τα επόμενα χρόνια αργότερα…

KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

8 σχόλια στο “ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ!!!”
  1. Οποιος δεν καταλαβαίνει είναι άξιος της μοίρας του! Αλλά θα λογοδοτήσει επίσης που με τη βλακεία του έφτασε τη χώρα μας στην ύστατη κατάντια!

  2. Μας μετράτε γυφτοι ;
    Μετράτε τις αντιδράσεις των Ελλήνων για να δείτε ποσό προδότες είστε;
    Μετράτε ποσά κακά θα κάνετε ;
    Λοιπόν κάντε όσα περισσότερα μπορείτε γιατι η μέρες όλων σας και των 300 ειναι μετρημένες
    Τώρα αρχίζουμε ολοι στο συλλαλητήριο

  3. Μπάσταρδα σκατά. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ όμως και τα άλλα μπάσταρδα σκατά. (Μην πεταχτεί κανένας και πεί ότι υποστηρίζω τον χωρίς τσίπα τσίπουρα μουνόπανο περιόδου-αρχίδι, κάνω ένα φρεσκάρισμα μνήμης και για τα πρώην ΣΚΑΤΑ και μια υπενθύμιση και για τα μέλλοντα…). Γιωρίκας Παπανδρέου, ξεχνιέται?! Σαμαρόπουστας Αντώνιος, ξεχνιέται? Μπούλης Κώστας(ο ανιψιός του “εθνάρχη”)(δεν θέλω να πάω τόσο παλιά επί “εθνάρχη”, δρακουμέλ, Αντρέα…), χοντρομαλάκας Πάγκαλος, ακοοόμα πιο χοντρομαλάκας-πουστάρα Ε. Βενιζέλος, βάλτε κι άλλους εσείς και συμπληρώστε με. Θα τονίσω και πάλι ότι δεν δικαιολογώ κανένα κωλοτρυπίδι της παρούσας κυβέρνησης που με κάνει να ξερνάω. Στα παγκόσμια χρονικά τόσοι άχρηστοι μαζεμένοι για να κυβερνήσουν… για ρεκόρ γκίνες!! Αλλά και οι επόμενοι… Κυριάκος Μητσοτάκης (ή δρακουμέλ τζούνιορ), Άδωνις(ασχολίαστο…), Φώφη χαμούρα Γεννηματά κλπ κλπ κλπ κλπ … … ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 1)WE ARE IN DEEP SHIT, 2)WE ARE FUCKED, 3)WE ARE DOOMED, 4)WE ARE M A L A K E S & MALAKISMENES

    1. ελπιζω να κατεβεις στις 4-2 ..και εαν ειμαστε τυχεροι θα περασει το μνμα..
      αλλιως η βουλη θα γινει γηπεδο ..και τα εξαρχεια παρκο .

  4. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΚΟΡΑΞ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΔΡ. ΒΑΝ ΧΕΛΣΙΝΓ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΜΙΚΡΟΒΙΑ”??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *