Διαφημίσεις

Με κάθε επιφύλαξη, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, δημοσιεύουν τη είδηση που έφτασε πριν λίγο και κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, που αφορά στο όνομα που αποφάσισε να δώσει το πιόνι του Σόρος ο τουρκοεβραίος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο “χαϊδεμένο παιδί” του εβραιοπολωνού Τζώρτζ Σόρος, τα Σκόπια.

ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΩΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ;;;

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΩΝ… NOVA MAKEDONIA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αν και εφόσον η είδηση αυτή ισχύει, και δεν ανακοινώνεται για να μην υπάρξει γενικός ξεσηκωμός του Ελληνικού λαού, πριν το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου, μήπως πρέπει να το μάθουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

Αν και εφόσον η είδηση αυτή ισχύει, ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;

Αν και εφόσον η είδηση αυτή ισχύει, ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;

Αν και εφόσον η είδηση αυτή ισχύει, ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

Αν και εφόσον η είδηση αυτή ισχύει, ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;;;

Αν και εφόσον η είδηση αυτή ισχύει, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Α και εφόσον η είδηση αυτή ισχύει, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ 2.000.000 ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ.

ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 4ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΙΣΧΥΕΙ, Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.

ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ….

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

Καλλιόπη Σουφλή

attikanea



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “Τσίπρα, ισχύει;;; Αυτό είναι ΤΟ ΟΝΟΜΑ που πούλησες στους Σλάβους;;;”
  1. Εν τω μεταξύ οι γνωστοί – άγνωστοι ”φίλοι μας” εντός και εκτός της Ελλάδας, στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, όσο αφορά το θέμα της κινητής τηλεφωνίας και του διαδικτύου, προέβησαν σε ψυχολογικές επιχειρήσεις, δηλαδή συνθήκες ηλεκτρονικής απομόνωσης για ευνόητους λόγους.
    Σε συνάρτηση με τα μπλοκαρισμένα λεωφορεία κτλ και όλη αυτή την ταραχή των δημοσιογράφων και των βουλευτών είναι φανερό πλέον ότι το σκ@τό τους έφτασε στη κάλτσα.
    Καλό αγώνα στους μεθ’ υμών! Επόμενη στάση Αθήνα!

  2. Εμείς παιδιά το καθήκον μας το κάναμε την Κυριακή που πέρασε….εκεί κάτω στην Αθήνα ειναι η σειρά σας.ξερω πολλοί αναγνώστες θα είστε σίγουρα,ξεσήκωσε λίγο και τους διπλανούς,μπας και ξυπνήσουν από τον βαθύ ύπνο…. είναι εθνική ανάγκη.ειναι ύψιστη η σημασία.αν αληθεύει το άρθρο μας βλέπω εδώ πάνω να γινόμαστε Σκόπια.!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

    1. Πρόσεξε μόνο διότι η Κίνηση Θερμαϊκός που ήταν στους διοργανωτές του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία είπαν πως δεν έχουν σχέση με αυτό της Αθήνας! Τα ΜΜΕ που αναφέρθηκαν στο συλλαλητήριο Αθήνας μάλλον ξερουν πως είναι πολιτικα καπαρωνένο και θέλουν να το ξεφτυλίσουν οσο θα πλησιάζει η ημέρα.
      Προσωπικά ΔΕΝ διαφωνώ με ΚΑΝΈΝΑ συλλαλητήριο και θα πήγαινα και σε αυτό, ΑΛΛΆ ας το δούμε…

    2. ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΟΠΩς ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙς ..
      ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ
      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥς ΠΟΔΣΦΑΙΡΙΚΟΥς ΟΜΙΛΟΥς ΚΑΙ ΟΛΟΥς ΟΣΟΥς ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ .ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΦΑ ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΝΕς ΟΜΑΔΕς ΑΝΤΙ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΚΑΛΟΥΝ ΑΝΤΙΦΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥς..(ΧΑΧΑΧΑΧ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥς ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ )
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΜΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΝΟς ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥς ΘΑΨΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΤΟΥς ΑΔΕΛΦΟΥς ΜΟΥ ..
      ΕΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑς ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕς ΦΙΛΟΙ .
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
      ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ..
      Ο ΜΑΛΑΚΑς ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ..
      ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑς .
      ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΛΙ ΓΡΕΜΙΖΟΝΤΑς ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥς ΜΕΣΑ ..
      ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΓΑΜΩ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕς
      ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥς (ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ )
      ΑΡΕΙΟΑΓΙΤΕς ΚΤΛΠ
      ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΤΕς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ..
      Ο ΦΡΑΓΚΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗς ΕΚΤΟς ΚΑΙ ΕΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ..
      ΟΛΟς Ο ΚΟΣΜΟς ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ..
      ΚΑΛΗΜΕΡΕς ΣΕ ΟΛΟΥς ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΤΡΟΛΛΑΡΟΝΤΑς ΑΠΟΨΕΙς …ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΑ ..

  3. Χασαμε 30% του αεπ.
    Μεγαλωσε το ψευτικο χρεος ποσο κανενας δεν ξερει.
    Χασαμε δημοκρατια αυτο το χαλι που ειχαμε χασαμε μισθους συνταξεις.
    Χασαμε βουλη.
    Χασαμε αιγαιο το πηρε το νατο και η τουρκια.
    Χασαμε τον στρατο μας ειναι υπο διαλυση.
    Γεμισαμε λαθρομεταναστες.
    Χασαμε την δημοσια περιουσια μας χασαμε την ιδιωτικη περιουσια μας χρεωθηκαμε σε εφορια τραπεζες ταμεια.
    Χανουμε την θρακη.
    Χανουμε μακεδονια.
    Χασαμε τις τραπεζες
    Δεν δουλευουν οι τραπεζες.
    Μας απειλουν μεχρι και τα αλβανα
    Κτλ κτλ
    Ολα αυτα και μαλιστα πολυ λιγοτερα μας λεγανε θα τα παθουμε φευγοντας απο το ευρο και την εε.
    ΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΕΕ.
    ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟς…Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΕ ΕΥΡΟ.

  4. Οτι οσο και να φωναξουμε και να βρισουμε και να ξεσηκωθουμε ολα ειναι ετοιμα. Αφου δεν ελαβε υποψιν του την λαοθαλασσα της Θεσσαλονικης, λετε να φοβηθουν τα μετεπειτα? Τοσα χρονια σκυβουμε το κεφαλι και μας χτυπανε κι αλλο, λετε να μην εχουν σφυγμομετρησει την ψυχολογια μας? Θα πουν αστους μωρε να φωναξουν να ξεσηκωθουν και μετα θα τους περασει, τι θα κανουν? Θα τους πεταξουμε και μερκους αναρχικους διπλα να γινει τζερτζελες και μετσ θα ξαναμαζευτουν στα καβουκια τους οπως ετσι εκαναν, απο την αλλη βλεπω γεγονοτα που περνανε διπλα μας και αναρωτιεμαι…. Ποσο κοντα ειναι τα γεγονοτα ????… Καθε γεγονος που θα γινει το εχουν προφητεψει οι αγιοι μας. Οποτε ανσμενουμε εξελιξεων…

  5. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΗ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ! ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΣΕΙ , ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

  6. Αδέλφια καταλάβετε οτι τώρα αρχίζει ο αγώνας και με ένα και δέκα συλλαλητήρια δεν θα δικαιωθούμε .
    Ολοι στο συλλαλητήριο στην Αθήνα και ολοι μαζί σε νέα συλλαλητήρια και απεργίες να σπάσουμε νόμιμα και ειρηνικά την προδοσία που ολοι βλέπουμε σε όλα τα επίπεδα εθνικά οικονομικά πολιτικά όλα
    Μην φοβάστε τίποτα το δίκιο ειναι μαζί μας

  7. Μεγάλε επιτυχία της κυβέρνησης και προσωπικά του προθυπουργού μας.Θα αλλάξουν το όνομα του αεροδρομίου τους και κάποιον δρόμων.Μερικοί το θεωρούν αυτό λίγο,είναι επειδή δεν ξέρουν από διπλωματία.Ξεκινάς από αεροδρομία δρόμους και μετά στα άλλα, εκείνα μορέ που έχουν στο Σύνταγμα τους,τα χαζά.

  8. newsbeast.gr/greece/arthro/3229157/sismiki-donisi-tarakounise-tin-kriti

    beforeitsnews.com/politics/2018/01/huge-earthquakes-now-occurring-across-the-planet-heres-why-2975988.html

    newsbeast.gr/world/arthro/3233930/polinekro-distichima-sti-gouatemala-me-leoforio-pou-epese-se-rematia

    newsbeast.gr/world/arthro/3233870/sismos-stin-anatoliki-rosia

    newsbeast.gr/politiki/arthro/3233600/i-topothetisi-tou-teos-vasilia-konstantinou-gia-to-skopiano

    newsbeast.gr/politiki/arthro/3232931/stin-athina-o-mathiou-nimits-stis-30-ianouariou(πολυ πιθανο να ειναι η αιτια αν τον φανε να ακυρωσουν την συγκεντρωση)

    newsbeast.gr/greece/arthro/3230666/i-nei-ipostratigi-tis-ellinikis-astinomias

    newsbeast.gr/world/arthro/3231422/i-lathrepivatis-aeroplanon-pou-taxidevi-choris-isitirio-i-diavatirio

    newsbeast.gr/greece/arthro/3231383/bloko-me-trakter-ston-komvo-megalochoriou(θα ειναι μαλακες να εμποδισουν πουλμαν για την συγκεντρωση)

    newsbeast.gr/greece/arthro/3229715/proedros-poasi-kinitopiisis-ton-astinomikon-tin-ora-ton-plistiriasmon

    newsbeast.gr/technology/news/arthro/3229535/flick-i-nea-monada-metrisis-tou-chronou-pou-efiire-to-facebook

    newsbeast.gr/greece/arthro/3229589/isvoli-mathiton-me-sidirogrothies-ke-sidirolostous-se-scholio-sto-menidi
    newsbeast.gr/greece/arthro/3227954/fotiou-ilopiounte-drasis-gia-tin-kinoniki-entaxi-ton-roma

    newsbeast.gr/politiki/arthro/3228908/rama-erchonte-i-sizitisis-me-tin-ellada-gia-tin-epilisi-orismenon-ekkremon-zitimaton

    newsbeast.gr/world/arthro/3227732/i-rosi-etimazonte-gia-ti-selini

    newsbeast.gr/technology/news/arthro/3226412/afto-ine-to-proto-rompot-pou-apolithike

    newsbeast.gr/world/arthro/3227135/xekinisan-xana-i-erevnes-gia-to-chameno-aeroplano-tis-malaysia-airlines
    http://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2018/01/global-crisis-events-the-weird-keeps-getting-weirder-3357171.html

    newsbeast.gr/society/arthro/3226859/ston-anakriti-i-pente-sillifthentes-tis-thessalonikis

    newsbeast.gr/politiki/arthro/3226820/ektakti-sinedriasi-tis-ieras-sinodou-gia-to-skopiano-ke-ta-sillalitiria

    beforeitsnews.com/economy/2018/01/clinton-body-count-grows-again-jewish-canadian-billionaire-couple-honey-and-barry-sherman-were-murdered-report-says-2931469.html

    beforeitsnews.com/alternative/2018/01/unspeakable-danger-in-antarctica-heres-whats-coming-part-2-stunning-video-3590564.html

    και νομιζω οτι το προηγουμενο σχολιο μου η’ κοπηκε η’ απλα χαθηκε σε αυτο το αρθρο .
    αν χρησιμοποιω γλωσσα μη πρεπουσα με τους κανονισμους της ιστοσελιδας η’ εγραψα κατι το οποιο ειναι αντιθετο με τους ορους των σχολιασμων παρακαλω ενημερωστε με μεσω εμαιλ ωστε να μην σκεφτομαι αμφιβολα για αυτο το ιστολογιο που το θεωρω ενημερωτικο και να μπορεσω να εργαστω μεσω των αποψεων μας προς μια πιο ολοκληρωμενη αφυπνιση – ενθυμιση ..

  9. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ “ΕΒΡΙΣΑΝ” ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑ ΑΠΕΙΡΑ, ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ, ΜΕΡΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙA ΧΡΟΝΙΑ.
    1- ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: AN ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΚΛΠ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ, ΑΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ. . . . ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ (ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ?),Η ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ? Η ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ.
    2-ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ :Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΑ. . . . ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΑΡΑ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.
    3- ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΑ, ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ/ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΧΟΝΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΕΔΩ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.
    4- ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ: ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΕΠΙ ΤΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΟΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΧΕΣΤΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΜΩΣ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
    “Τhe best name”

  10. τι βλακειες ειναι αυτες που γραφετε ρε?????ποιο καθηκον ,τι εκει πανω, τι εκει κατω…..
    ελλαδα ειναι ΟΛΗ η οριοθετημενη εκταση δεν υπαρχουν εμεις καναμε εσεις καντε….
    για ξυπνηστε λιγο, και το να βγεις μονο στους δρομους δεν ειναι και οτι καλυτερο μπορεις….

    1. ετσι! και είμαι από Πειραιά έχεις απόλυτο δίκιο είμαστε όλοι ΕΛΛΑΔΑ και μόνο – τώρα όσοι διαχωρίζουν είναι η ηλίθιοι ή βαλτοί!

  11. Ο Αλέξης μόνο χαζός δεν είναι και δεν πρόκειται να μάθουμε το όνομα πριν το συλλαλητήριο. Γι’ αυτό, παρ’ όλα όσα θα ακούσετε μέχρι τότε, κατεβείτε στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου.

  12. Για όλους εσάς που αναλύεται με ευκολία τα γεωπολιτικά, ανοίξτε λίγο την ορατότητά σας και κοιτάξτε το θέμα του στο όλον. Τίποτα δεν μπορούν να κερδίσουν οι Ελληνες από αυτή την ιστορία. Αν γίνει κράτος Μακεδονία κι αυτούς τους ονομάζουμε Μακεδόνες, τότε εμείς που ζούμε εκεί τι γινόμαστε αυτομάτως? Ούτε καν Έλληνες δεν θα είμαστε, θα ξαναγίνουμε οι πρόσφυγες που βρέθηκαν στο τόπο των Μακεδόνων. Έχετε αναλογιστεί ποτέ ποιο είναι το οικονομικό μέγεθος του brand name Μακεδονία? αλλά αυτή η χώρα δεν έχει ούτε ιστορικούς, ούτε αρχαιολόγους, ούτε φιλόλογους, ούτε νομικούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek