12:27 - 22/01/2018

Tι έμαθα την Κυριακή που ξημέρωσε…

Διαφημίσεις

Έμαθα ότι μόνο ο ελληνικός λαός είναι ικανός να κάνει περήφανο τον ελληνικό λαό!

Έμαθα ότι όποιος καταφέρει να ανακηρυχθεί διοργανωτής ενός συλλαλητηρίου  Έχει το δικαίωμα να δίνει τον λόγο σε ανθρώπους που μέχρι χθες είχαν πει Ναι στο  πρωτο δημοψήφισμα  και είχαν υπηρετήσει μία από αυτές τις κυβερνήσεις που μας πρόδωσαν!

Έμαθα ότι ενώ βρισκόμαστε σε  Δημοκρατία  όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας κατόπιν εντολής σίγουρα αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ο υπόλοιπος ελληνικός λαός που δεν παραβρέθηκε στο συλλαλητήριο να δει και να παρακολουθήσει τι ακριβώς συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη!

Έμαθα και κατανόησα ότι εφόσον ελέγχεται τόσο πολύ η πληροφορία και εφόσον έγιναν τέτοιες προσπάθειες ώστε αυτό το συλλαλητήριο να αποτύχει όπως π.χ. να κλείνουν κρατικά διόδια για να εμποδίσουν να φτάσει ο κόσμος, όπως σε συνεννόηση με τις κινητές τηλεφωνίες να μην υπάρχει σήμα για ένα εκατομμύριο ανθρώπους ώστε να καταγράψουν την πραγματικότητα και όχι Την προπαγάνδα…. λογικά πρέπει να βρισκόμαστε σε ένα καθεστώς το οποίο τρέμει και φοβάται  τους Έλληνες χωρις ταμπελα!

Μου Αποδείχθηκε περίτρανα αυτό που λέω τόσα χρόνια οτι η νέα πολιτική δύναμη,  η μόνη που αυτή τη στιγμή μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στη Σωτηρία της  είναι όλη αυτή η  ομάδα των Ελλήνων που αφυπνίστηκε και κατανόησε  τον πολιτισμό της χεστρας!

Ταυτοχρονα  όμως κατανόησα  την ανάγκη και τι μεγάλη έλλειψη ενός καθαρού ηγέτη,  αγνου με πατριωτικα αισθηματα και εμφυτη δικαιοσυνη!  Οσο και να φωνάζω ότι πρέπει να κατανοήσουμε  ότι οι ηγέτες είμαστε όλοι μας  δυστυχώς η δομή της κοινωνίας μας και ο τρόπος επικοινωνίας μας  αναγκάζει το  ον που λέγεται μάζα  να αναζητά πάντα έναν καθοδηγητή!

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι το σύστημα δημιουργεί το πρόβλημα για να φέρει τη λύση πρέπει να επιστήσω την προσοχή σε όλους μας για να κατανοήσουμε  ότι αυτόν που χρειαζόμαστε δεν θα μας τον δώσουν ούτε συνδικάτα, ούτε οργανωσεις, ούτε βέβαια κοματα…  δεν θα το δούμε να τον προωθεί κανείς, δεν θα τον δούμε ποτέ στην τηλεόραση,  ούτε στα ραδιόφωνα…. ούτε καν πρόσκληση δεν θα έχει στην οποιαδήποτε νίκη του λαού!

Όταν βλέπεις ένα πολιτικό σύστημα να τυφλώνει Τα μέσα ενημέρωσης, να αποκόβει τις οποίες επικοινωνίες  λίγα πράγματα μπορείς να βγάλεις σαν συμπέρασμα… Ή έχεις πόλεμο…. η Κάποιος σε τρέμει πάρα πολύ!

Αυτή την δύναμη που είδαν, τώρα που κατανόησαν πού πατούν,  θα προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν για άλλη μία φορά! 

Ναι η πολιτική δύναμη των ελεύθερων Ελλήνων και των αφυπνισμένων είναι ο τρόμος όχι μόνο του συστήματος στην Ελλάδα αλλά και για την νέα παγκόσμια τάξη…. και Ναι έχουμε τον απόλυτο πόλεμο!

Και αυτόν τον πόλεμο μπορεί να το καταλάβεις πάρα πολύ εύκολα όταν μέσα στην ίδια κοινωνία μέσα στην ίδια χρονική στιγμή ένα ποσοστό έχει καταγράψει μία πραγματικότητα τελείως διαφορετική από αυτή που εξελίχθηκε την Κυριακή που ξημέρωσε!

Όταν έχουν κατορθώσει να αλλοιώσουν τις έννοιες στις λέξεις που χρησιμοποιεί η επικοινωνία μας τότε κατανοείς ότι μετά από αυτό θα γίνει και η προσπάθεια αλλοίωσης στην ίδια την πραγματικότητα… και αυτό το βλέπεις σήμερα… ενώ τα μάτια μας είδαν την αλήθεια…. ενώ 800.000 άνθρωποι βίωσαν για πρώτη φορά μετά από δεκάδες χρόνια την ένωση ενός λαού κάτω από μόνο ένα ιδανικό και καμία ταμπέλα  αυτή τη στιγμή στην Ελληνική επικράτεια υπάρχουν ομάδες  οι οποίες με φανατισμό στηρίζουν την ταμπέλα και το συμφέρον τους  θέλοντας να μειώσουν η και να εξαφανίσουν την αλήθεια της Κυριακής!

Μαθαίνω Λοιπόν από αυτή την Κυριακή που ξημέρωσε  ότι δεν έχει πάτο η συνείδηση του ανθρώπου…. Ότι το πιο βρώμικο πράγμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην κοινωνία και στον πολιτισμό της χεστρας είναι ο ίδιος ο άνθρωπος που προσπαθώ προσωπικά να αφυπνίσω!

Ο μεγαλύτερος εχθρός των προβλημάτων μας και τις δυσοίωνης εξέλιξης του μέλλοντος μας είναι το ίδιο το γρανάζι αυτου του πολιτισμού της  χεστρας….είναι ο ίδιος ο συνάνθρωπός μας!

Ο συνάνθρωπος που στερείται  Δικαιοσύνης, κριτικής  αναλυσης  και ηθικής!

Αυτό το κουφαρι,  το όρθιο ζόμπι  το οποίο μέσα από τους φόβους του και την ανασφάλεια του θέλει να υποστηρίξει το οποιοδήποτε άμεσο και επιφανειακό συμφέρον του  και έτσι με τα ίδια του τα χέρια τυφλώνει τα μάτια του και επιλέγει να ζήσει μέσα στο ψέμα παρασύροντας και όποιους μπορεί μαζί του  φτάνει να μη χαθεί η εξουσία και το Βόλεμα!

Αυτή η Κυριακή ήταν πραγματικά μία νέα επίγνωση,  υπάρχει η μαγια,  υπάρχει η ψυχική δύναμη,  υπάρχει αυτή η πάστα του Έλληνα που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα έστω και την τελευταία στιγμή,  δεν έχει χαθεί η ιστορική μας μνήμη…. Απλά πρέπει να προσέξουμε πολύ τον μεγάλο σκακιστή αυτού του συστήματος!

Πρέπει να αναγνωρίσουμε  αυτήν την άνευ δομής  τεράστια ελληνική δύναμη και όλοι μαζί να την προστατέψουμε γιατί αυτή τη στιγμή αυτή η δύναμη η μόνη που είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα  είναι για όλους Το μεγάλο έπαθλο…. είναι η πιο όμορφη γκόμενα… και θα κάνουν τα πάντα για να την κυριεύσουν, να τη γοητεύσουν και να την καθοδηγήσουν!

Επειδή όμως αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας είναι πολύ πιο βαθύ από απλές πολιτικές ίντριγκες και κινήσεις, είναι πολύ πιο βαθύ από οικονομικά προβλήματα  και έχει να κάνει άμεσα με το χάος και τις κρυφές ενέργειες, τόσο πιο πολύ τρομάζουν  οι ουσιαστικοι εχθροί της χώρας!

Θυμίζω ότι έχω γράψει πολλές φορές ότι δεν πρέπει να φοβάσαι το χάος σου Ελληνα… και αυτό που είδα και ανακάλυψα την Κυριακή που ξημέρωσε….. είναι μία τεράστια ψυχή… μία τεράστια ελληνική δόνηση… με τεράστιο ελληνικό χάος…. στο οποίο πιστέψτε με έδωσε μία γερή κλωτσιά στον κώλο οποιασδήποτε ενέργειας είχε κατσικωθεί στο σβέρκο της Ελλάδας μας!

Χρειάστηκε μόνο μία μέρα,  απειθαρχης, χαοτικής,  άνευ δομής  ελληνικής ψυχής ώστε να καταρρίψουμε επτά χρόνια μαύρων ενεργειών!

Στις επόμενες μέρες Λοιπόν θα δούμε τις μεγάλες διαφορές που δημιούργησε αυτή η εκτόνωση του Χάους μας!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (27)

  1. Ανώνυμος 01/22/2018 @ 12:36 ΜΜ

    Τότε ας προσθέσουμε ότι ετοιμάζεται ένα αντίστοιχο συλλαλητήριο και στην Αθήνα και πρέπει όλοι να είμαστε εκεί και να το διαφημίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

  2. Ανωνυμος 01/22/2018 @ 12:38 ΜΜ

    Δεν πρεπει να σταματησουμε για κανενα λογο …των αγωνα ….ολοι οι Ελληνες πρεπει να ενωθουμε…..να γινουμε οχι ποταμι ορμητικο …αλλα χειμαρος ……μια ψυχη ολοι οι Ελληνες…..δεν τους χρειαζομαστε ….μας χρειαζονται …..για προσωπικο τους οφελος ……δεν τους εχουμε αναγκη ….μπορουμε μονοι …ενωμενοι….αγαπημενοι …..μια καρδια για ολους….

  3. Πιο πολύ μετρά τι αποτυπώθηκε στην Παγκόσμια Συνειδητότητα. Πιστεύω ότι η Κυριακή ήταν μια μεγάλη σφήνα μπηγμένη στο στέρνο του δράκουλα της υπεροντότητας και αυτό για μένα είναι πολύ μεγάλο όφελος. Γι’ αυτό μου άρεσε πολύ το ότι το πολέμησαν λυσσαλέα και δεν το ΄΄σφιχταγκάλιασαν΄΄ για να το καπελώσουν.

  4. Ελληνικό Χάος 01/22/2018 @ 12:54 ΜΜ

    Ήμουν σε όλες τις μεγάλες συγκεντρώσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Αυτό που έγινε εχθές δεν έχει ξαναγίνει. Ο κόσμος ήταν περισσότερος από το ‘ 92 και αυτό το ξέρουν και ότι και να κάνουν δεν αλλάζει. Έχει καταγραφεί εκεί που πρέπει. Αποδοκιμάστηκαν οι πάντες και μόλις άρχισε να μιλά ο Φραγκούλης ο κόσμος άρχισε να φεύγει. Είμαστε παρόντες για όποτε μας χρειαστεί η Ελλάς !

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ 01/22/2018 @ 8:41 ΜΜ

      Φιλε μου δυστυχως δεν μπορεσα να παρεβρεθω στο συλλαλητηριο. Το ειδα ολο απο το βεργινα tv. Μεχρι να βγει αυτος ο βραδυγλωσσος φραγκουλης ολη η εκδηλωση κοιλουσε με παθος και ενθουσιασμο απο τον κοσμο , αλλα και οι ομιλητες ηταν χαρμα. Οταν ανεβηκε αυτος ο χοντρος απανω μιλαμε ξενερωσα. Εκοψε τον παλμο του κοσμου, στα στιγμηοτυπα φαινονταν οι φατσες του κοσμου που καπως δυσανασχετουσαν. Δεν πρεπει αυτος ο τυπος να υποκλεψει το αγνο φρονημα κ την μαχητικοτητα του λαου που εδωσε το βροντερο παρρον στο συλλαλητηριο

  5. ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΟΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΛΑΟΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.

  6. Γιωργος 01/22/2018 @ 1:44 ΜΜ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΈΛΛΗΝΑΣ?850.000 ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ?ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΉΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΌΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ?Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…..Φαντάσου όλο αυτό έγινε χωρίς δήμαρχο ολα από το τίποτα μόνο από ΜΙΑ ΙΔΕΑ….Φαντάσου να είχε γίνει με πλήρη οργάνωση…Η ΓΗ ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ….ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΣ….ΟΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ….ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ…Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ….ΕΛΛΑΣ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΆΟΣ Η ΨΥΧΉ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ….ΕΛΛΑΣ

  7. Εύγε STRANGER. Το θετικό είναι ότι χθες 21/01/2018 έγινε η αρχή στη Θεσσαλονίκη. Η συνέχεια θα γίνει στην Αθήνα στις 04/02/2018. Γι’ αυτό λοιπόν στις 4 Φλεβάρη ραντεβού όλοι στην Αθήνα και λέω Αθήνα και όχι πλατείες Συντάγματος και Ομόνοιας, γιατί αυτές οι δύο πλατείες είναι πολύ μικρές γιά να χωρέσουν όλον αυτόν τον κόσμο που θα έρθει. Τελικά είμαστε πάρα πολλοί όλοι αυτοί που έχουμε τα ίδια πιστεύω, τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά, παλεύουμε ατομικά ο καθένας μας για τα αυτονόητα, αγαπάμε την πατρίδα μας και τον συνάνθρωπό μας, αλλά όπως πολύ σωστά έγραψες εσύ παραπάνω δεν υπάρχει “αυτός” ο πατριώτης που θα βγεί μπροστά για να μας ενώσει όλους μαζί ή και αν υπάρξει, δυστυχώς τον τελειώνουν εν τη γενέσει του………….

  8. ΑΕΡΑΚΗΣ 01/22/2018 @ 1:48 ΜΜ

    Συνεργαζόμενοι και Διαπλεκόμενοι “μὴ γνώτω ἡ ἀριστερά σου τί ποιεῖ ἡ δεξιά σου” και “μὴ γνώτω ἡ δεξιά σου τί ποιεῖ ἡ ἀριστερά σου ” αντιμέτωποι με τους σημερινούς καθοδηγητές και αυριανούς άρχοντες αόμματων….

  9. Π.ΕΙΡΗΝΗ 01/22/2018 @ 1:49 ΜΜ

    Γνωριζει ο καιρος…..μεσα απο μυστικα περασματα.Θα δωσει ο Θεος,θα φανει, Αυτος που ειναι Αγκαλια με την Ελλαδα

  10. τι? χωρις ταμπελα ?πρωτη μουρη τα τραγια της οφιολατρειας και με σημαιες του ψωλοβυζαντιου.θελετε δουλεια ακομη ελληνες για να δειτε τον πραγματικο εχθρο.ακου εκει αφυπνισμενοι.

  11. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 01/22/2018 @ 1:57 ΜΜ

    Λουλούδια αδέλφια φέραμε,
    για σας ας είναι λίγα,
    μυρίστε τα, αγκαλιάστε τα,
    μοσχοβολούν Πατρίδα.

    Είναι λουλούδια της καρδιάς
    και δαφνομυρισμένα
    Ω! Ήρωες σας ραίνουμε
    με μάτια δακρυσμένα.

    Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε,
    την ιερή σας μνήμη
    το χώμα που σας σκέπασε,
    ανάλαφρο να μείνει.

    Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε,
    την τόση σας θυσία
    αθάνατη η μνήμη σας
    ας είναι αιωνία.

  12. Πράκτωρ 01/22/2018 @ 2:13 ΜΜ

    Εγώ πάλι κατάλαβα ότι θα πρέπει για να παραμείνει έτσι το πράγμα να στείλουμε μήνυμα σε όλους που έχουν ψηφίσει μνημόνια κατά καιρούς ………… αυτούς που φώναζαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
    είτε σαν βουλευτές είτε σαν υποστηρικτές ……..κομμάτων …οτι παραμένουν ανεπιθύμητοι σε όποια εκδήλωση………..
    Και να κυνηγηθούν όπως τους πρέπει ….. !!!
    Αν τυχόν πάνε να καπελώσουν …..τα φαντάσματα του παρελθόντος…..
    Να μην γίνουμε λοτοφάγοι ……

    Καλή δύναμη

  13. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ. Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΟΜΩΣ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΡΟΥ ΣΚΕΨΗΣ. ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ …

  14. ΑΝΔΡΕΑΣ 01/22/2018 @ 2:51 ΜΜ

    Να πούμε ότι και ο ζουραρης ηταν φυτευτός για να κόψουν αντιδράσεις….αιφνιδιάστηκαν και φτου απο την αρχη τα σχέδια
    Ο φραγκος θα πάρει τα @@μας!!

  15. Αναισθησιολόγος 01/22/2018 @ 3:08 ΜΜ

    Νίκο δεν χρειάζεται να σου δίνω τα εύσημα τρις και λίγο το γνωρίζεις ότι κεντάς.
    Να πω δυο πραγματάκια μόνο:
    1. Για μένα η ουσία του κειμένου επικεντρώνετε κυρίως στις ενέργειες, αυτό που δώσαμε και το ντόμινο που έρχεται. Μην περιμένετε να δούμε όλα αυτά που θα γίνουν είτε με το φυσικό τρόπο, είτε με το μεταφυσικό.
    2. Να θυμηθούμε ότι το συλληπτήριο έγινε σχεδόν τέλος Ιανουαρίου που σημαίνει σχεδόν ένα μήνα μετά από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Δηλαδή χωρίς να έχουν πληρωθεί ακόμα συνταξιούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι, ΙΚΑ κτλ. Αυτό σημαίνει ότι μπροστά σε αυτή την ενέργεια δεν μας επηρεάζουν τα οικονομικά μας. Και όπως λέει και ο ποιητής: Στα φρύδια μου σε γράφω και κάνω το ζωγράφο.
    3. Κλίνω με μια προσωπική μου σκέψη, επειδή όλα είναι κύκλος, η Ελλάδα και πάλι θα επιστρέψει εκεί που είναι η θέση της όχι γιατί απλά το θέλουμε εμείς, αλλά γιατί συμφωνούμε με τους Δημιουργούς της. Τότε δεν θα υπάρχουν κόμματα και χρώματα. Θα είναι κάτι σαν τους επτά (7) Σοφούς της αρχαίας Ελλάδας.

    Επειδή δεν ζήσαμε κάτι ή δεν το θυμόμαστε δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται ή ότι δεν υπήρξε.

    Καλή συνέχεια σε όλους.

  16. ΣΟΦΟΚΛΗΣ 01/22/2018 @ 3:54 ΜΜ

    Συλλαλητηρια συνεχεια!!Ωσπου να ξεκουμπιστουν ολα αυτα τα προδοτικα μιασματα που μαγαριζουν που μολυνουν και μονο με την παρουσια τους την ζωη εκατομμυριων ελληνων!Ερχετε η ωρα η ευλογημενη να παρουμε τις ζωες μας τις κατεστραμενες πισω!Φτανει πια!!Αρκετα τους ανεχθηκαμε!!Ξυλο αλυπητο ωσπου να μας αδειασουν την γωνια!Η αρχη εγινε εχθες με τον ανεκδιηγητο τυχοδιωχτη σουργελο του κερατα Ζουραρη ..Ηρθε η ωρα να τους στειλουμε στο διαολο!Σας παραθετω ενα κειμενο του Γεωργιου Καραισκακη που εκφραζει ολους τους ελληνοψυχους..«Έλα, σκατότουρκε… έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους έλα ν’ ακούσεις τα κερατά σας, -γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες… Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “ από ημάς” συνθήκην με “ έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!» - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο! “

  17. Ποσο αναγκη εχουμε απο εναν Χριστοδουλο ..Απο εναν γερο του Μορια ..Απο εναν ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!!https://youtu.be/hqld7uLvktY

  18. Σωστοί οι προβληματισμοί και οι σκέψεις του stranger..έχουμε πολυ δρόμο ακόμα. Ας μείνουμε μακρυά απο δόγματα, κόμματα και σωτήρες για να μην κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος και του παρόντος. Οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν το συναίσθημα μας για να επιβάλλουν τα κατάλληλα γι αυτούς πρόσωπα που θα κυβερνήσουν. Εμείς οφείλουμε να πάρουμε ΘΕΣΗ για όσα γίνονται στην χώρα μας (και όχι μόνο) βάσει των ανθρωπίνων αξιών, που προάγουν υψηλού επιπέδου πολιτισμό και οχι αυτό της…χέστρας. Αυτές τις ΑΞΙΕΣ καλούμαστε να θυμηθούμε και να εφαρμόσουμε. Μακρυά απο ταμπέλες…

  19. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 01/22/2018 @ 8:47 ΜΜ

    Stranger πραγματικα κορυφαια η τοποθετηση σου. Σου βγαζω το καπελο. Δεν θα μπορουσε να αποδοθει τοσο ευστοχα ο αποηχος του μεγαλου συλλαλητηριου.
    Παρακαλω ολους τους ελληνες πατριωτες ανεξαρτητως κομματος ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ αυτον τον παρισακτο φραγκουλη που μας τον φυτεψαν για να εισβαλει στο ιερο κ μαχητικο φρονημα του περηφανου λαου κ σαν αλλος ενας εφιαλτης να υποκλεψει την μαχητικοτητα μας τις φωνες μας και τις αγωνιες μας για την τυχη και την παλιγενεσεια αυτου του εθνους πλεον

  20. GREEK WARRIOR 16 01/22/2018 @ 8:58 ΜΜ

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΕ ΒΟΥΤΙΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ.100 ΠΟΥΛΜΑΝ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠ#ΤΣΟΟΟ!!!!!

  21. ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ 01/22/2018 @ 10:32 ΜΜ

    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ

  22. ΑΙΑΣ ΛΟΚΡΟΣ 01/23/2018 @ 7:15 ΜΜ

    ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ,ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*