Διαφημίσεις

Laura Tyco – Μήνυμα από Sfhs 27 Μαρτίου 2012- Αποκάλυψη, Αφθονία και Ανάληψη

Λάουρα: Καλημέρα Sfhs, πιστεύω ότι θα ήθελες να μοιραστείς ένα νέο μήνυμα.



Sfhs: Ναι, ένα νέο μήνυμα για τους αναγνώστες σας σήμερα. 


Λάουρα: Ο χρόνος και οι προετοιμασίες για τη μεγάλη αλλαγή είναι σε κοινή θέα. Οι συλλήψεις επιταχύνουν την κατάρρευση του συστήματος. Οι άνθρωποι έχουν δυσπιστία σε ένα άδικο σύστημα, με ένα διαφορετικό σύνολο κανόνων, ανάλογα με την κοινωνική τάξη σας και το όνομά σας. Αυτό τον καιρό, όταν κάποιος κρίνεται από το χρώμα του δέρματος, από τη θέση του στην κοινωνία ή από την οικονομική του κατάσταση είναι πάνω. Πάνω. Πάνω. Η μεγάλη εσωτερική επανάσταση λαμβάνει χώρα σε επίπεδο ψυχής για τον καθένα από εσάς, τελικά θα εξαπλωθεί και θα ενισχύσει το σύνολο του πληθυσμού. 



Sfhs: Οι ημέρες που κρύβονταν πίσω από τα ψέματα τελείωσαν, όλα τώρα έρχονται στο φως. Με τη διαδικασία αυτή της αλλαγής της συνείδησης, θα πραγματοποιηθεί επίσης.


Λάουρα: Ένας από τους αναγνώστες μου, με ρώτησε αν θα υπάρξει γνωστοποίηση και μαζικές προσγειώσεις πριν από την Ανάληψη και αν τα Γαλαξιακά όντα θα μπορούν να μας βοηθήσουν με τον καθαρισμό της Μητέρας Γης, με το σύστημα χρηματοδότησης ή τη νέα τεχνολογία για εμάς.


Sfhs: Αυτά πάντα ήταν μια δυσκολία για την αντιμετώπιση των ζητημάτων στο κοινό. Αλλά θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο που μπορώ. Υπάρχει ένα όριο, ένα σημείο χωρίς επιστροφή, ένα σημείο που η ανθρώπινη κοινωνία πρέπει να φτάσει μόνη της, χωρίς άμεση βοήθεια από εμάς. Φοβάμαι ότι εσείς, θα πρέπει να κάνετε την περισσότερη δουλειά εκκαθάρισης, ως μέρος της τελικής εκκαθάρισης για το κάρμα σας και να ρυθμίσετε σωστά πρώτα τον πλανήτη σας. Η βοήθεια που επιτρέπεται να σας παρέχουμε θα πρέπει να είναι διακριτική.


Όταν, ως συλλογική ανθρώπινη συνείδηση, καταλήξετε στο ακριβές σημείο, καλέστε μερικές φορές το σημείο μηδέν και ο δρόμος σας προς την Ανάληψη θα είναι περισσότερο από εξασφαλισμένος. Το επίπεδο της συνείδησης θα είναι περισσότερο ή λιγότερο ίσιο με το δικό μας και θα αρχίσουν στη συνέχεια συνομιλίες μας με τις νομικές και ελεύθερες κυβερνήσεις σας. ʽΕτσι υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει μέχρι η συντριπτική πλειοψηφία των κυβερνήσεων να αρχίσει να διοικείται από ισορροπημένους ανθρώπους. Ίσως οι πολιτικοί σε αυτό το στάδιο να μη χρειάζονται πλέον, αλλά ένα διαφορετικό σύστημα της αυτοδιαχείρισης, ίσως να χρειαστεί.


Μπορεί να πιστεύετε ότι θα χρειαστούν χρόνια για να περάσει αυτό, αλλά θα δείτε πόσο γρήγορα όλα έχουν τεθεί σε κίνηση σχετικά με το διεφθαρμένο τραπεζικό σύστημα. Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι ο ίδιος ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της πολιτικής σε ένα εξίσου σύντομο χρονικό διάστημα?


Όταν είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι η παρουσία μας θα τύχει καλής υποδοχής από τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού της Γης και ότι το επίπεδο της συνειδητότητάς σας θα είναι τέτοιο, που θα λειτουργείτε ως ίσοι μεταξύ σας και θα κάνουμε επίσημες και ανεπίσημες επαφές με πολλούς από εσάς.


Να έχετε στο νου σας ότι Μαζική Αποκάλυψη, Αφθονία και Ανάληψη θα πραγματοποιηθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ τους.


Ευλογίες από τον Sfhs

Κανάλι: Laura Tyco

Website: Galactic Lightworker Laura Tyco

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek