In this Wednesday, Jan. 10, 2018, photo provided by China's Ministry of Transport, firefighting boats work to put on a blaze on the oil tanker Sanchi in the East China Sea off the eastern coast of China. Rescue ships looking for missing crew members from the oil tanker Sanchi have expanded their search area to more than 2,600 square kilometers (1,000 square miles) as Chinese state television reported Friday that maritime authorities still have not found any survivors, or put out the blaze onboard the ship. (Ministry of Transport via AP)
Διαφημίσεις

Συνεχίζονται οι εκρήξεις στο ιρανικό δεξαμενόπλοιο -Ακόμη να διασωθούν οι επιβαίνοντες

Συνεχίζονται οι εκρήξεις στο ιρανικό δεξαμενόπλοιο Sanchi εμποδίζοντας τις προσπάθειες για κατάσβεση της πυρκαγιάς και διάσωση επιζώντων.

Η πυρκαγιά συνεχίζει να μαίνεται και αυξάνονται οι ανησυχίες ότι το πλοίο μπορεί να διαλυθεί και να βυθιστεί.

Οι προσπάθειες διάσωσης, που διαρκούν ήδη μια εβδομάδα αφότου το δεξαμενόπλοιο συγκρούσθηκε τη νύχτα του Σαββάτου με ένα φορτηγό πλοίο, εμποδίζονται από την κακοκαιρία, καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι και τα κύματα φθάνουν τα τρία μέτρα, και από τοξικές αναθυμιάσεις από το πετρέλαιο που καίγεται.

In this Thursday, Jan. 11, 2018, photo provided by China’s Ministry of Transport, smoke rises from a fire aboard the oil tanker Sanchi in the East China Sea off the eastern coast of China. Rescue ships looking for missing crew members from the oil tanker Sanchi have expanded their search area to more than 2,600 square kilometers (1,000 square miles) as Chinese state television reported Friday that maritime authorities still have not found any survivors, or put out the blaze onboard the ship. (Ministry of Transport via AP)

Δεκάδες σωστικά σκάφη που έριχναν αφρό στο δεξαμενόπλοιο αναγκάσθηκαν να απομακρυνθούν την Τετάρτη εξαιτίας μιας έκρηξης.

Η Κίνα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διάσωση των 32 αγνοουμένων ναυτικών.

Οι 32 ναυτικοί που αγνοούνται ήταν πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου και πρόκειται για 30 Ιρανούς και δύο πολίτες του Μπανγκλαντές.

«Στην περιοχή εξακολουθεί να φλέγεται το δεξαμενόπλοιο, οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, ωστόσο τα σωστικά συνεργεία της Κίνας καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να πλησιάσουν το πλοίο και να σβήσουν τη φωτιά», δήλωσε ο Πανγκ.

Ο Κινέζος αξιωματούχος αποκάλυψε ότι στην περιοχή βρίσκονται περίπου 20 σκάφη διάσωσης, δύο από τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία αντίστοιχα, ενώ πάνω από την περιοχή πετά ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Μέχρι στιγμής έχει ανασυρθεί ένας νεκρός, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Ο πρεσβευτής της Κίνας στο Ιράν έκανε σαφές ότι η χώρα του θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την ανεύρεση των αγνοούμενων στο πνεύμα της φιλίας των δύο χωρών, Κίνας και Ιράν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εικόνες: AP

Πηγή:iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Συνεχίζονται οι εκρήξεις στο ιρανικό δεξαμενόπλοιο -Ακόμη να διασωθούν οι επιβαίνοντες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *