Διαφημίσεις

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ

 
Έχουμε ήδη γράψει πολλά για την ελίτ που κυβερνάει τον κόσμο. Οι πραγματικοί κυβερνήτες δεν είναι τα κοινοβούλια, αλλά οι πραγματικοί κυβερνήτες είναι εκείνοι που έχουν τον έλεγχο της εκτύπωσης χρήματος, έχουν τον έλεγχο της παραγωγής και πώλησης τροφίμων και φαρμάκων, και όλων των πρώτων υλών.
 
Όλη αυτή η δύναμη βρίσκεται στα χέρια της σατανικής ελίτ, που ονομάζεται επίσης Σαββατιστές και είναι η ελίτ των Χαζάρων.
 
Αν και δεν είναι Εβραίοι, ασπάστηκαν τον εβραισμό και την αίρεση της λατρείας του Λούσιφερ. Ο σκοπός τους σε αυτή τη ζωή είναι να υποτάξουν την ανθρωπότητα για να δείξουν στον Θεό τους ότι το ανθρώπινο κατασκέυασμα του ήταν μια αποτυχία.
Μετά από μια ρωσική επίθεση εναντίον τους οι Χαζάροι απλώθηκαν στην Ευρώπη πολλοί κατέληξαν στην Ισπανία, όπου παρουσιάστηκαν ως Εβραίοι.
 
Ένας από αυτούς είναι και ο Αμερικανός πρόεδρο Τράμπ, που προσποιείται ότι είναι Αμερικανός επιχειρηματίας και χριστιανός, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.
 
Πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί τα τρία από τα πέντε παιδιά του, παντρεύτηκαν με Εβραίους;;; Η κόρη του Ivanka ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό, η τέταρτη δεν έχει παντρευτεί ακόμα, αλλά έχει σχέση με έναν Εβραίο και ο νεότερος γιος του Barron είναι ακόμη σε μικρή ηλικία.
 
Οπουδήποτε εμφανίζεται ο κ. Τράμπ, επαινεί τους Εβραίους και το Ισραήλ. Γιατί άραγε;;;
 
 Ο παππούς του Τράμπ ήταν ο Friedrich Drumpf που έφθασε στη Νέα Υόρκη το 1885 σε ηλικία 16 ετών. Το όνομα Drumpf το άλλαξε στη συνέχεια σε Trump το 1892 κατά τη διαδικασίας πολιτογράφησης. Ο Ντόναλντ Τράμπ έλεγε πάντα ψέματα για τη γερμανική του προέλευση και υποστήριζε ότι η οικογένειά του είναι από τη Σουηδία.

Ο Friedrich είχε δύο αδελφές, την Elisabetha Freund και την Syblia Schuster. Τα ονόματα αυτά είναι Εβραικά, πιο εβραικά ονόματα δεν υπάρχουν, και πάλι βλέπουμε το μοτίβο ότι είναι παντρεμένες με Εβραίους όπως και η οικογένεια του Ντόναλντ Τραμπ. Η μητέρα του Friedrich λεγόταν Katarina Kober, ενα εβραικότατο όνομα. Το παράξενο είναι, ότι ο πατέρας της είναι γνωστός με το όνομα Johann, αλλά χωρίς γονείς, κάτι που είναι περίεργο επειδή σε όλη αυτή τη γενιά του δεν υπάρχουν γονείς. Αυτή είναι μια πολύ γνωστή τακτική των εβραίων για να κρύψουν την καταγωγή τους.

 

 

Ο πατέρας του Ντόναλντ, ο Fred Trump, ήταν πολύ καλός φίλος με τους πιο γνωστούς σιωνιστές στη Νέα Υόρκη, την οικογένεια του δικηγόρου Αβραάμ (Bunny) Lindenbaum και αργότερα τον γιο του Samuel (εβραικά ονόματα).

 

Και οι δύο γονείς του Ντόναλντ πεθαίνουν στο εβραϊκό ιατρικό κέντρο του Long Island στη Νέα Υόρκη.
Η πρώτη γυναίκα του Ντόναλντ, η Ιβάνα, ήταν επίσης Εβραία. Ήταν παντρεμένη με τον Alfred Winklmayer (εβραικό όνομα) πριν πατρευτεί με τον Ντόναλντ, και έχει επίσης ένα εβραϊκό όνομα η Ιβάνα που γεννήθηκε στην Τσεχία ως κόρη του Zelnicek, ή Zelnick, ένα γνωστό εβραϊκό τσέχικο όνομα. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά τους Ντόναλντ τζουνιορ, η Ιβανκα και ο Έρικ είναι αυτόματα εβραιόπουλα.
Τα πιο μεγάλα ονόματα ερευνητών συμφωνούν ότι ο Τράμπ είναι ένας Εβραίος ή καλύτερα ένας κρυπροεβραίος. Προσποιείται ότι είναι Προτεστάντης ή Καθολικός, αλλά στην πραγματικότητα είναι Εβραίος. Είναι αξιοσημείωτο ότι αρνείται την εβραϊκή του καταγωγή και προσποιείται τον Πρεσβυτεριανό.


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

11 σχόλια στο “ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ”
  1. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ, ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΕΓΕ….
    Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα κρυμμένου εχθρού.
    Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους όσους σκέφτονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι “κροκόδειλος” του καπιταλιστικού συστήματος, αλλά σανίδα σωτηρίας και θα τον ψηφίσουν γι να σωθούν!!! ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ “ΓΑΝΤΙ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΤΡΑΜΠ-ΟΥΚΟ!
    https://www.youtube.com/watch?v=dhSgGHbW9lg

    1. Συμφωνω απολυτα…Δημητρη και ρωταω τωρα και εγω τον πουσταρα τον ΑΥΔΗ Μ ΑΓΑ τον πρωην σκαταρχη του ελληνικου στρατου ”’….ωστε κροκο δειλος Αγρινιωτη μαζι με την πουτανα τον ρουμανοκαζακστανοβλαχο Σουνδουρακη και οι δυο κωλοασιατοτουρκοι ” ? Λεηλατες και πουστηδες…πουτανες.

      1. ΦΙΛΕ ΘΕΣΣΑΛΟΜΑΚΕΔΟΝΑ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ “ΑΥΔΗ” ΚΑΙ “ΑΥΔΗΣ” ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΝΑΚΛΑΣ. ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ “ΩΔΗ” “ΑΣΜΑ” ΚΑΙ … “ΑΗΔΟΝΙ”…. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ “ABDI”. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΥΘΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

  2. Δηλαδή ρε κόρακα οι Αμερικάνοι έπρεπε να ψηφίσουν το δύδιμο Κλίντον-Σόρος που δεν είναι Εβραίοι;

  3. αγαπητε μου οι Χαζαροι που εκδιωθησαν απο τον Τσαρο στην Πολωνια διοτι ειχαν παρει πολυ θαρρος και ηθελαν να ελεγχουν την αυτοκρατορια .Μεταναστευσαν κατα χιλιαδες στην Αμερικη και εκει αλλαξαν σε presbyterians.Διοτι ετσι εκρυβαν την καταγωγη τους και μπορουσαν να γινουν μερος της Αμερικανικης ελιτ.Αυτο δεν ειναι μυστικο.Ακομα και σημερα ολες οι δηθεν Χριστιανικες “εκκλησιες” για προβατα στην Αμερικη προωθουν μονο την Παλαια Διαθηκη και υπαρχουν για να υπερασπιζονται το Ισραηλ.

  4. Επαγωγικα δλδ θα ηταν ατοπο να πουμε οτι κατι δεν παει καλα με την ηγεσια του ξανθου γενους που εχουν ηρωποιηθει αλλα και που τον βοηθησαν και επομενως υποκρινονται κ αυτοι…Θα ηταν ατοπημα να πουμε οτι μας δουλευουν παγκοσμιως? Μονο που αυτη τη φορα τα στρατοπεδα ειναι πιο ξεκαθαρα απο ποτε….οταν εισαι μες στο λακκο με τα φιδια ειναι αργα για δακρυα.

  5. αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν μόνο στο χρήμα και τη δύναμη που δίνει ότι και να παριστάνουν, στο χρήμα βουίζει το μελίσσι των εβραίων οπότε όλα είναι κύκλος είτε είσαι εβραίος είτε όχι…

  6. Τί ακριβώς ψάχνεις να βρεις σε έναν κόσμο που βασιλεύει η υποκρισία;
    Οικογένεια,θρησκεία,σχολείο,κοινωνία,το πρώτο που σε μαθαίνουν είναι να υποκρίνεσαι…
    Κι αν κάποιος προσπαθεί να μην υποκρίνεται, είναι ιδιότροπος,παράξενος, περίεργος,άπιστος, ύποπτος, επικίνδυνος…
    Με τόσο ψέμμα,τόση υποκρισία μπολιασμένη στις συνειδήσεις,που να βρει χώρο ή αλήθεια να αναπνεύσει…
    Ώστε ο Τραμπ υποκρίνεται.Πεφτω απ’τα σύννεφα!

  7. Δεν ξέρω αν είναι Οβραιος η όχι, πάντως ο τρομερός έχει μαζέψει όλο το χαρτί του κόσμου και το έχει φέρει στην Αμερική! Όποιος του σφίγγει το χέρι αμέσως πάει στο ταμείο!! χαχαχαχα.. 150 φιδάκια για όπλα οι σκατογεροι της Σ. Αραβίας, 50 δις οι σκατογεροι του Κατάρ 60 δις…50 δις τα Εμιρατα..το F -35 σπάει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων…. Φέρνει δουλειές στους αμερικανους..μεχρι και από μας τα μπατήρια πήρε χοντρό χαρτί… Μερκελ Ισπανοί Ιταλοί κορεστεί, όλοι τους πληρώνουν τον γίγαντα τον Τραμπ

    1. Γράφω από κινητό και τα έχω κάνει σαλάτα… Τα δισάκια που πήρε ο τραμπ από τους σκατογερους τη Σ. Αραβίας ,έγιναν φιδάκια… χαχαχαχα και άλλα πολλά… Πάντως ο τραμπ τους ξεπάτωσε όλους…. Όλοι κάνουν ουρά για το ταμείο…. Το χρήμα φέρνει ανάπτυξη και τα Αμερικάνα θα φάνε ψωμακι….ειναι ο καλύτερος πρόεδρος γιατρούς και ο χειρότερος δυνάστης για όλους τους υπολοιπους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *