12:06 - 04/01/2018

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ “ΚΑΘΕΝΟΣ”

Διαφημίσεις

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ “ΚΑΘΕΝΟΣ”

Άγιος Βασίλης έρχεται από την Καισαρεία που …….. πνίγεται στο χιόνι………πάνω σε ένα έλκηθρο που το σέρνουν δύο Τάρανδοι από τους πολλούς που υπάρχουν σε κείνη την ……. ψυχρή περιοχή του Αρκτικού κύκλου. Μάθετε τα παιδιά σας να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη, λένε οι ψυχολόγοι μέσα από το Χαϊβάν Ντουλάπ. Σε εκείνον ντε τον παππούλη της κατανάλωσης με την κοιλιά που κάνει χο χο χο. Μάθετε στα παιδιά να πιστεύουν ότι η Καισαρεία βρίσκεται στον Αρκτικό Κύκλο.

Όλα για τα παιδιά!!!!!! Βάλτε μπιπ να μην ακούνε τα παιδιά….. Μη μιλάτε στα παιδιά για δυσάρεστα πράγματα. Τα παιδιά!!!!!!!. Που πήγαν τα παιδιά; Πάνε σε κείνο το καράβι που χρησιμοποιήθηκε για το πείραμα της Φιλαδέλφειας, εκείνο ντε που το πούλησαν στο Πολεμικό Ναυτικό, το αντιτορπιλικό Λέων. Μπαίνουν εκεί τα παιδιά και εξαφανίζονται από το κάδρο και εμφανίζονται αργότερα στο “Τείχος των δακρύων” εκεί που κλαίνε οι μεσημεριανούδες, εκεί που κάνει ντου το “χαμόγελο”, εκεί που κα Πάνια τινάζει το ξανθό μαλλί της.

Τα παιδιά είναι σαν τα πυροτεχνήματα. Εμφανίζονται μόνο όταν πρέπει να κινητοποιηθεί η επιλεκτική μικροαστική ευαισθησία. Και ύστερα χάνονται. Δεν υπάρχουν!!!!! Κάνουν ένα πουφ και εξαφανίζονται. Γίνονται τα παιδιά του “καθ ενός” που ….ας πρόσεχε.

Οι υπάλληλοι όταν πρέπει να απολυθούν δεν έχουν παιδιά, αυτοί που πρόκειται να χάσουν το σπίτι τους δεν έχουν παιδιά, αυτοί που τους κόβουν το ρεύμα δεν έχουν παιδιά, αυτοί που κλείνουν το μαγαζί τους και πάνε φυλακή για χρέη δεν έχουν παιδιά………………………… Ποιος τολμά να μιλήσει για παιδιά!!!!

Παιδιά; ας πρόσεχαν και ας πρόβλεπαν, οι ανόητοι, ας πήγαιναν σε μάγισσες και χαρτορίχτρες, να τους έλεγαν για τους ζοφερούς καιρούς που θα έρθουν. Οι απερίσκεπτοι………. Το κράτος δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα να σκεφτεί για τα παιδιά του “καθ ενός” …. κράζουν όλοι….με γουρλωμένα μάτια. Και είναι οι ίδιοι που μιξοκλαίνε, όταν η περίσταση το απαιτεί.

Η επιλεκτική ευαισθησία έρχεται κατά κύματα και είναι κάτι σαν το μελτέμι. Ύστερα τα κεφάλια μέσα και να μην ακούγεται η λέξη παιδιά……………………..σσσσστ μη μιλάς είναι αναξιοπρέπεια να μιλάς για παιδιά…….. λαϊκίζεις όταν μιλάς για τα παιδιά του…”καθ ενός” όταν η … “οικονομία” κινδυνεύει, όταν οι αγορές πιέζουν, και οι δανειστές “μας” ζητούν τα λεφτά Τους.

Είδατε εσείς καμιά αγορά; Γιατί εγώ δεν είδα. Γίναμε κι εμείς παιδιά που πιστεύουμε σε καλικάντζαρους. Είναι λέει ένας φερετζές. Μια κουκούλα για να κρύβουν τη μάπα τους όσοι ρημάζουν τη ζωή του κοσμάκη.

Τα “παιδιά” γενικά και τα παιδιά του “καθ ενός” . Οι παιδικές ψυχούλες που πληγώνονται επιλεκτικά αλλά όταν έρχονται οι τραμπούκοι των εισπρακτικών και μπουκάρουν στα σπίτια οι παιδικές ψυχούλες γίνονται πέτρα. Τα παιδιά του “καθ ενός” δεν έχουν ψυχή “Μάζεψε το παιδί να μην κλαίει κυρά μου” θα πουν οι τραμπούκοι.

“Τα παιδιά του καθ ενός” πρέπει να εξαφανίζονται για να εμφανιστούν και πάλι σε ένα πιο φιλανθρωπικό πλαίσιο. Εκεί που βγαίνει η κουκούλα των αγορών και εμφανίζονται γελαστές οι κυρίες φιλοπτώχων με τα σινιέ ταγιεράκια. Εκεί που χορτάτοι κύριοι θέλουν να ρίξουν ένα κόκκαλο από αυτά που περίσσεψαν από τα αποφάγια του χθεσινού τραπεζιού τους. Για να γονατίσουν όλοι και να προσκυνήσουν με ευγνωμοσύνη αυτούς τους ίδιους που ρημάζουν ζωές και κλείνουν σπίτια.

Μάθετε τα παιδιά να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη. Εκείνον ντε με τα κόκκινα……. εκείνον της κατανάλωσης των jambo, που μόλις μπεις μέσα λοξεύουν τα μάτια σου από την κινεζούρα …. εκείνον ντε με την κοιλιά που φέρνει τα τρενάκια………. εκείνον ντε του καπιταλισμού με τα φωτάκια στο καπέλο που εξαφανίζεται μαζί με τα παιδιά όταν πέφτει η αυλαία και όταν σβήνουν τα φώτα.

Είτε έχετε παιδιά είτε δεν έχετε, κλείστε το χαίβάν ντουλάπ κι ενώστε τις ρημάδες τις τελίτσες. Μην ψάχνετε για το μεταφυσικό στα βάθη της γης που είναι κούφια. Το μεταφυσικό είναι εδώ…… δίπλα σας. Πάρτε χαμπάρι ότι κάποιοι παίζουν τον “παπά” με τα παιδιά σας. Μην τους αφήνετε!!!!! Και προ παντός μην παίζετε το παιχνίδι τους.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με doctormarkon
Κάτοχος Διδακτορικού διπλώματος από το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με τίτλο "Δόμηση και Άσκηση Γραφειοκρατικής Εξουσίας".

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. Τα παιδιά, το περιβάλλον, οι γυναίκες, οι μητέρες και πολλά άλλα έχουν μια επίσημη ημέρα. Εκείνη τη μέρα όλοι είναι ευαίσθητοι. Τις υπόλοιπες μέρες εξαφανίζονται

  2. Ωραία τα λες δόκτορ… 🙂

  3. Σε τί κοσμο μπαμπά μ'έχεις φέρει να ζήσω..... 01/04/2018 @ 5:26 ΜΜ

    Κανεις συνειδητοποιημένος και σκεπτόμενος και με αγάπη στην καρδια του δε φέρνει παιδιά σε αυτόν τον κοσμο….

  4. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 01/04/2018 @ 6:23 ΜΜ

    ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ.

  5. Ανώνυμος 01/04/2018 @ 7:42 ΜΜ

    Λένε οι ειδικοί ότι στα παιδιά πρέπει να λέμε πάντα την αλήθεια. Τώρα γιατί πρέπει να τα παραμυθιάζουμε με τον κόκκινο αηβασίλη, άγνωστο.

  6. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 01/04/2018 @ 7:43 ΜΜ

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ Η ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ, Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ, Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΠ ΕΞΩ. Η ΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΗΤΡΑ, ΜΟΡΙΟ, ΩΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ, ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    • Δεν μιλάω γι αυτούς που παρατάνε τα παιδιά τους σε ίδρυμα αλλά γι αυτούς που αγωνίζονται να τα μεγαλώσουν. Γι αυτούς που ξαφνικά απολύονται γι αυτούς που μένουν με ένα μισθό που δεν φθάνει. Γι αυτούς που χάνουν τα σπίτια τους που τους κόβουν το ρεύμα. Ακόμα και γι αυτούς που έχουν μία δουλειά και πρέπει να ντρέπονται είτε επιεδή είναι π.χ δημόσιοι υπάλληλοι που ξαφνικά έγιναν….”κοπρίτες” είτε ιδιωτικοί υπάλληλοι και εργάτες που αγωνίζονται για μια αξιοπρεπή ζωή γι αυτούς και τα παιδιά τους.

      • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 01/05/2018 @ 6:00 ΠΜ

        ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ DOCTOR MARKON ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΣΩΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ. ΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΗΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.

        • Συμβαίνει και αυτό και είναι πολύ άσχημη εξέλιξη της κρίσης. Ίσως να το επιδιώκουν με τη φτωχοποίηση. Ο λόγος που έγραψα το άρθρο είναι ακριβώς αυτός. Ότι με την εξαθλίωση του λαού συνοδευόμενη με δακρύβρεχτη προπαγάνδα για τις παιδικές ψυχούλες επιδιώκουν την ιδρυματοποίηση Στην αρχή εθελοντικά – τσιμπάνε κάποιοι – και αργότερα υποχρεωτική. Δηλαδή να δίνει ενα είδος εξετάσεων ένας γονέας για να κρατήσει το παιδί του.

  7. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 01/04/2018 @ 7:53 ΜΜ

    Η ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΣ ΑΝΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ.

  8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 01/04/2018 @ 7:58 ΜΜ

    ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΩ ΩΣ ΔΟΚΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ. ΩΣ “ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ” ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ… ΘΑ ΠΩ ΑΠΛΑ, ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΔΟΜΑΓΟΥΛΟ, ΚΟΚΚΙΝΟΒΡΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΔΗΘΕΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΕΠΙΣΗΣ “ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ” ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ. ΣΕΜΝΟΤΥΦΑ ΑΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

    • Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Δημήτρη. Δεν θα ακούσουν ότι και8 αν πεις. Αν ρωτήσεις η χειρότερη απάντηση που θα πάρεις είναι γιατί όλος ο κόσμος πιστεύει αυτό ή εκείνο.΄Ή …. τι τα ψάχνεις δεν κουράζεσαι?…. η……….. δεν γίνεται τίποτα, σκύψε το κεφάλι και φάε ότι σου πασάρουν. Οι χειρότερες απαντήσεις γιατί δίχνουν ότι οι άνθρωποι έχουν γίνει άβουλοι και ακριβώς αυτό επιδιώκει το κράτος και το σύστημα. Στρατιές άβουλων και φοβισμένων ή υπερβολικά ευσυγκίνητων υπάκουων και νομοταγών

  9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 01/04/2018 @ 7:59 ΜΜ

    ΤΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ “ΠΑΨΕ, ΠΑΨΕ ΜΗ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ”….

  10. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 01/04/2018 @ 8:23 ΜΜ

    ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΘΕΟΣ, Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ, Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΤΑΝ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΑΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ; ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΚΥΨΑΜΕ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

  11. Χρήστος 01/05/2018 @ 9:41 ΠΜ

    Δεν τα λές απλά ωραία. Γαμάτα τα λές μάγκα και όπως πραγματικά έχουν

    • Ευχαριστώ Χρήστο για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που σου άρεσε. Εδώ και καιρό έχω κλείσει την τηλεόραση. Το χαϊβάν Ντουλάπ όπως το λέω. Και κυρίως σε ότι αφορά ειδήσεις και ενημερωτικές (????) εκπομπές. Επειδή ότι λένε μοιάζουν να απευθύνονται σε διανοητικώς ανάπηρους. Απευθύνονται στο θυμικό και στο συναίσθημα. Όχι πάντα σε αισθήματα αγάπης αλλά σε οργή μίσος ζήλεια οίκτο φόβο θλίψη. Δηλαδή στο αρνητικό συναίσθημα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*