Διαφημίσεις

Έτοιμο, εκπαιδευμένο, δοκιμασμένο πάνω σε αραβική σάρκα και ήδη στη χώρα μας το Στρατιωτικό Σκέλος του Ρουβίκωνα…

Δύο χρόνια στον πόλεμο…

Ενώ εδώ 9.990.000 (εκ των οποίων οι 50.000 μαχητές τους πληκτρολογίου) πετάνε ΑΕΤΟ…

Ωρε γλέντια…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

9 σχόλια στο “Έτοιμο το Στρατιωτικό Σκέλος του Ρουβίκωνα”
  1. αραγε οι ρουβικωνεσ χαλανε την πιατσα ηηη αυτοι που την χαλασαν θελουν να το παιξουν καθαροι ??????????

  2. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΤΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΚΟ ΔΗΘΕΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΣΙΩΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΙΑΧΒΕ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΙΟΥΝ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΕΛ ΣΕΝΤΑΙ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ. ΟΒΕΡ.

  3. 1,ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ
    2,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ
    3,MOLOT ΛABE 3 ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ * 8 ΣΕ 60″

  4. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΞΕΧΝΑΤΕ .ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΤΟ 90.ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕΙ ΜΑΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ .

  5. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΞΕΧΝΑΤΕ .ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΤΟ 90.ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

    0 0

  6. ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ?!ΠΟΛΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ!!!

  7. Παραμύθια… Οι Ρουβίκωνες απλά προσπαθούν να περάσουν την εικόνα “υπεμάχιμων αγωνιστών”.. Αν ήταν όντως τόσο μάχιμοι, θα είχαν αφανίσει εμάς τους εθνικιστές από προσώπου γης. Ούτε κατα διάνοια όμως δεν πέτυχαν κάτι τέτοιο.
    Εκτός από βαρύγδουπα απειλητικά συνθήματα (που έμειναν συνθήματα διότι δεν μπορούν να γίνουν πράξη) και πάρα πολλά λεφτά που πετάχτηκαν σε αντιρατσιστική/αντιφασιστική/ανθελληνική προπαγάνδα το μόνο που κατάφεραν ήταν μία τρύπ στο νερό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *