Διαφημίσεις

Το Κόμμα Ελεύθερης Ζωής Κουρδιστάν (PJAK), του Ιράν, σε ανακοίνωσή του σχετικά με τις μεγάλες διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Ιράν και και στο Ροτζχιλάτ (ανατολικό-ιρανικό Κουρδιστάν), κάλεσε όλους τους λαούς του Ιράν να αντισταθούν και να αγωνιστούν ενωμένοι.

«Οι διαδηλώσεις που έχουν εξαπλωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια του Ιράν, ξεκινώντας από το Μασχάντ και το Κερμανσάχ, δυνητικά μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές. Θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια δημοκρατική μεταμόρφωση ολόκληρου του Ιράν.

»Υπάρχουν εκείνοι που, εν γνώσει ή εν αγνοία τους, συνδέουν τις λαϊκές διαμαρτυρίες με οικονομικούς λόγους. Αλλά ένα πρέπει να είναι γνωστό, ότι η αιτία όλων των θεμάτων είναι τα πολιτικά ζητήματα. Δίχως δημοκρατική λύση και δίχως υιοθετώντας δημοκρατικές πολιτικές και μεθόδους, κανένα ζήτημα στο Ιράν δεν θα επιλυθεί. Στο πλαίσιο αυτό, όλες οι διαδηλώσεις στο Ιράν για μια θεμελιώδη αλλαγή και μετασχηματισμό είναι νόμιμες.

»Η σύνδεσης των διαδηλώσεων με ξένες δυνάμεις αποσκοπεί στην καταστολή των διαμαρτυριών. Αυτός ο κοινός αγώνας, που στέκεται και οργανώνεται από κοινού, είναι πολύ σημαντικός για τους λαούς του Ιράν και τις δυνάμεις της δημοκρατίας. Ως PJAK, καλούμε τον κουρδικό λαό και όλους τους λαούς του Ιράν στις τάξεις του αγώνα για ελευθερία».

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Θρυαλλίδα εξελίξεων: Οι Κούρδοι του Ιράν καλούν όλους τους λαούς του Ιράν σε αγώνα για ελευθερία και δημοκρατία – Έρχεται αιματοχυσία”
  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    Άντε να δεχτούμε αυτό που λέει το Κόμμα Ελεύθερης Ζωής Κουρδιστάν. Μπορεί να μας εξηγήσει πως γίνεται να ξεσηκωθούν σε πολλές πόλεις ταυτόχρονα ο κόσμος ; προφανώς και κάποιος το συντόνισε όλο αυτό… κι αν λάβουμε υπόψη μας την στήριξη και τις καλές σχέσεις που έχουν οι ΗΠΑ με τούς Κούρδους, αυτό λέει πολλά. Απο μακριά βρωμάει ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ όπως έκαναν οι ΗΠΑ σε ΣΥΡΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟ, ΛΙΒΥΗ, κ.λ.π. Άλλωστε οι ΗΠΑ και το ΙΣΡΑΗΛ έχουν άμμεσο συμφέρον απο όλα αυτά.

  2. Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται η σειρά της Ελλαδιτσας μας!
    Κι εδω εχουν να παιχτούν σκηνές απαράμιλλου κάλλους…..
    Σε λίγους μήνες….

  3. Ε ναι ειναι και οι Κούρδοι στο παιγνίδι,μάλλον θα τους υποσχέθηκαν οι Αμερικάνοι πατρίδα ελεύθερη αν πολεμίσουν να πέσει το καθεστώς του Ιράν

    1. Εκμετάλλευση της επιθυμίας των Κούρδων για πατρίδα από τους Σιωνιστές που ελέγχουν ΗΠΑ, Ισραήλ και πολλούς ακόμα. Έτσι σκοτώνονται Κούρδοι και Πέρσες διατηρώντας τις εφεδρείες Ισραήλ. ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ και πολλών άλλων για μετά … Τα προβλήματα πολλά όπως οι Μισθοφόροι πράκτορες Σιωνιστών, οι πολιτικές των Μουλάδων που δεν έχουν πρόθεση να δώσουν αυτονομία στους αδελφούς τους Κούρδους και πολλοί ακόμα λόγοι … Όμορφος Κόσμος Αγγελικά Πλασμένος …

  4. ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Β.Δ ΙΡΑΝ.
    ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ, ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΤΟ Β.Δ ΙΡΑΝ, ΑΠΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΑΤΗ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ….ΑΚΟΜΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 1 ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΙΡΑΝ, ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΙΣΤΕΙ.

  5. ΑΝ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΡ. ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΣΥΡΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ, ΑΛΥΠΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΥΧΟΝ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ 5ΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΠΥΡ. ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΡΑ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΤΩΡΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΑΝΤΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

  6. τα πανεπιστημια ανα τον κοσμο ειναι νεοταξικα εκκολαπτηρια Ποτε θα το καταλαβουμε?.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΧΟΝΤΡΙΝΕΙ Η ΗΠΑ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ Η ΟΜΟΔΑ 2, ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ”ΤΗΝ ΚΙΝΑ”ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ .Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ. ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΙΩΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *