Διαφημίσεις

Κάθε χρόνο τέτοιες ώρες, λίγο πριν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, είναι πολλοί που κάνουν τον απολογισμό τους και βάζουν στόχους για το νέο έτος. Ακόμα περισσότεροι αυτοί που μοιράζουν ευχές για το μέλλον.

Λέω φέτος να κάνω την διαφορά και να ευχηθώ το 2017 να ήταν η χρονιά που πιάσαμε πάτο, γιατί αλλιώς το 2018 δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθούμε.

Μεταξύ των αναλυτών κυκλοφορεί η άποψη ότι η Ελλάδα μας θα ορθοποδήσει όταν γεννηθεί η γενιά που δεν θα ξέρει τι είναι τα μνημόνια και η κρίση, που θα τους φαίνεται φυσιολογικό αυτό που ζουν.

Δυστυχώς θεωρητικά έχουν δίκιο, όμως αλίμονο… αυτό σημαίνει ότι όλοι εμείς ότι προσπάθεια κάνουμε 7 χρόνια τώρα πάει χαμένη…

Έτσι λοιπόν για το 2018 εύχομαι ένα πράγμα, όλη η προσπάθεια των ελεύθερα σκεπτόμενων ανθρώπων να μην πάει χαμένη!

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι νικητής σε αυτή τη ζωή δεν είναι ούτε ο πλούσιος σε χρήματα, ούτε ο φτωχός που είναι πλούσιος σε συναισθήματα.

Πραγματικός Νικητής είναι αυτός που συλλογάται ελεύθερα, που δεν έχει να ντραπεί για τίποτα εκτός από τις στιγμές που μπορεί να δίστασε, που ξέρει ότι αν ποτέ γονατίσει είναι γιατί θα θέλει να πάρει φόρα…

Καλή χρονιά Ελλάδα!

Καλή χρονιά απανταχού ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

22 σχόλια στο “Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος…”
  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΓΑΠΗ, ΥΓΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ
    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΡΥΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΤΡΙΧΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΝΑ ΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΦΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΥΝΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΟΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.

  2. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ

  3. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    Τις καλύτερες ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα. Η Γέννησή του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως σε όλους, υγεία πάνω απ’ όλα και αγάπη. 2018, νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα, νέες ελπίδες και αναζωογονημένα όνειρα.να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε! Με ένα γέλιο,
    με ένα δάκρυ,
    με απέραντη αγάπη
    οι φετινές γιορτές
    να

  4. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    ‘ναι όπως εσύ τι θες!

    Με υγεία, ευτυχία
    και παντοτινή μαγεία!
    Καλή χρονιά!

  5. Ούτε πάτος ούτε ταβάνι στον παράλογο κόσμο δοκιμασίας μας. Μόνο αγάπη προσφοράς που επουλώνει τραύματα, γιάνει αρρώστιες και προσφέρει χαρά και ευτυχία στους συνανθρώπους μας στην διαρκή αντιπαράθεση με τα πάθη τα δικά μας και τα πάθη των άλλων με την ελπίδα των Ελληνορθόδοξων, ανάστασης σε ένα ετοιμασμένο νέο κόσμο χωρίς πάθη … Για εμάς τους Ελληνορθόδοξους Χριστιανούς, συγκερασμού της λογικής ανακάλυψης και της χριστιανικής αποκάλυψης δεν είναι Ουτοπικός παραλογισμός αλλά πίστη και ελπίδα…

    1. Τα είπες όλα. Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους,Ο Θεός να μας δίνει δύναμη και φώτιση σε κάθε μας βήμα!

    2. Καλές οι ευχές σου ρε φίλε αλλά… Όλοι οι παραπάνω σχολιαστές, ακολουθώντας το πνεύμα του άρθρου για την ΑΝΑΤΑΞΗ του πολύπαθου ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (σκέτο), έδωσαν ευχές ΜΟΝΟ για την πατρίδα! Εσύ τι σκατά το παίζεις με αυτό το… “εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι”, αντιπρόσωπος της “εκκλησάς Α.Ε.”, θεοπώλης ή είσαι ΕΜΟΝΙΚΟΣ με ΙΔΕΟΨΥΧΑΞΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ; Θα βγει και άλλος και θα πει εμεΐς οι έλληνες κομουνιστές ή εθνικιστές ή βουδιστές ή ή ή… ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ σας δυσκολεύει να είστε γαμώ την…

      1. 1]2- Αγαπημένε φίλε ως μη παπάς θεωρώ ότι και οι παπάδες ως άνθρωποι προσβάλλονται από «δαιμονικά» πάθη πολύ χειρότερα από τα δικά μας. Από μικρός με δίδαξαν να προσπαθώ να αγαπώ τον πλησίον μου με ότι αυτό συνεπάγεται και να μην εξαρτώ την αγάπη μου από τα ενδεχόμενα πάθη των άλλων ακόμα και αν είναι παπάδες. Όπως ξέρεις κακοδοξίες και «νταβατζηλίκια» παπάδων στο παρελθόν γίνανε αιτίες διασπάσεων αιρετικών με μεγαλύτερο το σχίσμα των Γερμανο-Φραγκολεβαντίνων (1064μΧ) με ότι κακό συνεπάγεται.

      2. 2]2- Ως Ελληνορθόδοξοι διαθέτουμε το χαρισμένο πνεύμα της λογικής αναζήτησης και των ανακαλύψεων των Εθνικών Ελλήνων που το παντρεύουμε με τις αποκαλυπτικές μας παραδόσεις αφενός ως Ελλήνων Εθνικών και αφετέρου ως Χριστιανών. Προφανώς μέσα από αυτό το πάντρεμα παλεύουμε με τις κακοδαιμονίες μας και τα πάθη μας ενώ προσπαθούμε να προωθήσουμε την Αγάπη, την Πίστη και την Ελπίδα για Ανάσταση μας σε Ένα Νέο αλώβητο Κόσμο. Ευτυχισμένο με Υγεία σε όλους μας το 2018.

  6. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    ευχομαι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ στην ψυχη και στο πνευμα καλη δυναμη σε ολους για αυτα που ερχονται

  7. Ο/Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ λέει:

    2018 και ακόμα δεν συνέβη απολύτως τίποτα. Σε άλλη χώρα θα χε γίνει επανάσταση, 10 φορές. Το αν θα ταν λαική η στημμένη όπως Ουκρανία/ Συρία/ Βενεζουέλα και τώρα Ιράν, είναι μεγάλο θέμα που εξαρτάται από την υπευθυνότητα του κάθε πολίτη, να διεκδικεί ο ίδιος. Τέλοσπάντων, άλλο ένα έτος καλύτερης προετοιμασίας για το ξεκαθάρισμα που έρχεται και αν δεν έρθει, θα το φέρουμε εμείς. Οι συγκυρίες θα ναι καταλληλότερες, δηλ. χαώδεις και όσο ποιο πολύ διαλύεται το κράτος, τόσο το καλύτερο.

  8. Μακάρι να έρθει η στιγμή που θα ευχόμαστε μόνο για καλή υγεία,δικιά μας & συνανθρώπων μας,που θα έχουν εξαλειφθεί οι αδικίες που μας φορτίζουν & μας απομονώνουν….Να έχετε μία καλή χρονιά όλες & όλοι σας.

  9. Εύχομαι υγεία, λογική, αντοχή, υπέρβαση,τύχη, ΑΓΑΠΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για το νέο έτος σε όποιον αποφασίσει να φωτίσει σαν τον Προμηθέα τον κόσμο μας

  10. ΤΟ ΑΣΤΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑ Κ ΑΝΘΗΡΑ !! ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΥΓΕΙΑΣ Κ ΑΓΑΠΗΣ!!!! Κ ΔΙΩΧΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚ !!! ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ!! ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ?? ΤΑ ΜΑΣΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ 80 ΜΥΡΙΑ!!!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!! ΡΙΧΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Κ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΔΠΛΑ Κ ΤΡΙΔΙΠΛΑ !! ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΟΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!!!

  11. το χρονια πολλα δεν λεει τιποτα πια ! ! Ευχωμαι τα χρονια θησιας των ΕΛΛΗΝΩΝ να γινουν χρονια ευφορης σκεψης και παντοδυναμης διμιουργιας ενος καινουργιου κοσμου που θα εχει τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ προτυπα και ιδεωδη και δεν θα υπαρχει πονος φυσικος, πνευματικος και ψυχικος καλη χρονια ΕΛΛΗΝΕΣ!!

  12. Καλή χρονιά, υγεία, επαρκεια και ευδαιμονια, για όλους τους Έλληνες, όπου γης.
    Εύχομαι το 2018 να μας βρει αδελφωμενους, μονιασμενους και δημιουργικους, όλους Δεξιους, Αριστερους και κεντρωους.
    Καλή χρονιά αδέρφια….

  13. Ευλογημένη εν Χριστω Ιησού χρονιά. Ότι οι οφθαλμοί αντικρυσουν, ότι τα αυτιά ακούσουν μη φοβηθείτε… Ιησούς Χριστός Αυτός εις τους αιώνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek