16:16 - 27/12/2017

Ένας πόλεμος τώρα δικαιολογεί πολλά παραπτώματα ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Διαφημίσεις

Έχω ξαναγράψει στο παρελθόν ότι θα πρέπει οι συμμετέχοντες στη μεγαλύτερη απάτη που στήθηκε πάνω στη γη να βρουν τον τρόπο να διαφυγουν η να δημιουργήσουν τη στρατηγική της εξόδου από τα παραπτώματα τους και τη δικαιοσύνη η οποία δεν θα είναι άλλη από την οργή του λαού!

Ένας πόλεμος ή ένα πολεμικό επεισόδιο τώρα στο Αιγαίο θα δημιουργήσει το πατριωτικό αίσθημα στην Ελληνική κοινωνία και αυτό θα βοηθήσει να γίνει πιο μικρή η μνήμη του χρυσόψαρου που κρατάει η μάζα!

Ένα πολεμικό επεισόδιο ή μία εμπλοκή που θα φέρει τη χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση θα δικαιολογήσει προδότες, αρπαχτές, στημένες κινήσεις ΥΠΕΡ των τραπεζών… Γενικά θα δικαιολογήσει τη μεγαλύτερη κλοπή και προδοσια που έγινε ποτέ!

Χρησιμοποιώντας τον μεγαλύτερο κίνδυνο και κάνοντας κινήσεις οι οποίες θα φανούν πατριωτικές αλλά όλοι θα είναι βολεμένοι πίσω από τα γραφεία τους και από τις φρουρές ασφαλείας τους θα καταφέρουν να πετάξουν από πάνω τους τη ρετσινιά του προδότη του κλέφτη και του απατεώνα!

Προσοχή στη μνήμη μας, προσοχή να μην ξεχάσουμε τι βιώσαμε, να μην ξεχάσουμε τα ψέματά τους, να μην ξεχάσουμε τι υπέγραψαν, ποιους συντήρησαν, για ποιους δουλεύουν…να μην ξεχασουμε τους νεκρους μας απο τον οικονομικο πολεμο ..που κανεις τους δεν φροντισε να κανει εστω μια κινηση αντιποινων!

Για το 99% της μάζας ακόμα θεωρείται ότι ένα πολεμικό γεγονός είναι ένα γεγονός το οποίο αποφασίζεται από τις συγκρούσεις δύο χωρών…. Τα πολεμικά γεγονότα αποφασίζονται πάνω από όλα από τις εταιρείες που θα κερδίσουν από αυτούς τους πολέμους… Αποφασίζονται από τους επικυρίαρχους με τηλέφωνα στις μαριονέτες τους έτσι ώστε το σχέδιο το οποίο δεν είναι φανερό για τη μάζα να εξελιχθεί όπως πρέπει!

Ξανά θα το πω ξανά και ξανά μέχρι να το κατανοήσεις, το μεγαλύτερο κόλπο γκρόσο η μεγαλύτερη οικονομική απάτη στην ανθρώπινη ιστορία μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο με γεγονότα τα οποία Θα ρίξουν τα στοιχεία της πληροφορίες και την απάτη στη λήθη της ιστορίας!

Μη νομίζετε ότι αυτή η μεγάλη απάτη που συνέβη δεν ήταν καλά ενορχηστρωμένη ώστε να γνωρίζουν πότε θα μπουν, πόσα θα πάρουν, τι νόμους θα δημιουργήσουν για το αύριο, και πώς θα κάνουν την έξοδο πριν ο λαός αποφασίσει να πάρει το δίκαιο στα χέρια του!

Έχουν να δουν πολλά τα ματάκια μας και λυπάμαι που οι περισσότεροι από σας θα τα δείτε με τη ματιά που θέλει η Στάνη να τα δείτε… Λυπάμαι που ακόμα άλλη μία γενιά μαζί με τις νέες γενιές που έρχονται θα μάθουν, θα εκτιμήσουν και θα δοξάσουν μία νέα νέο ιστορία μύθο στην οποία θα στηριχτεί η νέα τάξη που έρχεται!

Από την πλευρά μου έχω κάνει όσα όλα ήταν δυνατά για να δείξω την ενορχήστρωση αυτού του εγκλήματος αλλά και το μεγάλο θίασο που θέλουμε να υπηρετούμε Ως σύστημα!

Το νου σας στα παιδιά, εκπαιδεύστε σωστά τα παιδιά σας… Αυτά είναι το τόξο του μέλλοντος και η μοναδική Ευκαιρία η ανθρωπότητα να σηκωθεί ποτε από τα γόνατά της σκλαβιάς της!

Stranger,,,

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Και να θέλαμε ή να θέλουμε αγαπητέ Νικόλα να ξεχάσουμε εμείς ως άνθρωποι η πένα του Αγγέλου έχει καταγράψει τα πάντα, και όπως έλεγε ο Άγιος Παΐσιος τώρα θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι… Έρχεται η Οργή του Θεού.

  2. ΑΝΤΙΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 12/27/2017 @ 5:13 ΜΜ

    Στρατηγικη…..
    Νούμερα….
    Θυσίες….VORTEX…..
    Πάνω στο πεδίο…..
    Μια η σκέψη μου πλέον..
    ΘΕΙΚΗ
    Δεν με κουμπαει κανεις…
    Θαγαπω
    Τόσο πολύ τόσο βαθιά
    Σαν ιός
    Θα μεταδώσω
    Την αγάπη μου
    ……προς τη ζωή
    ΠΑΝΤΟΎ
    ΠΡΟΣ ΚΆΘΕ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ….
    ΤΏΡΑ….ΝΑΙ
    ΞΈΡΩ ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΩ
    ΘΑ ΔΙΑΔΏΣΩ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΑΠΌ ΜΈΣΑ ΜΟΥ
    ΨΥΧΉ ΒΑΘΙΆ….
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΣΗΣΩ….ΜΟΝΟ ΑΓΆΠΗ…..
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΏΡΕΣΗ…
    ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΡΏΣΤΙΑ…
    ΘΈΛΩ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΜΟΥ
    ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ…
    Υ.Γ…:ΝΙΚΟ ΥΠΉΡΞΕΣ ΜΈΝΤΟΡΑΣ….
    Τώρα ναι …μπορώ κι εγώ να σπείρω
    Το λίθο της ζωής, της αγαπης
    ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ
    Μακριά από ταμπέλες
    Και πλέον ΈΧΩ ΤΗΝ ΔΎΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΩ….
    ΣΩΤΉΡΙΟ ΤΟ 2017 ΓΙΑ ΜΈΝΑ….ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗΗΗΗΗ

    • ΑΝΤΙΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 12/27/2017 @ 6:10 ΜΜ

      Μπήκες μαύρε μες τα ύδατα μας…..προσπαθησες να μπολιασεις
      Με ΚΆΘΕ τι μαύρο το τόπο μας(ιστοτοπο)
      Γελάω….με γέλιο…βαρυ….μακροσυρτο
      Ξέρεις που μπήκες μαύρε??????
      Εκεί που γεννιουνται ΑΧΙΛΛΕΙΣ
      Εκεί που το μαύρο γίνεται ΦΩΣ
      ΕΚΕΊ ΠΟΥ Η ΑΝΔΡΕΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΑΓΑΠΗ
      ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΈΝΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΊΑ
      ΚΆΤΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΥΤΕΊΣ ΤΌΤΕ…..
      ΓΙΑΤΊ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΘΑ ΜΆΘΕΙΣ…..
      ΛΟΥΣΟΥ ΤΗΝ ΉΤΤΑ ΣΟΥ….ΚΑΙ ΞΈΡΩ…..
      ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ…..
      ΚΑΙ ΠΆΝΤΑ….
      ΘΑ ΑΠΟΤυγχανεις…..

      • ΑΝΤΙΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 12/27/2017 @ 7:27 ΜΜ

        Τι κι αν εσπασες τις περισσοτερες πυλες μας……
        Τι κι αν εφερες το μαυρο στον τοπο τουτο….θελω να σε βλεπω
        Να χαιρεσαι…..και ξερεις γιατι…..;;;;
        Γιατι ξερω ομως
        Πως στο τελος ξυριζουν το γαμπρο…
        θελω να σε δω να σερνεσαι
        Οταν θα ελθει η ωρα…..
        Που ολα θα ενωθουν ως ΕΝΑ
        ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ….
        Και θα αναριωτιεσαι
        Πως εχασα ετσι …
        Τελευταια στιγμη
        ..
        Δεν θα το πιστευεις….

        • ΑΝΤΙΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 12/27/2017 @ 8:10 ΜΜ

          Αυτες τις μερες….
          Με πιανει ο λυρισμος
          Που η πενα τρυπαει….
          Βραχους
          Ποσες θυσιες θα κανεις
          Στους θεους σου…;;;
          Θεοι του 26….. η του
          818……
          Ποσους θα παρεις μαζι σου…;;;;;;οσοι και να
          Φυγουν…..3 κεφαλια θα κοβεις…6….9 θα ξεπεταγονται
          Εχεις γνωση εσυ….αυτα μαθαινεις στους”ποδιτσες” σου…..
          Παντα θα σε στελνουμαι
          Μεσα στη πιο βαθια τρυπα
          Του λαγου….
          Εκει μαζι με τηνΑΛΙΚΗ……
          Υ.Γ.:15 ΦΟΡΕΣ ΤΟΓΡΑΨΑ ….ΤΙΣ 14 ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ Ο μαυρος…..
          ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ……

  3. Έχουν γνώση οι φύλακες αδερφέ μου.
    Επικροτώ αυτά που γράφεις και συμπορεύομαι μαζίσου

    • ΝΙΚΟΣ 56 12/27/2017 @ 6:21 ΜΜ

      Φίλε μου καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είσαι σίγουρος ότι έχουν γνώση οι φύλακες ;;; Είναι πολλοί ;;; τι θα μπορέσουν να κάνουν τώρα ή αργότερα. Και τι περιμένουν να γίνει ακόμα, για να κάνουν κάτι ;;; Αν μπορείς πες κάτι παραπάνω.

  4. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 12/27/2017 @ 5:26 ΜΜ

    συμφωνω απολυτα με αυτο το αρθρο αλλα εγω πιστευω πως ολα αυτα τα τιποτενια ανθρωπακια που λεγονται πολιτικοι τσιπρες καμμενοι και κουλιδες σε εναν ενδεχομενο πολεμο με τους τουρκους ολοι αυτοι θα την κοπανησουν σε χωρες μαγικες και ονειρεμενες

  5. ΝΙΚΟΣ 56 12/27/2017 @ 6:54 ΜΜ

    Νίκο καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το άρθρο σου ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ όπως όλα άλλωστε. Θυμήθηκα τώρα που σε είχα ρωτήσει την άνοιξη (μέσω skype) ποία είναι η πιο πιθανή περιοχή από την οποία μπορεί να ξεκινήσει κάτι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και μου είχες πει η ΚΥΠΡΟΣ. Συμφώνησα λέγοντάς σου ότι από κοντά έρχεται και το Καστελόριζο. Από ότι φαίνεται, εκεί πάει το πράγμα. Θα πρέπει όμως να δούμε όταν κατέβει το Τουρκικό πλέον γεωτρύπανο στην Κύπρο, τι στάση θα κρατήσουν οι χώρες των εταιρειών που είναι στο οικόπεδο 6 (ΕΝΙ, TOTAL) επίσης το Ισραήλ η Ρωσία και οι ΗΠΑ. Επίσης ένα άλλο θέμα είναι, μήπως κάνουν παράλληλα οι Τούρκοι και άλλη επιθετική ενέργεια ταυτόχρονα σε Θράκη ή άλλη περιοχή του Αιγαίου… κοντός ψαλμός αλληλούια .

  6. Η αιτία του Γενικού Πολέμου θα είναι η Κύπρος. (Άγιος Γεώργιος ΧΟΖΕΒΙΤΗΣ) ελέχθη το 1997.

  7. Νίκο είμαστε πολλοί ακόμα που κοιμόμαστε και δεν έχουν ξυπνήσει

  8. ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΣΟΥΚΟΥ 12/27/2017 @ 11:47 ΜΜ

    Πίσω από τις ΑΙΤΙΕΣ του πολέμου, και όχι μόνο, είναι κατά πρώτον ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΗΣ (REAL ESTATE)…αυτές έχουν τον πρώτο λόγο μαζί βέβαια και τις εταιρείες που σχετίζονται με την οικοδομή (σίδηρος, τσιμεντα, αλουμίνια κλπ) και την ενέργεια. Αυτές καθορίζουν τον στόχο, δημιουργούν τις αφορμές πολέμου και όταν πούν ΣΤΟΠ μπαίνουν αγοράζουν φτηνή γή πρός εκμετάλλευση και ανοικοδομούν τις πόλεις με δάνεια που δίνουν οι τράπεζες , οι οποίες, και οι τράπεζες και οι εταιρίες, έχουν επενδύσει απο πρίν στην άνοδο των μετοχών αυτών των εταιρών. Ολα είναι μπίζνα…Σε στημένο, παιχνίδι ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ??? ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?? ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ-ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ , κατω απο την πίεση του χρέους, ΥΠΟ-ΧΡΕΟΣ επίσης, οτι χρωστάει χάρη σε κάποιον ίσως μιά..εξυπηρέτηση ας πούμε….Ανταποδοτικά είναι αυτά.. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ που σημαίνει ακριβώς αυτό..την ανταπόδοση. Αυτή βέβαια, τήν έχουν μεταξύ τους, σε εμάς απλώς την υπόσχονται. Στίς ΛΕΣΧΕΣ και στις ΣΤΟΕΣ στήνουν το παιχνίδι που λέγεται MIND CONTROL – ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ.

  9. Ανώνυμος 12/28/2017 @ 1:59 ΠΜ

    ΔΕΝ ΒΆΖΕΙΣ ΜΥΑΛΌ!! ΓΑΙΑ Η ΖΉΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΣΟΎ.. ΦΑΕΘΩΝ.. ΘΛΊΒΟΜΑΙ.. ΚΡΙΜΑ

  10. Δεν ξέρω για αυτους που έχουν μνήμη χρυσόψαρου αλλά η δική μου είναι μια χαρά και δεν ξεχναω κανεναν απο εαυτός σε οποίο χώρο και να κινουνται.

  11. απολυτως κατανοητος στο πρωτ ο ρεφρεν. χαμος μεσα στον χαμο για να ρυθμηστη η κατασταση απο το επομενο εργο τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*