Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:39 - 27/12/2017

περί κοινωνικού μερίσματος

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πόσα άτομα πήραν το Μέρισμα;

– 97.000 είναι από Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία.
– 9.700 είναι από Ινδία, Μπανγκλαντές, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο και Φιλιππίνες,
– 1.500 είναι από χώρες της Ε.Ε.
– 400 από την Κίνα, που εργάζονται στην Ελλάδα.
-και ολοι οι “ελληνες” (β)ρομα

Ποίοι ΔΕΝ έλαβαν το μέρισμα; Περίπου 4.500.000 Έλληνες οι οποίοι δεν είχαν εισοδήματα αλλά για κακή τους τύχη είχαν σπίτι και αυτοκίνητο… τελικά η ποιο νεοταξικη κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ από την ιστορία της Ελλαδος αυτη που θεσμοθέτησε τους κίναιδους που έδωσε τα πάντα στους σιωνιστές τραπεζίτες και που ξεπούλησε μέχρι και το νερό πραγματοποιώντας έμπρακτα το αγαπάτε αλλήλους και το αγαπαε τον εχθρό σου σαν σεαυτον αποδεικνύεται και η ποιο χριστχιανικη δίνοντας κ$!@ο σε όλους εκτός βέβαια από εμάς τους ιθαγενείς aka Έλληνες και δη τους μικρομεσαιους που μας έχει αλλάξει τα πετρέλαια διοτι κύριοι είμαστε μιαροί Έλληνες (Οι Ελληνες είναι «βρομεροί πανάθλιοι μιαροί, ανόητοι, μωροί. πιο, χαζοί από τα ζώα, κυλιούνται με πόρνους και μοιχούς, είναι αιμομίκτες με τις μητέρες και τους αδελ­φούς τους, χειρότεροι από τα γουρούνια που πασαλεί­βονται με περιττώματα».;

Οι χαρακτηρισμοί αυτοί ανή­κουν στον «Αγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο. Και τι έλεγε ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος στα παιδιά: «Παιδιά, να υπακούτε στους γονείς σας, σύμφωνα με το θέλημα του Κυρίου… Όμως όταν ο γονέας εί­ναι Ελλην ή αιρετικός, τότε το παιδί δεν πρέπει να υπα­κούει» («Εις την επιστολήν προς Εφεσίους», Ομιλία 21, παρ. α).) που λέει και η τοραχ μετά κενής διαθήκης (μπιμπλος), cocoν και εVλογιcoν πατερ και ομαδουλα ΑΕΡΑΚΗΣ ΑΕΡΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΩΤΣΟΣ HERON croif101 Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» socratesnios ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ Γιάννης κοζανη PANDAROS Νικολαος ΣΟΦΑΚΙ ΡΩΜΗοσύνη DEDALOS ΚΛΠ τρολλάκια της γκλομπαλαϊζντ αρχιεπισκοπής που θέλετε και μέρισμα Ελληνέζοι νεοπασοκράτες, μνημόνια μέχρι να γίνει ο ήλιος σούπερ νοβα ρεϊ .



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ
"AYTOΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ Κ΄ΑΓΑΘΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΦΘΟΝΕΡΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΘΟΝΕΡΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ" ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΟΝ

Σχόλια Αναγνωστών (70)

  1. Νικόλαος 12/27/2017 @ 3:28 ΜΜ

    Ὁ ἅγιος Ἰωάννης ὁ Χρυσόστομος σωστᾶ μιλοῦσε διότι ἐκεῖνα τὰ χρόνια ὡς «Ἕλληνας» χαρακτηριζόταν ὁ εἰδωλολάτρης. Γνωστὰ τὰ αἶσχη τῶν Διονυσιακῶν καὶ τοῦ μαντείου τῶν Δελφῶν ἀλλὰ καὶ τῶν διεστραμμένων θεῶν τους.
    Εἶσαι βλακωδῶς άνιστόρητος ἤ μία ἀκόμη ἀποβλακωμένη μαριονέτα τοῦ Σιωνισμοῦ;

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 12/27/2017 @ 4:26 ΜΜ

      ΒΛΑΚΑ ΝΙΚΟΛΑΕ΄ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΙΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ 5 ΣΤΙΣ 10 ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΛΛΑΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΜΑΞΑΤΕ 1700 ΧΡΟΝΙΑ!

      • ΑΕΡΑΚΗΣ 12/27/2017 @ 7:23 ΜΜ

        Απάντηση προς όλους σας με την «παραβολὴ τοῦ σπορέως» (κατά Λουκάν Ευαγγέλιο, Η΄ 4-8): 4 Συνιόντος δὲ ὄχλου πολλοῦ καὶ τῶν κατὰ πόλιν ἐπιπορευομένων πρὸς αὐτὸν εἶπε διὰ παραβολῆς· 5 ἐξῆλθεν ὁ σπείρων τοῦ σπεῖραι τὸν σπόρον αὐτοῦ. καὶ ἐν τῷ σπείρειν αὐτὸν ὃ μὲν ἔπεσε παρὰ τὴν ὁδόν, καὶ κατεπατήθη, καὶ τὰ πετεινὰ τοῦ οὐρανοῦ κατέφαγεν αὐτό· 6 καὶ ἕτερον ἔπεσεν ἐπὶ τὴν πέτραν, καὶ φυὲν ἐξηράνθη διὰ τὸ μὴ ἔχειν ἰκμάδα· 7 καὶ ἕτερον ἔπεσεν ἐν μέσῳ τῶν ἀκανθῶν, καὶ συμφυεῖσαι αἱ ἄκανθαι ἀπέπνιξαν αὐτό. 8 καὶ ἕτερον ἔπεσεν εἰς τὴν γῆν τὴν ἀγαθήν, καὶ φυὲν ἐποίησε καρπὸν ἑκατονταπλασίονα. ταῦτα λέγων ἐφώνει· ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω.

      • Ανώνυμος 12/28/2017 @ 1:11 ΠΜ

        385 like στο σχολιο (ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ)

      • ΗΛΕΚΤΡΑ 12/28/2017 @ 9:20 ΠΜ

        Συμφωνω και επαυξάνω.

        • ΗΛΕΚΤΡΑ 12/28/2017 @ 9:22 ΠΜ

          Οπα, αλλου μπήκε το σχόλιο μου, το Συμφωνω και επαυξάνω παει στον Νεμεσικο. ++++++

    • Ανώνυμος 12/28/2017 @ 1:10 ΠΜ

      160 dislike στο σχολιο (Νικόλαος)

  2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 12/27/2017 @ 4:20 ΜΜ

    Πάμε πάλι απ’την αρχή. Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” στον οποίον αναφερόταν ο Χρυσόστομος είχε 1000άδες πουτάνες που εξέδιδε στα Μπουρδέλα της Κορίνθου… σόρρυ… στο Ιερό της Κορίνθου ήθελα να πω, όπου οι ιερείς ήταν κανονικοί ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ…και η Ακαδημία Αθηνών δίδασκε συστήματα Συμπαθητικής Μαγείας. Ναι, αυτός ο Έλληνας – σαν τη μούρη σας – ήταν όπως ακριβώς το περιγράφει ο Άγιος Ιωάννης. Εσείς που αναμασάτε αβίαστα τα άρθρα απ’το Τέρρα Πέιπερς (με το ματάκι στο λόγκο) και υμνείτε τον Νέρωνα, τον γκέι Θεατρίνο που έσφαζε Χριστιανούς, είστε οι απόγονοι των εκφυλισμένων Ελλήνων που έκαναν ακριβώς το ίδιο στην αρχαιότητα, φώναζαν τον πάτρονά τους τον Νέρωνα να κάνει παραστάσεις ως πρωταγωνιστής για να τον αποθεώσουν στα θέατρα που κάποτε μεσουρανούσταν τα έργα του Σοφοκλή. Αυτός ήταν ο “Έλληνας” όπως εύστοχα είχε καταγράψει ο ρωμαίος Κικέρων, στις επιστολές του. Ο “ελληναράς” της μετα-ελληνιστικής πριόδου δεν δίστασε να γίνει το γιουσουφάκη του κάθε Ρωμαίου Αυτοκράτορα τον οποίο άνετα προσκυνούσε ως ΘΕΟ! Και εσείς, η νέα γενιά ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ δεν ξέρετε πως οι χριστιανοί σφάχτηκαν κατ’αρχήν για πολιτικούς λόγους, επειδή αρνούνταν να αποδεχθούν να ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ τον αυτοκράτορα, πράγμα που τους απέκλειε αρχικά από κάθε δημόσιο αξίωμα και γεννούσε καχυποψία. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Χρυσόστομος πρωταγωνίστησε στο χριστιανικό κίνημα που επανέφερε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και την Ελληνική Γραμματεία μέσα από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ στο κέντο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (πχ. θεμελίωσε τα Χριστούγεννα την παγκόσμια γιορτή του ΕΛΛΗΝΟΧΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ). Στο Ελλαδιστάν πήρατε θάρρος οι αγράμματοι και απολίτιστοι ακόλουθοι του Λιακόπουλου, του Σώρρα, του Μιχαλολιάκου, των φασιστοειδών της νύχτας, η πίσω πόρτα των ίδιων Σιωνιστικών συμφερόντων. Δεν σας τα έφαγαν τα φράγκα ούτε οι Πακιστανοί ούτε οι Αλβανοί. Σας τα έφαγε η βλακεία που σας δέρνει να είστε φασιστοειδή, άμουσοι, και προπαντώς χωρίς ιστορική αντίληψη ώστε να σας σέρνουν απ’τη μύτη να αναπαράγετε την αντιχριστιανική προπαγάνδα.

    • ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ... 12/27/2017 @ 4:38 ΜΜ

      Πάλι νευρίασες θεούσα ΙΟΥΔΑΙΟ”χριστιανή” ΓΙΑΧΒΕδοκαντηλαναύτρα! Παρεκτρέπεσε και δεν πρέπει! Λίγος ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους προγόνους των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν βλάπτει ΕΒΡΑΙΟΣΠΑΡΜΑ, στον τόπο τους ζεις και αναπνέεις! Το βρωμιάρικο γονίδιό σου σίγουρα έχει μεταφερθεί από αλλού στους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ των ένδοξων Ελλήνων γιαυτό και σκούζει σαν τη σκρόφα! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ, τότε… Silance Λέλα μου! Άρον την περιτομή του Εβραίου γα..ια σου και βουρ στους “άγιους” τόπους σας, κατά Χάϊφα, Τελ Αβίβ και Αλληλούϊα ΓΟΝΥΠΕΤΗ ΟΣΦΥΟΚΆΜΠΤΗ, ΔΟΥΛΕ των… “Κυρίων” σου!!!

    • Πέστα φίλε μου

    • Ανώνυμος 12/28/2017 @ 1:07 ΠΜ

      1046 dislike στο σχολιο (DEDALOS)

  3. Γιάννης 12/27/2017 @ 4:21 ΜΜ

    Ασχολείσαι με ένα θέμα επίκαιρο, γιατί, μέσῳ αυτού, θέλεις να προβάλεις αυτό που, εμμονικά, σε απασχολεί. Ας αναφέρουμε, εν συντομίᾳ, τα παρακάτω: Την εποχή των Τριών Ιεραρχών, αλλά και μέχρι τον 9ο-10ο αι. μ.Χ., ο όρος ”Έλλην” είχε αρνητικό, για τους χριστιανούς, περιεχόμενο και σήμαινε ”ειδωλολάτρης”. Όταν η Εκκλησία της Ρώμης, σε συνεργασία με το φραγκικό κράτος, που αντιμαχόταν το Βυζάντιο, απέβαλε τον ελληνισμό από τον χριστιανισμό της, μεγάλοι θεολόγοι της Δύσης γράφουν πραγματείες ”κατά Ελλήνων”, εννοώντας όχι πλέον τους ειδωλολάτρες αλλά τους χριστιανούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Οι Ορθόδοξοι ανταπέδωσαν, αποκαλώντας τους Δυτικούς χριστιανούς ”Λατίνους” και αποδεχόμενοι πλέον οριστικά για τον εαυτό τους τον όρο ”Έλληνες”. Μέσῳ της αντιθέσεως προς την Δύση, οι όροι ”Έλλην” και ”Ορθόδοξος” ταυτίζονται. Εάν τα παραπάνω τα γνωρίζεις, τότε σκοπίμως παραπληροφορείς. Εάν δεν τα γνωρίζεις, τότε να σιωπήσεις. Φυσικά, μπορείς να ”καταπιαστείς” με άλλα θέματα, π. χ. αθλητικά, καλλιτεχνικά, μεταφυσικά κ.ά.

  4. ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ... 12/27/2017 @ 4:24 ΜΜ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Δώσε γκάζια ρε Έλληνα και μοίρασε πόνο!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Μου ξέχασες μόνο τους ΓΙΑΧΒΕΔΙΣΤΕΣ και ΙΟΥΔΑΙΟ”χριστιανούς” ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ (εκτός Πλάτωνος, Σωκράτους και Πυθαγόρος βεβαίως-βεβαίως) την ιταλοθαυμάστρια κυρά ΡΩΜΗοσύνη και τον αρχιπαπα(ρα) IOYDEdalo ρομά μπρέ!!! χαχαχαχαχα! Σε λίγο θα σου την πέσουν! Να είσαι πάντα καλά ρε ΝΕΜΕΣΙΚΕ!!!

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 12/27/2017 @ 4:39 ΜΜ

      ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΟΜΑΔΩΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ, ΕΤΣΙ ΓΥΡΝΑΓΑΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΝ ΓΔΕΡΝΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΑ ΖΩΩΩΑΑΑ

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 12/27/2017 @ 4:46 ΜΜ

      προστεθήκανε έτερα ζωντανά και διορθώθηκε ευχαριστώ.

  5. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 12/27/2017 @ 4:31 ΜΜ

    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ομαδουλα ΑΕΡΑΚΗΣ ΑΕΡΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΩΤΣΟΣ HERON croif101 Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» socratesnios ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ Γιάννης κοζανη PANDAROS Νικολαος ΣΟΦΑΚΙ DEDALOS ΡΩΜΗοσύνη ΚΛΠ ΖΟΜΠΙ της γκλομπαλαϊζντ αρχιεπισκοπής που θέλετε και μέρισμα Ελληνέζοι νεοπασοκράτες, ΞΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΖΩΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟ ΥΠΑΙΝΙΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΝΕ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΚΡΑΤΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΟΜΕΪΚΟ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    • Γιάννης 12/27/2017 @ 5:40 ΜΜ

      Τα κεφαλαία γράμματα κρύβουν, εν μέρει, την αγραμματοσύνη. Βλέπε σχόλια του ”Νεμεσικού” : ”ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΟΜΑΔΩΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ”, αντί του σωστού ”ομαδόν” και ”ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ” αντί του σωστού ”παίρνουν”. Όσο για το σχόλιό του, προφανώς για τους χριστιανούς, ότι ”ΕΤΣΙ ΓΥΡΝΑΓΑΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΝ ΓΔΕΡΝΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΑ ΖΩΩΩΑΑ”, ας τον καθησυχάσουμε ότι δεν κινδυνεύει, καθώς, ευτυχώς για αυτόν, δεν καταπιάνεται με επιστήμη και με θετική σκέψη. Στην απομάκρυνση του κινδύνου από πιθανό γδάρσιμο θα λειτουργήσουν ευεργετικά και τα παραπάνω ορθογραφικά λάθη.

    • Ανώνυμος 12/28/2017 @ 1:00 ΠΜ

      700 like στο σχολιο (ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ)

  6. Νικόλαος 12/27/2017 @ 4:56 ΜΜ

    Ἀφοῦ μὲ βρίζεις ἐσὺ, Νεμέσικε, πρέπει νὰ εἶμαι πολὺ σπουδαῖος ἄνθρωπος. Εὐχαριστῶ. Μὲ δικαιώνεις, ἀπολύτως, γιὰ τὴν γνώμη ποὺ ἔχω σχηματίσει γιὰ ἐσένα καὶ τοὺς ὁμοϊδεάτες σου.
    Ὅμοιος ὁμοίω ἀεὶ πελάζει, ἤ ἀλλιῶς, κρίνεις ἐξ’ ἰδίων τᾶ ἀλλότρια.

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 12/27/2017 @ 5:06 ΜΜ

      νομίζεις οτι μιλάς σε χαχολους; και δεν είδαμε πως βλακωδώς χωρις κανενα λογικώς και ιστορικως στεκούμενο επιχειρημα βριζεις “Εἶσαι βλακωδῶς άνιστόρητος ἤ μία ἀκόμη ἀποβλακωμένη μαριονέτα τοῦ Σιωνισμοῦ;” και δεν θα απαντηθει ρε; ουουουστ γιεβραιε ραβινοπαι

    • Ανώνυμος 12/28/2017 @ 12:57 ΠΜ

      666 dislike στο σχολιο (Νικόλαος)

  7. Ευγε Νεμεσικε! Τα ειπες στην θεση πολλων , κριμα που δεν υπαρχουν τα dislike να τους τιμωρησουμε …μας εχουν καταεξοργισει οι ιλιθιες ορνιθες με τα περιεργα aka

  8. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 12/27/2017 @ 5:25 ΜΜ

    Υπάρχει μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ τα σύμβολα της οποίας υιοθετούν πλέον ακόμα και Ιάπωνες και Κινέζοι και αποτελεί το οικουμενικό σύμβολο του δυτικού ανθρωπισμού: τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Τα οποία μάλιστα γιορτάζουμε αυτή την εβδομάδα!!! Ποτέ δεν θα μας συγχωρέσουν ότι ο μεσαιωνικός ελληνοχριστιανισμός, και ειδικότερα ο Χρυσόστομος άλλαξε την πορεία του πολιτισμού για δεύτερη φορά (μετά τον κλασσικό ελληνισμό), και ότι αυτή την παγκόσμια ημέρα μνήμης του νέου ανθρωπισμού θεμελιώθηκε επίσης στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ από τον Έλληνα Χρυσόστομο. Ειδικά για τον Χρυσόστομο, δεν μπορούν να του συγχωρέσουν ότι καταδίκαζε την Συναγωγή του Σατανά και ότι επέδειξε αδαμάντινο χαρακτήρα (υπό δίωξη), μια στάση ζωής που δεν μπορούν να υπονομεύσουν. Έτσι έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να κάνουν αισχρή προπαγάνδα μέσα από τη γνωστή μέθοδο “κολάζ από φράσεις”. Ένα σωρό από ιδιοτελείς / απολίτιστοι αναπαράγουν τα γνωστά “σκονιάκια”.

    Ό,τι δεν μπορούν να κάνουν οι εκ της Συναγωγής δια του οικονομικού στεγνώματος και της μιντιακής προπαγάνδας,
    ό,τι δεν μπορούν να πετύχουν οι γείτονες μέσω απειλής βίας και πολέμου,
    ότι δεν έχει καταφέρει η μαζική εισβολή μουσουλμανικού στοιχείου,
    ό,τι δεν κατάφερε να νομοθετήσει η αθεϊστική και αντίχριστη αριστερή κυβέρνηση μέσα από την αλλοίωση του προγράμματος σπουδών,
    αυτό το κενό μένει να το καλύψετε εσείς οι ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ και “Ελληναράδες” ως η έσχατη πέμπτη φάλαγγα εσωτερικού διχασμού.
    Όλες αυτές οι δυνάμεις έχετε έναν κοινό ιδεολογικό στόχο: την υπονόμευση του έργου που ξεκίνησαν οι Φιλικοί με επίκεντρο τον Χριστό και τον [αληθή] Ελληνισμό και τον εξοστρακισμό τους από την ιστορία. Πλησιάζει η ώρα που η ιστορία θα σας καταγράψει εκεί που πρέπει και όπως πρέπει.

    • ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ... 12/27/2017 @ 6:30 ΜΜ

      Βρες κάτι άλλο να λιβανίζεις, γιατί στο μέλλον (όχι πολύ μακρινό) αυτή η συγκεκαλυμένη ΕΒΡΑΙΟΣΥΝΗ που προωθείς σαν μεγαλοπλασιέ ΘΕΟΠΩΛΗΣ δεν θα υπάρχει! Η αφύπνηση των OCCIDENTALIS (γιατί αυτοί οδηγούν τον πολιτισμό) και ειδικά των πνευματικών ηγετών τους, των Ελλήνων, όχι μόνο έχει ξεκινήσει αλλά ήδη καλπάζει! Η ψυχοπνευματική βρωμιά που ύπουλα προσπαθήσατε να εμφυτεύσετε στον ανθρωπινο πολιτισμό έχει γίνει ήδη αντιληπτή! Θα τα προλάβεις όλα ιουνταίοDEDALO, γιατί η ψυχοπνευματική ΑΝΑΤΑΞΗ – ΑΝΑΣΤΑΣΗ της ανθρωπότητας, θα γίνει στους χρόνους που η ΡΥΠΑΡΗ ΥΠΑΡΞΗ σου (και των ομοίων σου) θα βρωμίζουν ακόμη τον πλανήτη ΜΑΣ! Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις τότε προσπάθησε να το απολαύσεις!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

  9. Νικόλαος 12/27/2017 @ 6:20 ΜΜ

    Νεμέσικε,
    Θέλοντας νὰ δῶ τὶ χαρακτήρας εἶσαι, εἶπα ὁτι εἶπα καὶ φανερώθηκες. Ἡ βία εἶνε τὸ ὅπλο τοῦ ἀπαίδευτου καὶ ἄρα τοῦ ἀδυνάμου. Ἡ ὕβρις εἶνε ἡ χείριστη μορφὴ βίας καὶ ἐσὺ βρίζεις καὶ μάλιστα χυδαῖα (σιωνιστικῷ τῷ τρόπῳ).

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 12/27/2017 @ 10:20 ΜΜ

      ποια βια ρε γελοίε Νικολάκη, εσύ έβρισες πρώτος χωρίς να απαντήσεις με κάποιο επιχείρημα (Εἶσαι βλακωδῶς άνιστόρητος ἤ μία ἀκόμη ἀποβλακωμένη μαριονέτα τοῦ Σιωνισμοῦ) έγραψες και έτσι άκουσες τα καθέκαστα, γιατί νιαουρίζεις εβραιακο; σε λίγο θα κλαυτείς και για το χολοκοστ όπως πας

  10. ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ... 12/27/2017 @ 6:54 ΜΜ

    “Προβάλεις” αντί το σωστού προβάΛΛεις!!! “Εν συντομί”, “Μεσ της αντιθέσεως”;;; Τι είναι αυτά εξαπτέρυγο παπαδάκι; Τέτοια “ελληνικά” σας μαθαίνουν μέσα στις ακαδημίες της ΣΤΟΑΣ, τα κατηχητικά; Πρόσεχε και λίγο πως χρησιμοποιείς τα σημεία στίξης γιατί το ΚΟΜΜΑ το έχεις ξεφτυλίσει, μας έβγαλες τα μάτια! Μετά σου φταίει ο Νεμεσικός με τα κεφαλαία του ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΑΠΑΔΑΚΙ!!!

    • Γιάννης 12/27/2017 @ 9:18 ΜΜ

      @ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ: 1) ”Να προβάλεις” με ένα -λ- είναι υποτακτική αορίστου και σημαίνει ”να δείξεις”, ενώ ”να προβάλλεις” με δύο -λλ- είναι υποτακτική ενεστώτα, δηλώνει διάρκεια και σημαίνει ”να δείχνεις”. Το ποιος από τους δύο τύπους θα χρησιμοποιηθεί το κρίνει αυτός που γράφει το σχόλιο. Χρησιμοποίησα τον τύπο ”να προβάλεις” διότι πρώτη φορά διάβασα κείμενο αυτού του ”Νεμεσικού” και δεν γνωρίζω αν έχει ασχοληθεί και άλλες φορές με την χρήση του όρου ”Έλλην” από τον Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο. Εσύ ποιος είσαι και ερμηνεύεις τι θέλω να πω για το κείμενο ενός άλλου; 2) ”Εν συντομί”, “Μεσ της αντιθέσεως”: Πού τα είδες αυτά γραμμένα; Δεν βλέπεις ότι είναι σε πτώση δοτική και κάτω από το ”συντομία” και το ”μέσω” έχει υπογεγραμμένη; Δεν δείχνει τις λέξεις με υπογεγραμμένη ο υπολογιστής σου ή τα μάτια σου δεν έχουν ξαναδεί υπογεγραμμένη και μεταφέρουν λάθος μηνύματα στο κεφάλι σου με αποτέλεσμα να βλέπεις τις λέξεις κουτσουρεμένες; 4) Το ότι η τεχνολογία σού έδωσε την δυνατότητα να περιφέρεις τις κουταμάρες σου αλλά και τους χαρακτηρισμούς προς, αγνώστους σε εσένα, συνανθρώπους σου προστατευμένος υπό την ανωνυμία του διαδικτύου, δείχνει το ποιόν σου. Από μία άποψη είσαι τυχερός που ξεσπάς στο διαδίκτυο, γιατί αν τα έλεγες αυτά σε γνωστούς σου, θα κοκκίνιζε ο σβέρκος σου από τις καρπαζιές.

      • ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ... 12/28/2017 @ 9:43 ΠΜ

        Ενώ εσύ τις μεγαλειώδεις ΒΛΑΚΕΙΕΣ που έχεις στο κλούβιο χάπατό σου τις λες πάνω στο πάλκο, κοινή θέα όλων μας! Αυτά που εγώ υποστηρίζω, ΕΙΔΙΚΑ μπροστά σε εσένα τα λέω και ΤΩΡΑ αν υπάρχει η δυνατότητα και σου υπόσχομαι εκτός από τον σβέρκο σου, την ίδια εικόνα να έχει ο πάτος σου! Είσαι τόσο ΓΕΛΟΙΟΣ που προσπαθείς να ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙΣ σχολιαστή για την ορθογραφία του, τη στιγμή που οι πλέον ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ήταν οι εκκλησιαστικοί εδώ μέσα (οχι μόνο). Εντάξει βλακοAVATAR (ένα ακόμη) του ιουνταίο DEDALO μπρε;

  11. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 12/27/2017 @ 10:40 ΜΜ

    Πάμε κατευθείαν στα στολίδια:

    ✓ Απάντηση στον Νικόλαο: ” ΒΛΑΚΑ ΝΙΚΟΛΑΕ΄ […] ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΟΥ” ~ Νεμέσικος, 2017

    ✓ Απάντηση στον γράφων: “νευρίασες θεούσα ΙΟΥΔΑΙΟχριστιανή ΓΙΑΧΒΕδοκαντηλαναύτρα […] Silance Λέλα μου! ~ Καπετάν ΠΑΠΑρας, 2017

    Να θυμίσουμε πως το παρόν άρθρο του Νεμέσικου ξεκινάει με Αρκά, στέκεται στο Κοινωνικό Μέρισμα (ενός δηλωμένου άθεου αριστερού Πρωθ/γού) και καταλήγει ότι φταίει ο… Ιωάννης ο Χρυσόστομος! Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Εύλογη απορία: οι κύριοι του νεοπαγανισμού αρθρογραφούν κυρίως στην Εστία ή τους έχουν καβατζώσει στην Πάπυρος Larousse;

    • NEMEΣΙΚΟΣ 12/28/2017 @ 3:03 ΠΜ

      ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΔΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΑΓΌΓΓΥΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΕ ΑΝΑCTACH ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΡΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ Ο ΗΡΙΔΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.

      • ΦΦΡΡΡΑΑΑΑΑΠ!!!!! 12/28/2017 @ 1:27 ΜΜ

        Βροχή η ΦΑΠΕΣ, καταιγίδα ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ στον ιουνταίο ΝΤΕΝΤΑΛΟΥ μπρε, τον ΑΝΘΕΛΗΝΑ ΓΙΑΧΒΕΔΙΣΤΗ ΑΒΡΑΜΟΛΑΤΡΗ στον μεγαλοπλασιέ… ΘΕΟΠΩΛΗ!!! χαχαχαχαχαχα
        ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ…

  12. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 12/28/2017 @ 12:44 ΠΜ

    Γιάννη αυτός εν τέλει φαίνεται να είναι ο σκοπός τους: ο θόρυβος που κρύβει την πληροφορία. Οι νεοπαγανιστές δεν διατυπώνουν συγκροτημένη σκέψη ούτε έχουν κοινωνική απήχηση. Μετρημένοι στα δάκτυλα σχολιαστές και αρθρογράφοι των οποίων ο υψηλός εγωισμός αντισταθμίζει το χαμηλό επιπέδο, η τυπική περσόνα στην οποία ταιριάζουν τα σκοινιά της μαριονέτας .

    Εν τέλει κάνουν αυτό και που και ο βουλευτής του ΚΚΕ (εξ’ αντικειμένου ειδικός σε θέματα προπαγάνδας) παλιότερα είχε πει δημόσια: “γ#*@νε τη συζήτηση”. Θα πρέπει ο ελληνισμός να σβήσει 1500 χρόνια μεσαιωνικής και νεοελληνικής ιστορίας, να διαγράψουμε απ’τη μνήμη μας την αυτοκρατορία της Κων/πολης, την διεξοδική έρευνα του Παπαρρηγόπουλου, την ποίηση του Παλαμά και του Σεφέρη, την λογοτεχνία του Στρατή Μυριβήλη και τον ηρωίσμό του Κολοκοτρώνη. Επιπλέον να διαγράψουμε το Σταυρό που ως σύμβολο δέσποζε στο λογότυπο της Φιλικής Εταιρίας, επειδή όλα αυτά μας τα προτείνουν οι τοπικοί κομμουνιστές, άθεοι αριστεροί, τα φερέφωνα της γνωστής πρεσβείας και μεταξύ άλλων ο Νεμέσικος, ο γνωστός “Γιατρός” (μασκότ του ιστολογίου που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα να σχολιάσει εδώ), αλλά και ο Καπετάν ΠΑΠΑρας, γνωστός υποψήφιος διδάκτωρ Χυδαιολογίας. Είναι ο ΠΑΠΑτζής που τον βλέπουμε να αλλάζει τα ψευδώνυμα σαν τα πουκάμισα και να μας στολίζει με τα γαλλικά του σαν απόφοιτος της Σορβόννης.

    Ελλάς· πυρ! Ελλήνων· πυρ! Χριστιανών· πυρ!
    Τρεις λέξεις νεκρές. Γιατί τις σκοτώσατε;

    ~ Γιώργος Σεφέρης

    [πηγή: Γιώργος Σεφέρης, Τετράδιο Γυμνασμάτων Β΄, φιλολ. επιμ.: Γ.Π. Σαββίδης, Ίκαρος, Αθήνα 21993, σ. 103]

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 1:44 ΠΜ

      Χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους με υγεια. dedale, «Ο Μεγας Αθανασιος εγραψε τον περιβοητο λογο κατα των Ελληνων με τον οποιο δεν αρκεστηκε στο να τους αποκηρυξει ως ειδολολατρες αλλα κατεκρινε και χλευασε και την σοφια τους. » Ιστορια του ελληνικου εθνους Τομ 9 σελ 192.

      • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 12/28/2017 @ 2:31 ΠΜ

        Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά! Ο Μ. Αθανάσιος έγραψε πολλά, όπως κ ο Παπαρρηγόπουλος. Για τον νέο χρόνο όποτε ξεκινάς κολάζ φράσεων εκτός πλαισίου των κειμένων αναφοράς δεν θα απαντώ. Αφού πετάς τη μπάλα στην εξέδρα παίξε μόνος σου. Λες όμως πολλά ψεματάκια σαν μικρό παιδί και εκτίθεσαι.

        • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 3:20 ΠΜ

          dedale, κατι ασχετοι μπαλαδοροι σαν και σενα, ουτε που προλαβαινουν να δουν την μπαλα της αληθειας. Ποσο μαλλον να την κλωτσησουν. Την εφαγες στο δοξα πατρι και μουδιασαν τα εγκεφαλικα σου κυτταρα.

        • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 3:24 ΠΜ

          dedale ερωτηση. Ο Μεγας Αθανασιος κατεκρινε και χλευασε την σοφια των Ελληνων;

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 1:46 ΠΜ

      dedale, «Το ονομα των ελληνων απογυμνωμενο απο την αρχαια ενδοξη σημασια του απεκτησε αυτη του ειδολολατρη.Κατα συνεπεια και αυτο και ολα τα παραγωγα του οπως “ελληνικος” “ελληνισμος” ελληνιζω” “ελληνοφρονω” για πολλους αιωνες αποκρουστηκαν και καθυβριστηκαν απο την νεα πιστη.» Ιστορια του ελληνικου εθνους Τομ 9 σελ 193

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 1:49 ΠΜ

      dedale, «Η ελληνικη ποιηση, η φιλοσοφια, η φιλολογια και η ιστορια ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ» Ιστορια του ελληνικου εθνους τομ 9 σελ 194

      • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 12/28/2017 @ 2:39 ΠΜ

        Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με ψέματα και αλλοιωμένες πηγές; Στην σελίδα που αναφέρεις ΔΕΝ εμφανίζεται αυτή η φράση πουθενά. Κοίταξε όμως τι αναφέρεται: “όσο και ΑΝ καταπολεμήθηκαν από την Εκκλησία ΔΕΝ έπαψαν να καλλιεργούνται από τις τάξεις των λογίων …”. Τη φράση “ΚΑΙ ΑΝ” γιατί την έσβησες; Τη λέξη ΔΕΝ γιατί την έσβησες; Τυπική αντιχριστιανική προπαγάνδα;

        • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 3:36 ΠΜ

          dedale η παρεμβαση σου ειναι Ασχετη. Δεν εχεις να πεις τιποτα απολυτως. Δεν εσβησα τιποτα με στοχο να αλοιωσω το νοημα. «Καταπολεμηθηκαν απο την εκκλησια» ΤΕΛΟΣ. Τα ψεματα σου ειναι χριστιανικη προπαγανδα.

      • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 12/28/2017 @ 2:44 ΠΜ

        Στον ίδιο τόμο, ίδια σελίδα “Είναι αλήθεια ότι το κράτος δεν μπορούσε να υπάρξει παρά μόνο μέσω της ελληνικής φυλής. Αυτή ήταν η μοναδική που είχε συμφέρον να το υποστηρίξει”. Δηλαδή ξέχασες να μας πεις πως ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ (σ. 194) ο ο Παπαρρηγόπουλος εξηγεί πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ήταν εκείνη που θεμελίωσε το Κράτος του Βυζαντίου.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 1:58 ΠΜ

      dedale, «Οσοι έμπαιναν στην φιλικη Εταιρεία έδιναν όρκο. Για την ακρίβεια, δινόταν όρκος στο «Υπέρτατο Ον», που ως ορολογία παραπέμπει στον τεκτονισμό, αλλά και στη λατρεία του υπέρτατου όντος κατά τη Γαλλική Επανάσταση.» Ιστορία του Ελληνικού Εθνους, Εκδοτική Αθηνών, τόμος ΙΑ, σελ. 427

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 2:04 ΠΜ

      dedale, « Η ορθοδοξη εκκλησια αντιταχθηκε στις πολιτισμικες και ιδεολογικες αλλαγες που επέφερε ο Διαφωτισμος και στις ριζοσπαστικες ιδεες περι εθνικης αυτοδιαθεσης και ακολουθησε πολιτικη νομιμοφροσυνης στην κοσμικη εξουσια του Σουλτανου, με την δικαιολογια οτι η εξουσια του ηταν μερος Θεικου σχεδιου. (Ιστορία της Ελλάδος από το 1800. Τεύχος Α’: Το έθνος, η πολιτεία και η κοινωνία των Ελλήνων.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 2:06 ΠΜ

      dedale, Το ίδιο διάστημα δρούσε και ο μέγας λαοπλάνος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο οποίος προπαγάνδιζε στον αφελή λαό ότι η οθωμανική διοίκηση τέθηκε απ’το θεό με σκοπό να διαφυλάξει την πίστη τους. (Κοσμάς ο Αιτωλός Διδαχή Ε’)

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 2:53 ΠΜ

      dedale, «Το 1184, ξεκίνησε η Ιερά Εξέταση, η οποία μέσω διώξεων και θανατικών ποινών σε αιρετικούς, προσπάθησε να μειώσει τους αιρετικούς και να ενώσει πιο στενά τους χριστιανούς σε θέματα πίστης.» Gonzalez, The Story of Christianity, pp. 310, 383, 385, 391.

      • Κατοχικά Νέα 12/28/2017 @ 2:57 ΠΜ

        Δεν ξερω τι βιολι εχετε ξεκινησει παλι ..ΑΛΛΑ παρατηρησα οτι γινονται σχολια με τις ιδιες ιπ απο αλλα ονοματα ..να πω οτι επειδη αυτο τον καιρο εχει υπαρξει αρκετη επιθεση πραγμα που μας εχει κανει να χασουμε το χιουμορ μας … σταματηστε αυτο το κολπακι με τα σχολια σε ενα αθρθο γιατι δεν θα εχετε ξανα ποτε το δικαιωμα να κανετε σχολια …

        • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 12/28/2017 @ 3:12 ΠΜ

          Αγαπητέ Κατοχικέ σε αυτή τη ροή σχολίου έχουν απαντήσει δυο άτομα, εγώ και ο Γιατρός. Γίνε αν θέλεις πιο σαφής. Σοφόν το σαφές. Σε προηγούμενο άρθρο έχουμε ήδη καταγγείλει από ποια μεριά αλλάζουν τα ψευδώνυμα σαν τα πουκάμισα, κάτι που φαίνεται και από το ύφος και το περιεχόμενο.

          • Κατοχικά Νέα 12/28/2017 @ 3:42 ΠΜ

            ΔΕν θελω να ριξω λαδι στην φωτια δεδαλε .. αλλα σκεφθειτε κατι ..το να αλλαζετε σε σχολια 800 απαντησεις και ερωτησεις στο τελος θα κανετε βαρυ το αρθρο και κανεις δεν θα σας διαβαζει και εγω αν δω τεχνικο προβλημα θα τα σβησω ολα ..αρα καλα τα σχολια .. και θα κρατησω και την υπσχεση για κοινοτητα οπου θα κανετε οτι θελεται..μολις τελειωσουν οι καταρες …αλλα γιατι δεν βγαινει ο καθενας απο εσας που ειστε μονιμα σε αντιπαραθεση να γραψει την θεση του σε αρθρο ..και αν παρει ερωτησεις ξανα ενα αρθρο κοκ… αφου σας δινουμε το δικαιωμα να γραφετε αρθρα αν γινετε συντακτες .!

          • ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ... 12/28/2017 @ 9:30 ΠΜ

            Σαφέστατα και εδώ μέσα παίζεις το ίδιο παιχνίδι αφού φαίνεται ότι και ο… “Γιάννης” είσαι εσύ! Χρησιμοποιείς αυτό το αηδιαστικό κολπάκι συνεχώς καταρχήν για να δείξεις ότι οι πνευματικά ιουδαιογενείς ΓΙΑΧΒΕΔΙΣΤΕΣ είστε πολλοί και κατα δεύτερον γιατί θέλεις με κατευθυνόμενους και στημένους διαλόγους να απλώσεις την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ μεσανατολίτικη πραμάτια σου σαν άλλος γυφτοπρόξενος του “πολιτισμοΰ” της στέπας! Το αν δέχεσαι ύβρεις αφορά στις δικές σου ύβρεις στους προγόνους των Ελλήνων!

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 3:46 ΠΜ

      dedale, Ο χριστιανισμος δεν ηταν ποτε Ανθρωπιστης. Οτιδήποτε πέρα από το αυστηρά οροθετημένο δόγμα του, είναι όχι απλά λανθασμένο αλλά σατανικό διαβολικό και αιρετικό. Οι καρποί του ήταν θρησκευτικοί πόλεμοι, σφαγιασμοί, σταυροφορίες, και ιερές εξετάσεις.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 3:50 ΠΜ

      Ήδη από την εποχή του Κωνσταντίνου η εκκλησία απέκτησε το δικαίωμα να τιμωρεί με ποινές αστικού δικαίου τους αιρετικούς, αντιμετωπίζοντας το αδίκημα της αίρεσης ως έγκλημα. Την ίδια πολιτική φυσικά ακολούθησε και ο Ιουστινιανός, ο οποίος μάλιστα έδωσε ισχύ νόμου στους κανόνες των τεσσάρων οικουμενικών συνόδων. Στην Κωνσταντινούπολη, για παράδειγμα, αρκετοί Μανιχαίοι μετά από ανάκριση θανατώθηκαν με τις μεθόδους της πυράς και του πνιγμού ενώπιον του αυτοκράτορα. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE

  13. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 12/28/2017 @ 2:51 ΠΜ

    Γιατρέ βλέπω με το καλημέρα σας γέμισες τη σελίδα με ψεύτικες και αλλοιωμένες πληροφορίες τις οποίες και συλλέγεις από κάδο σε κάδο. Εδώ είναι ο Όρκος των Φιλικών. http://www.elesme.gr/elesmegr/periodika/t34/t34_04.htm Που αναφέρει το Υπέρτατο Ων; Αντίθετα αναφέρει “Ορκίζομαι ενώπιον του αληθινού Θεού […] Να ευλαβώμαι την ΘΡΗΣΚΕΙΑΝ μου”. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ;

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 3:12 ΠΜ

      «Ορκίζομαι εις το όνομα της αληθείας και της δικαιοσύνης, ενώπιον του Υπερτάτου Όντος, να φυλάξω, θυσιάζων και την ιδίαν μου ζωήν, υποφέρων και τα πλέον σκληρά βάσανα το μυστήριον, το οποίον θα μου εξηγηθεί και ότι θα αποκριθώ την αλήθειαν εις ό,τι ερωτηθώ». https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1

      • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 12/28/2017 @ 4:12 ΠΜ

        Δηλαδή τι μου λες τώρα; Έκανε κληρικός τον όρκο, έβαζε ο υποψήφιος το χέρι στο ευαγγέλιο και το αναφερόμενο (σε αυτό το πλαίσιο) ως Υπέρτατο Ον έχει το ίδιο νόημα με τον αντιχριστιανικό γαλλικό διαφωτισμό; Η Φ. Εταιρία είχε σύμβολο τον σταυρό, βαθμό Ιερέα, 12 αποστόλους, επίσημο όρκο με σαφή αναφορά στη θρησκεία κλπ. Το αφίνω στην κρίση του αναγνώστη. Έχει δίκιο ο διαχειριστής ότι φορτώνουμε το άρθρο εν μέσω τεχνικών προβλ/των. Καλή Χρονιά να έχουμε και τα λέμε τουχρόνου πάλι!

        • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 4:42 ΠΜ

          dedale εγω δεν σου λεω τιποτα. Απλα παραδιδω μαθηματα σε αγραμματους μεσα απο εγκυκλοπαιδειες. «Η όλη διάρθρωση της Φιλικής Εταιρείας στηρίχθηκε στα οργανωτικά πρότυπα των Καρμπονάρων και των Ελευθεροτεκτόνων. Η ηγετική της ομάδα απεκαλείτο «η Αόρατος Αρχή» και περιβλήθηκε από την πρώτη στιγμή με τέτοια μυστική αίγλη, ώστε να πιστεύεται ότι συμμετείχαν σε αυτήν πολλές σημαντικές προσωπικότητες,» https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%

        • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 4:48 ΠΜ

          «Την εκφραση ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΝ η οποια ειχε σχεση με τον τεκτονισμο και τον δυτικο θεισμο καθως και με την λατρεια του υπερτατου οντος κατα την Γαλλικη επανασταση δεν ηταν δυνατον να την εγκρινουν οι κληρικοι που γινονταν μελη της εταιρείας. Ετσι ειναι πιθανον οτι παραλειποταν κατα την τελετη της μυησεως των κληρικων. Πανω απο ολους τους βαθμους της εταιρειας προιστατο η λεγομενη ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ. Μελη της ανωτατης αρχης ηταν οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ.» ΙΕΕ εκδοτικης αθηνων τομος ΙΑ σελ 427

  14. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 12/28/2017 @ 2:57 ΠΜ

    Γιατρέ σε έχω ξαναρωτήσει, δεν απαντάς. Ποιο ήταν το “ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ” που δίδασκε ο Αιτωλός; Ολόκληρη η διδακτορική διατριβή, και όλες οι πηγές εδώ, είναι λάθος; https://www.didaktorika.gr/eadd/handle/10442/28065 Μήπως είσαι λιγάκι εμπαθής και αυτό τυφλώνει την κρίση σου;

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 4:21 ΠΜ

      Κοσμάς ο Αιτωλός Διδαχή Ε «Ύστερα το εσήκωσεν ο Θεός το βασίλειον από τους Χριστιανούς και ήφερε τον Τούρκο μέσα από την Ανατολήν και του το έδωκε δια εδικόν μας καλόν … και ο Τούρκος δεν μας βλάπτει, άσπρα (=χρήματα) δώσ’ του και καβαλλίκευσέ τον από το κεφάλι. Και δια να μην κολασθούμεν το έδωκε του Τούρκου και τον έχει ο Θεός τον Τούρκον ωσάν σκύλλον να μας φυλάη»

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 4:30 ΠΜ

      Και Γα α α μω τις Διδαχες dedale. Ο Θεος εφερε τον Τουρκο 400 χρονια για το δικο μας καλο. Δωστου χρημα του Τουρκου και καβαλησε τον. Το μονο που δεν προέβλεψε ο Θεος ηταν το χρημα εξ ουρανου (σαν το Μανα εξ ουρανου) χι χι χι γελαω κινεζικα. Το “ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ” επιβεβαιώνει τα ανωθεν
      που ανέφερα απο την (Ιστορία της Ελλάδος από το 1800. Τεύχος Α’: Το έθνος, η πολιτεία και η κοινωνία των Ελλήνων.)

  15. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 12/28/2017 @ 3:03 ΠΜ

    Γιατρέ, γράφεις ότι “η ορθοδοξη εκκλησια αντιταχθηκε στις πολιτισμικες και ιδεολογικες αλλαγες που επέφερε ο Διαφωτισμος”, και επικαλείσαι ατυχείς εκφράσεις από σύγχ/νους “ακαδημαϊκούς” (γενίτσαρους). Εκκλησία στην γλώσσα μας είναι το σώμα των πιστών, όχι οι “εκπρόσωποι”. Το ότι η λαϊκή Ορθόδοξη Πίστη εμπότισε την Ελληνική Επανάσταση (πχ. Ορλωφικά) ΠΡΙΝ την Γαλλική Επανάσταση, είναι κάτι που για κακή σας τύχη επίσημα αναγνώρισε και ο Κωλ/νης αλλά και το πρώτο Ελληνικό Σύνταγμα.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 4:08 ΠΜ

      dedale, (Ιστορία της Ελλάδος από το 1800. Τεύχος Α’: Το έθνος, η πολιτεία και η κοινωνία των Ελλήνων.) Τι δεν καταλαβαινεις; « Βασικός υποκινητής αυτής της επανάστασης των Ελλήνων (Ορλωφικά) ήταν ο Γεώργιος Παπαζώλης, η δε ονομασία της προήλθε από το όνομα των υποκινητών αυτής, των Ρώσων αξιωματούχων αδελφών Ορλώφ.» https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%81%CE%BB%CF%89%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 4:11 ΠΜ

      «Μεγάλη ώθηση στην επιθυμία για ελευθερία έδωσαν από τον 18ο αιώνα ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός και η Γαλλική Επανάσταση. Υπό τις περιστάσεις αυτές αναπτύχθηκε το κίνημα του Νεοελληνικού Διαφωτισμού 1750-1821 που προετοίμασε το έδαφος για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 4:12 ΠΜ

      Η ίδρυση και ο σκοπος της Φιλικής Εταιρείας ήταν η γενική επανάσταση των Ελλήνων για την «ανέγερσιν και απελευθέρωσιν του Ελληνικού Έθνους και της Πατρίδoς μας» https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1

    • ΓΙΑΤΡΟΣ 12/28/2017 @ 4:17 ΠΜ

      Ποσες εγκυκλοπαιδειες θες;

      • ΦΦΡΡΡΑΑΑΑΑΠ!!!!! 12/28/2017 @ 1:18 ΜΜ

        Βροχή η ΦΑΠΕΣ, καταιγίδα ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ στον ιουνταίο ΝΤΕΝΤΑΛΟΥ μπρε, τον ΑΝΘΕΛΗΝΑ ΓΙΑΧΒΕΔΙΣΤΗ ΑΒΡΑΜΟΛΑΤΡΗ στον μεγαλοπλασιέ… ΘΕΟΠΩΛΗ!!! χαχαχαχαχαχα
        ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*