Διαφημίσεις

Washington Post: το Fedcoin θα είναι «ισχυρότερο» από το Bitcoin

Το Fedcoin δεν υπάρχει αυτή την στιγμή, και όμως η Washington Post αναφέρει ήδη ότι θα είναι το κρυπτονόμισμα που θα χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον. Ξέρουν κάτι και δεν μας το λένε; Μόλις πριν από λίγες ημέρες προειδοποίησα ότι οι παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες θα μπορούσαν ενδεχομένως να προσπαθήσουν να πάρουν τον έλεγχο των κρυπτονομισμάτων, και για αυτό υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες για την δημοσιεύη αυτού του άρθρου. Είναι καλό για αυτούς που υποστηρίζουν και θέλουν τα κρυπτονομίσματα να παραμείνουν εντελώς ανεξάρτητα και σίγουρα κανείς δεν θέλει τη Federal Reserve και άλλες παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες να αρχίσουν να δημιουργούν τα δικά τους νομίσματα. Διότι βεβαίως από τη στιγμή που θα δημιουργήσουν τα δικά τους, θα αρχίσουν να περιορίζουν τη συμμετοχή οποιωνδήποτε ανταγωνιστών.

Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να εκτροχιάσει την επανάσταση των κρυπτονομισμάτων πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο θα ήταν παρέμβαση εθνικών κυβερνήσεων ή παγκόσμιων κεντρικών τραπεζών. Δυστυχώς, τώρα που τα Bitcoin, Litecoin, Ethereum και άλλα τραβούν τόση προσοχή, είναι αναπόφευκτο ότι οι τραπεζίτες θα κάνουν μια επόμενη κίνηση.

Τη Δευτέρα, η Washington Post δημοσίευσε ένα σχόλιο από τον καθηγητή Campbell R. Harvey του πανεπιστημίου του Duke με τίτλο το “Bitcoin είναι μεγάλο. Όμως, το Fedcoin είναι μεγαλύτερο. ” Στις μέρες μας, υπάρχει μια ατζέντα πίσω από σχεδόν όλα όσα δημοσιεύει η Washington Post και έτσι δεν είναι απλώς μια σύμπτωση ότι έχουν δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο” fedcoin “. Δείτε πώς ξεκινά αυτό το άρθρο …

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι επενδυτές συρρέουν στο bitcoin, το ψηφιακό νόμισμα, η αξία του οποίου έχει αυξηθεί κατά περίπου 2.000 τοις εκατό μόνο το προηγούμενο έτος. Και ενώ πολλοί οικονομολόγοι προειδοποιούν ενάντια στον ενθουσιασμό για το bitcoin – το οποίο είναι παγιδευμένο σε μια από τις μεγαλύτερες κερδοσκοπικές φυσαλίδες στην ιστορία – είναι σημαντικό να σημειωθεί πόσο επαναστατική είναι η τεχνολογία.Πράγματι, η τεχνολογία που υποκρύπτει το bitcoin θα μπορούσε να αλλάξει θεμελιωδώς τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τα χρήματα.

Ο καθηγητής Harvey συνεχίζει να εξηγεί ότι είναι “μόνο θέμα χρόνου πριν την κατάργηση του χαρτονομίσματος” και ότι κάποια έκδοση του “fedcoin” είναι αναπόφευκτη.

theeconomiccollaps

Απόδοση KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “Washington Post: το Fedcoin θα είναι «ισχυρότερο» από το Bitcoin”
  1. Το Μπουτσοιν εδω και αιωνες ειναι δυνατο και εχει αποκτησει ”εμπειριες” , το καινουργιο καμια σχεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *