Διαφημίσεις

Οι πληροφορίες για το συμβάν είναι εξαιρετικά περιορισμένες και έχουν χαρακτηρισθεί ως ΑΚΡΩΣ απόρρητες.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με μετάδοση του Καναλιού Α της Νότιας Κορέας, στις αρχές του μήνα εντοπίσθηκε Βορειοκορεάτης στρατιώτης που πιθανόν αυτομόλησε προς την Νότια Κορέα, ο οποίος είχε αντισώματα του άνθρακα στο αίμα του.

Η αποκάλυψη ότι ο  Βορειοκορεάτης στρατιώτης βρέθηκε με αντισώματα άνθρακα ανακατεύει πολύ την τράπουλα στην περιοχή. Η ανακάλυψη αυτή είναι πολύ πιθανόν να σημαίνει ότι οι Βορειοκορεάτες έχουν βρει εμβόλιο που αναπτύσσει αντισώματα κατά της υπ΄αριθμον ένα χημικής απειλής που είναι οι βόμβες άνθρακα.

Δεν είναι γνωστό αν ο στρατιώτης εκτέθηκε ή εμβολιάστηκε κατά του άνθρακα και αυτό εντείνει την ανησυχία. Σε περίπτωση που μιλάμε για εμβόλιο αυτό σημαίνει ότι οι Βορειοκορεάτες έχουν ήδη στην κατοχή του όπλα άνθρακα.

Για να καταλάβετε για την ισχύ των βομβών άνθρακα να πούμε ότι  τα μικρόβια του άνθρακα μπορούν να επιβιώσουν σε θερμοκρασίες άνω των 7000 βαθμών (άρα μπορούν να προστεθούν στις κεφαλές των διηπειρωτικών πυραύλων χωρίς να υποστούν αλλοιώσεις) και το βακτήριο μπορεί να σκοτώσει περίπου το 80% των ανθρώπων που εκτίθενται σε αυτό!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Τρόμος στον Νοτιοκορεατικό και Αμερικανικό στρατό. Βορειοκορεάτης στρατιώτης βρέθηκε με αντισώματα άνθρακα”
  1. ….πολλες οι παρελασεις στην Β. Κορεα . ….σε καιρο πολεμου οι παρελαυνοντες δεν θα αντεξουν ουτε εικοσι ημερες …θα την κανουν ολοι….ετσι συμβαινει απο παλια αν υπαρχουν πολλες παρελασεις- πανηγυρια σε οποιαδηποτε χωρα ,εκτος και εχουν ανακαλυψει κατι το εξαιρετικο και πρωτοπορο επι του πολεμου….τελος , λεω οτι μετα το 1788 εως σημερα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ διοτι οι απο τοτε ΔΑΡΕΙΟΙ και ΞΕΡΞΗΔΕΣ μελετουν μονο βιβλια αρχαιοελληνων….και εχουν γερες βασεις για το ”’ανθρωπινο”’ υλικο του πλανητη.

  2. Διατήρηση Τρομολαγνίας σε όφελος της πολεμικής βιομηχανίας των …. συνήθως υπόπτων. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν κάποιοι, εν προκειμένω οι Βορειοκορεάτες, έχουν βρει εμβόλιο για τον άνθρακα …. αν και δεν το πιστεύω γιατί μου φαίνεται αδιανόητο μια τόσο μικρή χώρα, όπως η Βόρεια Κορέα, να έχει ξεπεράσει τις Ερευνητικά πανίσχυρες ΗΠΑ. Από την άλλη μεριά ποιος επιστήμονας είναι αυτός που χωρίς να υπάρχει κάποιο Πείραμα να λέει ότι μετά ρίψη μιας κεφαλής με βακτηρίδια άνθρακα θα σκοτωθούν 80% των ανθρώπων που θα εκτεθούν σε αυτό …

  3. Εδώ είχανε βρεί στα ερείπια των δίδυμων πύργων το σημείωμα που είχε στην τσέπη του ο “τρομοκράτης πιλότος”… σε έναν χιλιοπυροβολημένο αλλά ζωντανό βοριοκορεάτη φαντάσου τι θα βρούνε… Μπορεί και αποδείξεις εξωγήινης ζωής!
    Η λαλακία και η προπαγάνδα καλά κρατεί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *