Διαφημίσεις

Το βίντεο είναι σοκαριστικό και δείχνει πρώτα πρώτα την τεράστια και πρωτοφανή αποστασία των ανθρώπων από τον Θεό .Αυτά ήταν επόμενα να συμβούν , σε αιρετικές χώρες όπως η Γερμανία και η Αυστρία καθώς και τις σκανδιναβικές χώρες .

Δεν μπόρεσα να πιστέψω και ακόμη να συνειδητοποιήσω πως αυτοί οι γονείς επιτρέπουν στις αθώες ψυχούλες των παιδιών τους , τέτοιο σατανικό θέαμα, μα είναι δυνατόν ;

Τόσο δαιμονισμενοι είναι ;Σκεφτείτε αυτά τα κάνουν ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (Και εδώ οφείλω να γράψω κάτι .Σε γερμανικά παιδικά κόμικς υπάρχουν μέσα πορνογραφικές σελίδες .Αυτά τα παιδιά αντιμετωπίζουν ό,τι πιο ακάθαρτο από την ηλικία των 5-6 ετών!!!!) .

ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ.ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ , Ν Η Σ Τ Ε Ι Α , ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ
*Βλέπετε τα αποτελεσματα των αιρέσεων .Οι αίρεσεις οδηγούν στον σατανισμό .Όλες οι αιρέσεις .

Vasilios Papamihalis

eleftheriskepsii.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΣ” ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ” ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ”
  1. εμείς είμαστε ορθόδοξο ελληνικό έθνος, δεν θα αφήσουμε τα σκήπτρα μας για να καταντήσουμε από βασιλόπουλα χαμίνια της διαστροφής

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
    ΔΕΣ ΓΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΟΝΟ
    ΑΠΟΝΙΑ-ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ-ΚΑΚΙΑ
    ΦΘΟΝΟ-ΖΗΛΙΑ-ΜΙΣΟΣ-ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ
    ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΕΣΠΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΩ
    ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!!!!
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ!!!!
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,
    ΑΣ ΣΩΘΟΥΝΕ,ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ
    ΑΣ ΧΑΘΟΥΝΕ.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ανατριχιαστικο..τραγικο…αυτο ειναι φρικη…η απολυτη φρικη …Οι ψυχες των μικρων παιδιων τραυματιζονται …και κανεις δεν κανει τιποτα ….γελανε με τα χαλια τους ……ΑΙΣΧΟΣ…

  4. Όντως, ένας Χριστόδουλος στάλθηκε να ενώνει και να δώσει δύναμη σε αυτό το έθνος, να αντισταθεί στην κάθε βρωμιά ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!! Τον φαγανε; Ηρεμήσανε; Περάσαν 4 μνημόνια και πάμε για 5ο;
    Περαστικά μας…οτι φωτίσει ο Θεός τον καθένα προσωπικά επειδή ο Νύν Αρχιεπίσκοπος είναι γνωστό οτι με την αφάνεια του επέτρεψε τα πιό ειδεχθή να βγούνε στην επιφάνεια τους. Για έναν σκατομισθό…Θλιβερό…Ο προκάτοχός του παρότι το γνώριζε δεν σταμάτησε ποτέ να πολεμά και να ενώνει το Έθνος.
    Θα δώσουμε τεράστιο λόγο στο Θεό…

  5. AYTOI ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΙΩΞΑΝ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ.ΑΓΙΟΣ,ΑΓΙΟΣ,ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ.ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek