Διαφημίσεις

…. τόσο πιο αισχρή θα μεταμορφώνεται η αριστερή μαφία, ρουφώντας ότι δεν μπόρεσαν να αρπάξουν με βία τα 8 χρόνια τρομοκρατίας τα καθάρματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΟΥΔΟΥ με τον αμερικάνο οικονομικό εκτελεστή της Ελλάδας, τον ΓΑΠ!

Εκτελούν καθημερινά αρπάζοντας με την βία το φαγητό από το πιάτο μας με 24% ΦΠΑ…οι οικονομικοί εκτελεστές της Ελλάδας δεν έχουν χρώμα και πολιτική παράταξη…η μαφία είναι τόσα έξυπνα οργανωμένη που σε κάνουν να πιστεύεις ότι έχεις επιλογές…η μοναδική επιλογή που έχεις είναι η Σκύλα ή η Χάρυβδη.

Στο 1 ευρώ που έχεις για να ζήσεις ανθρώπινα…όπως θα έπρεπε κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη… η αριστερή μαφία φουφάει το 1/4 της αξίας του…στα 10 ευρώ έχει αρπάξει 2,50 ευρώ από το πιάτο μας…

Στα 100 ευρώ της διατροφής μας η αριστερή Χάρυβδη ρουφάει τα 25…αν σκεφτείτε ότι για πολλούς Έλληνες ο μηνιαίος μισθός κυμαίνεται στα 450-800 ευρώ…χρειάζεται γύρω στα 600-700 μόνο στο φαγητό, για να αρπάξουν οι οικονομικοί εκτελεστές γύρω στα 125-150…στον ήδη φορολογημένο μισθό.

Είδη διατροφής όπως είναι τα επόμενα έγιναν είδος πολυτελείας…
– Μοσχαρίσιο κρέας, ζάχαρη, ξίδι, αλάτι, ρίγανη, καφές, κακάο, αλλαντικά, ζαχαρώδη και ζαχαρωτά, πατατάκια, ποπ κορν, γαριδάκια, τσίχλες, κράκερ, μπαχαρικά, προψημένο ψωμί, προμαγειρεμένα φαγητά, ψωμί τοστ, φρυγανιές-παξιμάδια, ηλιέλαια, σογιέλαια, καλαμποκέλαια, λιπαρές ουσίες (μαργαρίνες κ.λπ.), κονσέρβες, τοματοπολτοί, αναψυκτικά χυμοί και ποτά, όλα τα μαγειρεμένα φαγητά και λοιπά είδη που σερβίρονται σε εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ουζερί, οινομαγειρεία, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, σνακ μπαρ, κυλικεία, φαστφουντάδικα και καντίνες.

Η μοναδική επιλογή που έχεις είναι η Σκύλα ή η Χάρυβδη!!!

Διάλεξε και πάρε… άφησε όμως την σκέψη ελεύθερη να βρει την έξοδο της λύτρωσης του Έλληνα γιατί τα θεριά μόνο Έλληνες τα μάχονται για να βγουν ως οι τελικοί νικητές!!!

KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

6 σχόλια στο “Όσο ο ‘Ελληνας δεν αντιδρά στην αριστερή Χάρυβδη του 24% ΦΠΑ στο “πιάτο” του…”
  1. Να εκφράσω μια μικρή ένστασή μου εδώ. Καταρχάς να ξεκαθαρίσω είναι απόλυτα σωστό ότι ο τσίπριζα έφερε όλεθρο! Πάμε παρακάτω. Η ένστασή μου είναι στα 8 χρόνια τρομοκρατίας μπαφόκ και νέας δεινοκρατίας! Τι εννοώ. Εννοώ ότι επί παπαχρέου, 1) Τον Φεβρουάριο του 2010 (μόλις 4 μήνες κυβέρνηση) μέχρι τον Ιούνιο του ίδιου έτους η ΕΓΧΩΡΙΑ (και όχι διεθνή) τιμή της βενζίνης αυξήθηκε κατά 40 λεπτά/λίτρο, 2) Απ’τον Μάρτιο του 2010 μέχριου Ιούλιο 2010 ο ΦΠΑ σκαρφάλωσε απ’το 19 % στο 23% !!! 3) Στο ίδιο χρονικό διάστημα, ο μεσαίος ΦΠΑ (μεταξύ αυτών, ο εστίασης) απο 9 % αυξήθηκε στο 13 % ! 4) Το 2011, ο ΦΠΑ εστίασης σκαρφάλωσε απ’το 13 % στο 23 % ! 5) Το Τον Μάρτιο του 2010 ψηφίστηκε ο ο νόμος για την ιθαγένεια των λαθροόρκς! 6) Τον περίφημο νόμο του Καστανίδη τον θυμάται κανείς; Που όποιος εγκληματίας καταδικαζότανε λίγα χρόνια δεν έμπαινε φυλακή; 7) Οι περιοχές του κέντρου (μεταξύ αυτών και ο Αγιος Παντελήμονας) έγιναν ΥΠΕΡΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ το 2010 και 2011! Τα θυμάται κανείς;; 8) Το 2011 ψηφίστηκε και εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το ηλεκτρονικό εισητήριο για τις δημόσιες συγκοινωνίες Αθηνών, και ταυτόχρονα, έγινε η τεράστια διάλυση και κόψιμο των συγκοινωνιών! Θέλετε και παράδειγμα; Τα νυκτερινά λεωφορεία 500 και 790 έχουν πλέον δρομολόγιο κάθε 1 ώρα (!!!) σε σχέση με κάθε 30 και 40 λεπτά αντίστοιχα!

    Λοιπόν, ξαναλέω, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι φταίει υπερβολικά ο σφύριζα (μην ξεχνάμε τον αφελληνισμό), άλλα να μην ξεχνάμε και τις προηγούμενες κυβερνήσεις (ΙΔΙΩΣ απ’το 2009 και μετά) τι όλεθρο έσπειραν μέχρι να βγει ο τσίπριζα, που στην τελική, βγήκε γιατί έκαναν “σπουδαιόοτατη” δουλειά οι κυβερνήσεις απ’το 09 και μετά!

  2. Δλδ αυτά όλα τα καλά παιδάκια που προετοίμαζαν την σημερινή κατάσταση από …παλιά (δεκαετίες τώρα), βγαίνουν λάδι;;;
    ΟΧΙ είναι όλοι τους το ίδιο και περισσότερο ένοχοι.

  3. Ο/Η ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. λέει:

    ΚΟΡΑΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΚΟΡΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ Σ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ. ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.

  4. ο ρωμιος εκανε 500 χρονια να αντιδρασει στον τουρκο τωρα περιμενετε να αντιδρασει;;;;γιαυτο διαλεξαν τους νεοελληνες να επιβαλλουν αυτην την κριση γιατι ξερουν οτι ειναι λαος δειλος και κοτες

  5. συμπληρωνω :ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;;; Ο ΔΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ . Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΔΙΑΒΑΣΕ : http://www.volcanotimes.com/2017/12/blog-post_844.html

  6. ΚΟΡΑΚΑ,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΛΛΑ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ .ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΙΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ…………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *