Διαφημίσεις

Εφταμηνίτικο το μωρό δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει το ξανά σπρώξαμε μέσα…

Δεν θέλω γελάκια…

Κάναμε το τεστ, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι… Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε αυτό που έχουμε οραματιστεί..

Το κατοχικά νέα το τελευταίο δίμηνο έχει δεχθεί ανεπανάληπτα χτυπήματα της τύχης αλλά και όχι μόνο…

Διορθώνουμε λάθη που έχουν κρατήσει τρία χρόνια… Η αμέλειες που έχουν κρατήσει 3 χρόνια…

Είναι δύσκολο μέσα στην ψυχή να κατανοήσεις οτι για τρία χρόνια με οποιονδήποτε τρόπο είτε από τύχη είτε όχι τελικά αυτό που το σύστημα βόλευε συνέβαινε χωρίς να το γνωρίζεις…

Είναι σαν να μαθαίνεις ότι είσαι βαριά άρρωστος πολύ καιρό και απλά εσύ νομίζεις ότι είσαι υγιής… Και ναι Υπάρχουν πολλές φορές ασθένειες που δεν έχουν συμπτώματα ώστε να σε κάνου να καταλάβεις ότι κάτι συμβαίνει… Και όταν υπάρχουν τα συμπτώματα πάντα υπάρχει και ο καλός ο φίλος που θα σου πει… Έλα μωρέ Τίποτα δεν έχεις!

Ελπίζουμε και αυτή τη φορά γιατί είναι η τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια να αντέξουμε όρθιοι… Γνωρίζουμε ότι εδώ και δύο μήνες ταλαιπωρούμε το κοινό μας ,Για πολλούς από σας για δεκάδες χιλιάδες από εσάς έχουμε φτάσει ήδη στο σημείο να μας ξεχάσει η συνείδησή τους μιας και τόσο καιρό να προσπαθούν να μας βρουν και να μην μας βρίσκουν πουθενά… Σου θυμίζει το ρητό Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται!

Υπάρχει ακόμα ενέργεια και θέληση, σύντομα θα έχουμε δημιουργήσει αυτό που οραματιστήκαμε και ελπίζουμε να είστε κοντά μας σε αυτό το εγχείρημα!

ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “Πρώτη προσπάθεια ανεπιτυχής..”
  1. αν ακουει ο φιλος ο stranger θα ηθελα να κανω μερικες παρατηρησεις….βαλτε χρωμα ρε παιδια στη σελιδα..ειναι τοσο ασπρη που σε αφηνει αδιαφορο και ειναι και κουραστικο για τα ματια…μετα φτιαχτε λιγο το λογοτυπο -κατοχικα νεα-..ειναι λιγο ασχημο και το χετε στριμωξει πανω αριστερα ετσι στα ξερα…καπου παρατηρησα σε κατι αρθρα κατω στα σχολια οτι λειπουν τα like…μεγαλο λαθος κατα τη γνωμη μου..
    αυτα για αρχη…αυτο με το ασπρο να κυριαρχει για πρωτη αλλαγη κανει μεγαλο μπαμ και πιστευω πως αφηνει τον επισκεπτη αδιαφορο…αυτο μου βγαζει χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν για τις προσπαθειες που κανετε..

    1. Πραγματικά είναι κουραστικό το γκρίζο χρώμα για τα μάτια, ειδικά όσοι φοράνε γυαλιά καταλαβαίνουν.

    2. με τον καιρό το συνηθίζεις και δεν είναι κουραστικό στα μάτια. Η πρώτη εντύπωση είναι αυτήν. Τα μάτια συνηθίζουν στην ΄νέα κατάσταση που αντικρίζουν. Όλα είναι μια συνήθεια …Εσύ ορίζεις όπως το είπες τι σε ενοχλεί και τι όχι..Για αναρρώτησου (με καλή διάθεση στο λέμε) , γιατί πραγματικά σε ενοχλούν αυτά που γράφεις; Ποια είναι η κατεύθυνση του ευατού σου που σε βάζει σε αυτήν την διάσταση της έκφρασης; Μήπως σου ξεφεύγει κάτι; Και μια ποιο μικρή αντίδραση , πάντα κρύβει κάτι..Και πάλι εάν αντιδράσεις , σε κατανοώ …ίσως δεν θες να το δεις.. ίσως..ίσως..Όλα είναι μια εικόνα..ένας αντικατοπτρισμός..της ζωής…
      ΗΡΩ

  2. Δεν ξέρεις το χρόνο το τόπο απλά το ζητάς και το προσμένεις ,
    .
    ..
    .//
    ////
    σαν ευχή για το όμορφο και χαμογελαστό μωρό σας.

  3. Επίσης όταν θέλω να απαντήσω σε σχόλιο, δεν με αφήνει να σας αποδείξω ότι δεν είμαι ρομπότ… και το δικό μου σχόλιο δεν μπορεί να “βγεί”. (Κρατάω ένα μικρό ποσοστό επιφύλαξης λόγω …vista, αργεί κι αυτός ο Άγιος Βασίλης τα τελευταία χρόνια…).

  4. Καλημέρα,Τα λευκά κελιά αποτελούν τα πιο σύγ­χρο­να και “ε­πι­στη­μο­νι­κά” μέ­σα κα­τα­στο­λής. Κοινή πρόθεση του απομονωτικού εγκλεισμού αποτελεί η αργή αλλά μεθοδική κατάλυση της προσωπικότητας του εγκλείστου, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της μονοπώλησης των αισθήσεων. Επιστημονικές έρευνες με επικεφαλής τον Dr.Stuart Grassian απέδειξαν ότι όσοι εισέρχονται υγιείς στα λευκά κελιά αναπτύσσουν στην πλειοψηφία τους κάποιου είδους ψυχοπάθεια, ενώ αυτοί που έχουν ήδη κάποιο πρόβλημα ψυχικής διαταραχής, αντιμετωπίζουν μια σταδιακή επιδείνωση της κατάστασής τους. Η ύπαρξη λευκών κελιών έχει χαρακτηριστεί ως σύγχρονο βασανιστήριο από τις διεθνείς οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ!,ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΙΝ ΣΑΛΤΑΡΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!

  5. Καλημερα …οπως και να εχει οσες παρατασεις και να δωθουν ..ενα ειναι το σιγουρο…..το 7μηνιτικο …δεν μπορεις ποτε να το υπολογισεις ….Αλλος αποφασιζει….και δοξα το Θεο η δικη του αποφαση ειναι παντα η σωστη….Καλα Χριστουγεννα

  6. Το λευκό δε με τρελαίνει… αυτό που με τσακίζει όμως είναι τα αχνά γράμματα…
    το βλέπω και σε άλλα μπλογκς και “περνάω” τα κείμενα με τον κέρσορα για να διαβάζω πιο άνετα (ου γαρ έρχεται μονον το άτιμο). Επίσης μου τη σπάει που δεν “θυμάται” το νικ και το μέιλ μου και πάντα πρέπει να του το ξαναδίνω.

  7. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΡΙΒΕΙ ΠΟΛΛΆ…ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΆ, ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΛΕΣ.

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΆ. ΕΝΏ ΕΊΧΕ ΒΆΘΟΣ ΠΟΛΎ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΤΟ LOOK AND FEEL ΤΟΥ SITE ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΊ…ΆΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΠΕΡΙΜΈΝΩ.

    ΤΑ ΛΆΘΗ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΟΎΝΤΑΙ.

    ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ.

    ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ.

  8. ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ. ΤΑ ΑΧΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ,,,,,ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ,, ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 20 18!!!!!!

  9. pentapostagma.gr/2017/12/a%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ac%ce%bd%ce%b4%ce%b1-%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%8d-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5.html

    χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααοοοχαχοαχοαοχοαοχαοχαοχαοχαεχαχοοαοχαοοχοαοχαχοαοοαχαοχοαοχοαοχαχα

  10. Πανέμορφα τα Κατοχικα παιδιά έτσι…πιό φωτεινά ώστε ακόμη και με τις χειρότερες ειδήσεις να ανοίγει η καρδιά μας! Τα like ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ. Φτάνει πιά με τους απατεώνες που λαικάρανε τους εαυτούς τους μπροστά σε μία οθόνη 24/24…έλεος. Ευχαριστούμε που σβήσατε αυτή την αηδία με τα σήματα, αυτοκινητα κλπ για να κάνουμε ένα σχόλιο. Πολλές φορές δεν λειτουργούσε και ήταν adware tracking…μην βάζετε μα@@κίες με το συμπάθειο στην ιστοσελίδα και την κάνετε κουραστική, βαριά και ανούσια!!!
    Τα κατοχικά τώρα έχουν την ουσία και την ομορφιά που οφείλουν να έχουν.
    Το ξαναλέω…ΜΗΝ ΒΑΛΑΤΕ ΞΑΝΑ like…άχρηστα ΑΝΟΥΣΙΑ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ!!!
    Χεστήκαμε για τα Μασονικά Bots…όποιος θέλει να λέει την γνώμη του ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!
    Συγχαρητήρια…
    Πολύ όμορφο και το μπλέ χρώμα καθώς γράφουμε. Μπράβο σας…
    Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *