Διαφημίσεις

Δύσκολα χρόνια για πρίγκιπες όλοι οι κανόνες αλλάζουν, τα δεδομένα της ζωής έχουν αλλάξει άρδην, όλοι μας να ξεχάσουμε το φαίνεσθαι και την επιφάνεια με σκοπό να δημιουργούμε με ταπεινότητα και Σοφία όλα τα Έργα μας. Να διαβάσουμε να μορφωθούμε μα την θεωρία να την εφαρμόσουμε όσο το δυνατόν κατά τα γράμμα η πιστή εφαρμογή του σχεδίου μας θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Να ξεχάσουμε τους τύπους και τους ψεύτικους κανονισμούς που μόνο σκοπό έχουν τον έλεγχο και την διαίρεση.

Οι βάσεις υπάρχουν ο πλούτος υφίσταται αποφάσισε σήμερα μην περιμένεις αύριο, οι στιγμές χάνονται περιμένοντας την λύση από αλλού μην φεύγεις από τις ευθύνες σου αλλά να πάρεις ξανά τα πρωτεία και να προχωρήσεις στο αύριο που σου ανήκει αρκεί να το διεκδικήσεις. Ενώ δυστυχώς ζούμε σε μία από τις Χειρότερες οικονομικές συγκυρίες εφόσον όλα καταρρέουν μέσα στη δίνη της κατάρρευσης υπάρχουν ευκαιρίες, υπάρχει κέρδος, Υπάρχει Ζωή υπάρχει μέλλον αλλά σχεδίασε το, να το εφαρμόσεις δεν περιμένεις από άλλου, του άλλου θα εργαστεί για το συμφέρον του, εσύ πράξε για το καλό σου και της οικογένεια σου, συνδράμουμε στην κοινωνία και στην αναστήλωση της χώρας μας.

Δημιουργούμε το Μέλλον μας κατά τα έργα μας, ως εν της γης μικροί θεοί Ορίζουμε τη δική μας ύπαρξη. Η κατάρρευση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά πρωτίστως κοινωνική,θρησκευτική & αξιών Δεν ψάχνουμε μόνο για ευρώ βλακεία ευρώ αλλά να δημιουργήσουμε υγιείς βάσεις για την κοινωνία του μέλλοντος, τα παιδιά μας εκτός από ύλη αυτό που θα έχουν ανάγκη είναι οι αξίες μην αλλοιώνετε τα ήθη έθιμα Την παράδοση και ιστορία μας αλλά και τον πολιτισμό μας η ελληνική ελληνική ταυτότητα η πλούσια κληρονομιά μας είναι η σφραγίδα της ύπαρξης Μα και ο δρόμος Που θα βαδίζουν οι επόμενες γενιές. Η διεθνιστές στα νέα μοντέλα ανάπτυξης προβάλουν την διεθνή διεθνή κοινωνία την παγκόσμια κοινωνία σκοπός τους είναι ο έλεγχος.

Εμείς δεν είμαστε μονάδα αρκεί να δημιουργούμε το αύριο ο ελληνισμός όπου γης έχει ταυτότητα εσύ έχεις αξίες κάθε λαός έχει ιδιαιτερότητες οι αξίες μας δεν είναι Κέρδος που θα πωληθεί στο χρηματιστήριο της πληροφορίας και των new media η ελληνική συνείδηση δημιουργεί πραγματοποιεί ελέγχει και ασφαλίζει το αύριο. Οι φύλακες δεσμεύουν μα δεν ορίζουν ο δημιουργός δημιουργεί ορίζει πραγματοποιεί οι ιδέες έχουν πνευματικά δικαιώματα ποτέ μην σταματάς βάλω να πράττεις έν σοφία και γαλίνη.

Βιώνουμε την πράξη που έχουμε κάνει, ζούμε την κρίση που ίδιοι δημιουργήσαμε, ενώ έχουμε προστασία Αδιαφορούμε η ολιγωρούμε η είμαστε απαθείς δίχως πρόγραμμα δίχως όραμα, δίχως πίστη, πιστεύω, αξίες, ψάχνουμε την ύλη, το εγώ μας την εικόνα μας και αφήνουμε το πνεύμα μας να βάλετε από την Κακοτυχία μοίρα της τύχη τύχη τύχη αντί να συνδράμουμε στην δημιουργία του δικού μας μέλλοντος αφορίζουμε το χθες και αποποιούμαστε το αύριο.

Απομένουν 13 ημέρες για να μας αφήσει το έτος 2017 οι συνθήκες στη χώρα μας δραματικά καλυτερεύουν. Διαψεύδονται όσοι είχαν ποντάρει στην διαίρεση και την καταστροφή της χώρας μας, τα αποδημητικά πουλιά της Ελλάδος τα τέκνα θα έρθουν ξανά πίσω ως εσύ αδερφέ μου. Η μάνα γης η πατρίδα μας θα οργώσει ξανά τα σελιά και τσι δέτες μα θα βγάλουν καπνό οι καμινάδες των
Μύλων και των εργοστασίων μας η παραγωγική Ελλάδα των ιδεών θα βρει των δρόμο της και μέσα από την υψηλή τεχνογνωσία και εργατικότητα θα κατακτήσει την πόλη ξανά.

Οι πρόγονοι μας έχουν στη γη μας φυτέψει δέντρα χιλιάδες ετών, παράγουν και θρέφουν τα τέκνα της ελληνικής γης. Ο έλληνας μπορεί να λοξοδρόμησε μα δεν ξέχασε της αξίες του ούτε τα πάτρια του εδάφη όσα και αν σβήσουν δεν θα αλειωθεί το έθνος των Ελλήνων. Η Ελλάδα ο ελληνισμός θα γράψει τα πρότυπα για το αύριο έχουμε στέρεες βάσεις και μέλλον να ζήσουν τα παιδιά μας, αρκεί να προσπαθήσουμε για το αύριο για μας.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Faros

2 σχόλια στο “Ανανέωση δεδομένων”
  1. μας παιρνει να περιμενουμε το 2020?
    μας παιρνει να περιμενουμε το 2025?
    ουτε ενα χρονο δεν μας παιρνει αγαπητοι .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *