Διαφημίσεις

Ενώ το σκυλο-κατα-ξεφτιλισμένο παρα- «κράτος» τής Ψωρο- κώστανας, τής Ελληνικής Δημοκρατίας δηλαδή, τάχθηκε υπέρ των Τούρκων και των Τατάρων και κατά των Ελλήνων τής Κριμαίας (κάντε μια «βόλτα» από εδώ), συμβαίνουν κι αυτά εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ.
Εντάξει ραγιάδες μου;

 

 

«Φάγαμε την… καμήλα», δεν είπε το κ@λόπαιδο;
«Έμεινε» – μονάχα – η… “queue”.
Ε, την… “queue” τής Ψωροκώσταινας τρώνε Ο Λ Ο Ι τώρα.

Όταν λέμε ΟΛΟΙ, εννοούμε ΟΛΟΙ (πλην Ρωσίας…)
Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Αλβανία, γυφτο-σκόπια, Γερμανία, Κίνα, Κατάρ, Η.Α.Ε., Σαουδική Αραβία, Ιταλία, Αγγλία, Βουλγαρία…
Απλώς, κάποιοι Αμερικανόδουλοι / Αγγλόδουλοι / τουρκόδουλοι / φιλοσιωνιστές, «έχουν πάρη γραμμή» να βρίζουν αδιαλείπτως τον Πούτιν και την ΑΓΙΑ Ρωσία…

Διαφωνεί κανείς; Α, ξέχασα… Έρχονται τα σαράβαλα

Ε, τότε, σωθήκαμε – σωθήκαμε !!!..
«Διηνέκης»



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Πάμε στα Εθνικά Θέματα πάλι, διότι βρισκόμαστε στο παρά 1′. Τικ-τακ, τικ-τακ…”
  1. Πρέπει οι ομόδοξοι μας ορθόδοξοι Χριστιανοί Ρώσοι να μας βοηθήσουν να αποβάλλουμε από το Σώμα μας την λεγεώνα δαιμονίων Αμερικάνων, Άγγλων, Γάλλων, Γερμανών και Γερμανογενών όπως Ουκρανών με Αρχιλεγεωνάριο τον σιωνιστικό διάβολο. Πρέπει οι ομόδοξοι Ρώσοι, όσο είναι καιρός, να τρέξουν σε όλη την Ρωσική επικράτεια και όχι μόνο για να βρουν δυνατούς Ελληνορθόδοξους Εξορκιστές για να διώξουν την λεγεώνα από το Σώμα μας και να την ρίξουν σε Χοίρους για να γκρεμοτσακιστούν.

      1. μπιζνες κανουνε οι ανθρωποι θελουν συμμαχους (και οταν λεμε συμμαχους δες πως στηριξανε τον ασαντ και μετα συγκρινε το πως στηριξε το νατο εμας στην κυπρο μπας και καταλαβεις) και εμεις σαν καλοι ραγιαδες τους διωξαμε.

      2. Όταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος, όντας στην Εγκληματική Αγκάλη των Άγγλων, χωρίς να εξετάσει τις λεπτομέρειες και να διαπραγματευθεί, έστελνε εκστρατευτικό σώμα στην Ουκρανία υπέρ του Τσάρου, που αν και ήταν ορθόδοξος χριστιανός επέτρεπε την διαφθορά και την καταπίεση του λαού της Ρωσίας (να το δεις με τα μάτια της εποχής εκείνης) τότε ήταν αναμενόμενο οι άθεοι κομουνιστές να αγκαλιάσουν τους καταπιεσμένους «Σοβιετικούς» λαούς και άρα και τους Ουραλο – Αλταϊκούς λαούς. Ακολούθως ήταν αναμενόμενο να βοηθήσουν τους Τούρκους στέλνοντας ακόμη και Τσέτες για να πετσοκόψουν εκλεκτικά τους Έλληνες και έτσι να οδηγηθούμε στην Μικρασιατική Καταστροφή μας. Τώρα συμβαίνουν μια από τα ίδια με πολιτική της εκτεταμένης Ρωσίας εναντίον μας αλλά με μια διαφορά ότι ο ορθόδοξος λαός της Ρωσίας μας έχει επανέλθει στα πάτρια και ζητάει ριζικές αλλαγές στην πολιτική της Ρωσίας αρκεί και εμείς να βάλουμε ένα μικρό – μικρό πετραδάκι … Χρειάζεται Εξυπνάδα και Διπλωματία αγαπητέ μου φίλε …. Πρόσφατα είχα συνάντηση με μοναχούς σε Ρώσικο Μοναστήρι στην Ουκρανία και με ενημέρωσαν για τα δεινά των Ρώσων χριστιανών της Ουκρανίας, δεινά που αναγκάζουν τους Ρώσους να τα βρίσκουν κατά το δυνατόν με τους Τούρκους και άλλους Ουραλοαλταικούς λαούς στο έδαφός τους για να αποφεύγουν τα χειρότερα.

  2. Είπε γέρων (Ένα μόνο θα σου πω, ξαφνικά θα γίνουν, ο Ιησούς Χριστός να σου δώσει θάρρος σε αυτά που θα βλέπεις και θα ακούς να μπορείς να αντέξεις).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *