Διαφημίσεις

Ο συγγραφέας Daniel Kibblesmith φέρεται να ειχε την ιδέα για το βιβλίο ενος αγιου βασιλη μαυρου, αλλα οταν αυτός και η σύζυγός του συζητούσαν για το πώς θα πουν στα παιδιά τους ότι ο Άγιος είναι μαύρος – ενω οι ιδιοι δεν ειναι μαυροι τους ηρθε η ιδεα μιας και ο παραδοσιακος αγιος ειναι λευκός να πουν στα παιδιά ότι αυτος είναι ο “σύζυγος του Άγιου Βασίλη”.

Η ιδέα οδήγησε σε αυτό το βιβλίο, το οποίο σχεδιάστηκε για να αναστατώσει σκόπιμα τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι υπάρχει ένας πόλεμος για τα Χριστούγεννα.

“Σε αυτό το πνευματικό και γλυκό εικονογραφημένο παραμύθι των Χριστουγέννων, με χιούμορ συγγραφέας Daniel Kibblesmith μας εισάγει στον κ. Και τον κ. Claus και μας δίνει μια ματιά στη ζωή τους μαζί. Βλέπουμε τις θεσεις που κάθονται δίπλα στη φωτιά στο σπίτι τους στο βόρειο πόλο, παραμονές στην παραλία, έχοντας μια περιστασιακή διαφωνία, γιορτάζοντας την ημέρα του γάμου τους και παρηγορίζοντας ο ένας τον άλλον όταν κάποιοι λαϊκοί άνθρωποι στην τηλεόραση θυμίζουν έντονα την εμφάνιση και τον τρόπο ζωής του Σάντα ” αυτο ειναι ηπεριγραφή στην Amazon για οποιον θελει να αγορασει το βιβλιο.

Η περιγραφή συνεχίζει να λέει ότι «στις εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, ο σύζυγος του Άγιου Βασίλη βοηθάει με όλες τις εργασίες πριν από τα Χριστούγεννα, από τους καταλόγους διπλού ελέγχου, μεχρι να ταιζει τους τάρανδους (φυσιολογικούς κόκκους χωρίς γλουτένη, φυσικά) και τα ξωτικά του εργαστηρίου.

Το βιβλίο εκδίδεται από τον συνηθισμένο εκδότη Harpercollins και έχει λάβει μεγάλο έπαινο από τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης.

“Μια πραγματικά γλυκιά ιστορία που απεικονίζει έναν ήχηρο, χαρούμενο γάμο”, ανέφερε η News News.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Το CNN προωθεί το παιδικό βιβλίο που απεικονίζει τον Αγιο Βασίλη ως ομοφυλόφιλο μαύρο άνδρα”
  1. ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ. Ο ΜΙSTER COCA COLA EΓΙΝΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ…. ΑΓΙΟΣ! ΟΠΟΤΕ, ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΝΑ ΩΘΕΙΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ; ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΤΟΙΟΥΤΟΙ”. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ, Η ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

    1. Μην προκαλείς κι άλλα δάκρυα στα μάτια του Ιησού. Θα γεννηθεί και για σένα, θα σταυρωθεί και για σένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *