Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ …ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ . ΕΞΟΦΛΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστας Ουίλς – Costas Wills 16 12 2017 “ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ” ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου απεδέχθη πως χωρίς τα όργανα τους τις τράπεζες οι παγκοσμιοποιητές και οι νεοταξήτες δεν θα μπορούσαν να εκτελέσουν το σχέδιο τους .

Μας είπαν πως πρέπει να εξοφλούμε κάθε οφειλή στις τράπεζες τους ,όπως τα τέλη κυκλοφορίας .

Δείξτε τους την πατριωτική σας διάθεση με πράξεις ανυπακοής .

Εξοφλούμε οποιαδήποτε οφειλή όχι στα μαγαζιά τους (τράπεζες) που μας ελέγχουν πλήρως και είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά στα δημόσια ταμεία .

Στο τέλος τέλος ποιος εκπροσωπεί το κράτος ;

Οι τράπεζες ή το δημόσιο ταμείο.

Και ποιος μου λέει ,ότι τα ποσά που εισπράττουν οι τράπεζες για τα τέλη πηγαίνουν στο κρατικό ταμείο και δεν φεύγουν έξω;

Προσωπικά απευθυνόμενος σε δημόσιο ταμείο για να εξοφλήσω τα τέλη κυκλοφορίας με παρέπεμψαν στις τράπεζες .

Λεγοντας τους πως δεν συνεργάζομαι με δι@βολομ@γ@ζ@ ζήτησα να εκδοθεί διπλότυπο είσπραξης για την πληρωμή των τελών . Σε διαφορετική περίπτωση να μου υπογραφεί από τον προϊστάμενο υπεύθυνη δήλωση για άρνηση παραλαβής είσπραξης των τελών του οχήματος που κατέχω.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα εκδόθηκε διπλότυπο και εξόφλησα το ποσό , χωρίς καθυστέρηση (όπως στις ουρές των τραπεζών ) και παρά την οδηγία ότι δεν μπορεί να εισπράξει το ταμείο ποσό άνω των 100€ σε μετρητά…

Στην ερώτηση του ταμία γιατί το κάνω αυτό του απάντησα πως ενεργώ , ως πράξη αντίστασης ,μη υπακούοντας ως πρόβατο σε νόμους και εγκυκλίους που εκδίδουν κατακτητές και δωσίλογοι.

Σταματάμε να συνεργαζόμαστε με τα όργανα τους που μας οδηγούν στην απόλυτη σκλαβιά και τον απόλυτο έλεγχο.

Ξέρω πως μια τέτοια ενέργεια έχει την ταλαιπωρία της από την εξόφληση της οφειλής σε ένα τραπεζικό μηχάνημα ,πρέπει όμως να ξέρουμε πως ο διάβολος κρύβεται στην ευκολία.

ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !!!

ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ …ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ . ΕΞΟΦΛΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.”
  1. Και καλά έκανες αντίσταση τώρα… Αντίσταση είναι να ΜΗΝ πληρώσεις τα αυθαίρετα και παλαβά ποσά που ζητάνε για οποιοδήποτε λόγο. Εσύ απλά επέλεξες το μαχαίρι που σε σφάξανε (δημόσιο ταμείο και όχι τράπεζα) προβατάκι… Που είσαι αντιστασιακέ, μην ξεχάσεις και τον ΕΝΦΙΑ!

    1. Ο μακαρίτης Θέμος Ποταμιάνος, οικογενειακός φίλος συγγραφέας πολλών μυθιστορημάτων της θάλασσας και του κόσμου της νύχτας έγγραφε: «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι … όταν βρωμίσει και η ουρά …. πέτα το, γιατί τότε δεν το τρώνε ούτε οι γάτες» … Πως θα κόψεις το κεφάλι πριν η βρώμα φτάσει στην ουρά; … Δύσκολο … Μόνη ελπίδα η σωστή οικογενειακή – σχολική Παιδεία στα νέα παιδιά μας για να μην διαφθείρονται ώστε να αντικαταστήσουν την βρώμικη κεφαλή και να αναλάβουν τις τύχες της χώρας … Πως δεν θα διαφθείρονται; όταν έχουν ως Αρχή τους την «Αγάπη προς τον πλησίον» …

  2. Σωστός. Αλλά ποιός μας εγγυάται ότι και πάλι τα χρήματα δεν θα μεταφερθούν από την εφορία στην τράπεζα. Οφειλές προς το πρώην ΙΚΑ, θα μεταφερθούν και αυτές στις τράπεζες.

  3. Σας λεμε εδω και χρονια να κανετε ολοι υπευθυνη δηλωση πως λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων αρνείστε να παραλάβετε την καρτα του πολιτη.
    Το επομενο βημα είναι να καταργησουν τα μετρητα, θα σταματήσουν ολα τα υποκαταστηματα των τραπεζων να δεχονται μετρητα, σταματηστε απο τωρα συνεργασία με τραπεζες στην Eλλαδα φτιαξτε online λογαριασμο bitcoin και ζητηστε εκει την μισθοδοσια, ο νομος δεν προβλέπει οτι η τραπεζα πρεπει να ειναι εντος Eλλαδας. Πρεπει να βρειτε τροπους να παρακάμψετε τους εγχώριους τραπεζιτες για να μην αποκτησουν δυναμη πανω σας, συνεργαστειτε με τραπεζες του εξωτερικου αν δεν μπορειτε, σας είπα ο νομος δεν προβλέπει οτι η τραπεζα πρεπει να ειναι εντος Eλλαδας για αυτο δεν υπαρχει λογος να τους ταΐζετε, την μισθοδοσια μπορείτε να την λαμβάνετε και αλλου χωρις κινδυνο να σας την κατασχεσουν γιατι η διαδικασία που χρειαζονται για αυτο ειναι χρονοβορα και αντιπαραγωγικη.

  4. Κάθε χρόνο τέλος Δεκεμβρίου εμφανίζονται επαναστάτες τύπου Αρτέμη Σώρρα και λένε ανυπόστατες αρλούμπες στις εφορίες. Καταθέτουν εξώδικα, θέλουν να πληρώσουν τα τελή κυκλοφορίας με 1 ευρώ και άλλα φαιδρά. Δέχθηκαν την πληρωμή για να τελειώνουν με το μ@λ@κ@ ελπίζοντας πως δεν θα εμφανιστεί άλλος φέτος. Εφόσον πλήρωσες τραγούδα όσο θες!

  5. Το αποτελεσμα μετραει..τελικα πληρωσες .
    Εγω δεν θα πληρωσω φετος τελη, ουτε φορο λογω τεκμηριων, ουτε ασφαλειες ουτε τιποτα για το αμαξι γιατι εκανα μια απλη κινηση.. ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ !!
    Τι καταλαβανε τωρα ?
    Χασανε απο μενα. Βολευομαι και με ποδηλατο..

    1. μπράβο,μπράβο…δεν τους επέτρεψες να σε σκοτώσουν,αυτοκτόνησες…Φρόντισε να κοιμάσαι στο πεζοδρόμιο για να γλυτώσεις τον ΕΝΦΙΑ… Βάρα πετάλι.Αυτός είναι ο τελικός στόχος να υποβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου.

  6. Απο τη στιγμη που δεν ειναι ανταποδοτικα,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

  7. Hδη εδω και εκατο χρονια περιπου ειμαστε τελειοι πολιτες της Περσεπολις ενω πριναπο χιλια πεντακοσια χρονια σκετοι πολιτες των Σουσων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *