20:47 - 19/12/2017

Συμβαίνει πραγματικα το φαινόμενο Mandela ή είναι μαζική χειραγώγηση;

Διαφημίσεις

Για όσους από εμάς που εχουμε βιώσει το φαινόμενο Mandela από πρώτο χέρι γνωρίζουμε ότι μπορεί να μας αφήσει σε απόλυτη δυσπιστία για την πραγματικοτητα μας!

Αλλά είναι αυτό που νομίζουμε ότι είναι;

Εδώ παρουσιάζεται ένα παράδειγμα του πώς το μυαλό μας μπορεί να λυγίσει και να στρέψει την πραγματικότητά μας ετσι ωστε να αλλάξει το παρελθόν μας μέσω εσωτερικής και εξωτερικής χειραγώγησης

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. ΤΙ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ LOAD MORE ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ POST COMMENT ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Ε ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ…ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.

    • ΗΛΕΚΤΡΑ 12/19/2017 @ 10:02 ΜΜ

      Πεςτα χρυσοστομε!!!

      • ΤΑ ΛΕΩ ΡΕ ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…

    • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 12/19/2017 @ 10:24 ΜΜ

      ΕΠΙΣΗΣ:ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ Π.Χ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!(ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΑΣΙΚΑ)
      ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΥΚΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ READER MODE ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΤΣΙ!
      ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΤΥΦΛΩΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 12/19/2017 @ 10:38 ΜΜ

        ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ F.LUX
        ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ KAI ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤOY ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ!
        ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ DARK SKIN ΣΤΟ YOUTUBΕ ΚΑΙ ΣΤΟ CHROME!

  2. Σακης Καρακιτσος 12/19/2017 @ 9:35 ΜΜ

    Σωστος! Οπως παμε σε λιγο θα μιλαμε αγγλικα. Τα καναλια, οι εκπομπες, τα ραδιοφωνα κλπ μιλανε με μισες αγγλικες λεξεις. Επιγραφες στους δρομους με αγγλικα, τα μαγαζια με αγγλικες πινακιδες..Δηλαδη ελεος.
    Δηλαδη αν δεν ξερεις αγγλικα δεν θα καταλαβαινεις τιποτα στη χωρα σου την ιδια…

    • Ε ΝΑΙ ΡΕ ΣΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΛΕΟΟΟΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…

    • Κάτσε να δεις που σε λίγο θα χρειαστεί να μάθουμε και γερμανικά…

  3. τελείως δυσανάγνωστα τα γκρίζα γραμματάκια σε λευκό φόντο, βγάζουμε τα μάτια μας

  4. Ανώνυμος 12/19/2017 @ 11:54 ΜΜ

    ειναι το theme το wordpress που ειναι στα αγγλικά. Νομίζω δεν αλλάζει.

  5. 888 is the winner 12/20/2017 @ 12:30 ΠΜ

    εννοείτε stranger οτι το mandela effect ειναι απατη πρώτον ξεκίνησε απο μια σατανίστρια https://www.youtube.com/watch?v=jd6TfYPa6OM και δευτερον αυτοι που το προωθούνε συνεχεία θελουν να περάσουν οτι αλλάζει η καινή διαθήκη ενω ειναι ολα κακες μετάφρασης στα αγγλικα, πχ ενα που εψαχνα ελεγε μια προφητεία απο την καινη διαθικη που ελεγε δυο θα κοιμούνται στο κρεβάτι τον ενα θα τον πάρουνε οι άγγελοι και τον αλλον θα τον αφήσουνε, στα αγγλικα πως το μεταφράζουνε αυτο σε μια απο της πιο γνωστες μετάφρασης στην αμερικη την King James Bible… I tell you, on that night two people will be in one bed: One will be taken and the other left. biblehub.com/luke/17-34.htm ,,, και ελεγαν όλοι οτι η Βίβλο αλλάζει και οτι προωθεί την ομοφυλοφιλία και άλλες τέτοιες βλακιες ενω φτενε οι τραχαναδες που εκαναν την μεταφραση στα ελληνικα δεν εχει αλλάξει τιποτα πουθενα δεν λεει δυο ανδρες

    • Το σύνδρομο Μαντέλα είναι πραγματικότατο και συμβαίνει σε υλικά πράγματα που δεν μπορεί να επιρρεαστούν από κανέναν με τους γνωστούς τρόπους. Εγώ το παρατήρησα πρώτη φορά το 1982 κι από τότε μου συμβαίνει αρκετά συχνά. Ίσως να συμβαίνει κι από πάντα.Το ότι τα περισσότερα που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο σαν γεγονότα Μαντέλα είναι μαϊμουδένια, όπως κακές μεταφράσεις, αλλαγές σε ονομασίες προϊόντων ή σε ονομασίες ταινιών κλπκλπ, είναι τελείως άσχετο.

  6. ΑΝΔΡΕΑΣ 12/20/2017 @ 7:25 ΠΜ

    Ρε σταματήστε να γκρινιάζετε γαμωτο στα κατοχικά είστε ρε πούστη μου…πείτε ένα καλορίζικο και τέλος
    Έλα να διώξουμε λίγο την μαυρίλα που γίνετε της ποπης!

  7. Την θεωρια Μαντελα την χρησημοποποιουν ως τακτικη πολιτικης προπαγανδας οι Ναζιστες και οι Σοσιαλιστες (κουμμουνιστες) για να πεισουν τους ανθρωπους στο οτι ενω ζουνε σε μια δημοκρατικη χωρα στην πραγματικοτητα ζουνε μεσα σε ενα απολυτο καθεστως που η πραγματικοτητα ειναι η εξουσια και αμα θελουν να μην ειναι οι εξουσιαζομενοι πρεπει να γινουνε η εξουσια.

    Εξαλλου ο Ναζισμος και ο Κουμμουνισμος ειναι το ιδιο ειναι Σοσιαλισμος.

    Ο Σοσιαλισμος δεν ειναι η Δημοκρατια διοτι στον Σοσιαλισμο ο ανθρωπος οριζει τους νομους και οχι οι νομοι τους ανθρωπους οπως ειναι στη Δημοκρατια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*