20:29 - 19/12/2017

Χρονοταξιδιωτης αποκαλύπτει τον χάρτη των ΗΠΑ μετά από μεγάλες καταστροφές

Διαφημίσεις

Ενας επιζών του πειράματος της Φιλαδέλφειας μιλάει για τα προγράμματα ταξιδίων στο χρόνο.

Ο Al Bielek γεννήθηκε το 1927 και ανέπτυξε μια καριέρα σε μερικά από τα πιο παράξενα και πιο αμφιλεγόμενα πειραματα του αμερικανικού στρατού. Ισχυρίζεται ότι η τεχνολογική αναπτυξη των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πολύ πιο προηγμένη από ό, τι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς εξαιτίας των βαθιά ασυνήθιστων πηγών γνωσης που μπορεσε να αντλήσει η χώρα – συμπεριλαμβανομένων και των εξωγήινων όντων. Έχει μιλήσει επίσης για τη χρήση ψυχολογικής πλύσης εγκεφάλου στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, την οποία θεωρεί θύμα. Αυτό που είδε πριν από πολύ καιρό θα μπορούσε να έχει σημαντικές συνέπειες για τον σημερινό κόσμο.

Ο Bialek ισχυρίζεται ότι η συμμετοχή του στα πειραματα της στρατιωτικής τεχνολογικής έρευνας των ΗΠΑ ξεκίνησε όταν προσλήφθηκε στο έργο Montauk. Ισχυρίζεται ότι για να το κάνει αυτό δούλευε ταυτοχρονα στην καθημερινή του δουλειά στην Καλιφόρνια και τελειωνοντας εκανε ένα ταξίδι σε ένα άκρως μυστικό υπόγειο μαγνητικό τραίνο από το Λος Άντζελες στο Montauk για να αρχίσει να εργάζεται στην άλλη δουλειά του. Εδω ηταν που ασχολήθηκε με τα αμερικανικά πειράματα και την ενοποιημένη θεωρία πεδίων.

Μελλοντικός χάρτης των ΗΠΑ

Το 1943, οι Ηνωμένες Πολιτείες έγιναν εμπλεκόμενες με το πλέον διαβόητο πείραμα γνωστό ως το Πείραμα της Φιλαδέλφειας. Σε αυτό το πείραμα, ένα ναυτικό πλοίο που ονομάζοταν USS Eldridge ήταν εξοπλισμένο με εξοπλισμό που θα επέτρεπε στο φως να λυγίσει γύρω από το πλοίο και το πλήρωμα και να τους τηλεμεταφέρει σε άλλη θέση. Στην πρώτη δοκιμή αναφέρεται ότι το πλοίο εξαφανίστηκε και ότι κάποιο από το πλήρωμα αρρώστησε. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δεύτερης δοκιμής, σημειώθηκε μια καταστροφή οπου πολλά απο τα μέλη του πληρώματος πεθαναν και άλλα εχάσουν τη λογική τους …και αυτα ηταν αποτέλεσμα της τηλεμεταφοράς τους.

Λεπτομέρειες για το διαβόητο πειραμα που έχουν περιβληθεί με μυστικότητα οπως ισχυρίζεται ο Bialek μιλουν για έλεγχο του νου που ασκείται σε όλους εκείνους που συμμετείχαν στη δημιουργία του πειράματος. Ισχυρίζεται ότι δεν θυμοταν τι είχε συμβεί μέχρι τον Ιανουάριο του 1988, όταν παρακολούθησε την ταινία με βάση το πείραμα της Φιλαδέλφειας. Αφού άρχισαν να επιστρέφουν οι αναμνήσεις του, ήταν αποφασισμένος να μοιραστεί αυτό που γνώριζε με το ευρύ κοινό όχι μόνο για το Πειράμα της Φιλαδέλφειας αλλά και για τις άλλες του δραστηριότητες με την αμερικανική κυβέρνηση.

Ο Bialek ισχυρίζεται ότι όταν εργάστηκε ως εργολάβος, (ο ίδιος ήταν υπεύθυνος για τις λειτουργίες του προγράμματος Mind Control,) η πλυση εγκεφαλου χρησιμοποιήθηκε εναντίον μελών του αμερικανικού στρατού και των εργολάβων τους για να εξασφαλίσουν πλήρη μυστικότητα γύρω από μερικές από τις πιο περίεργες επιχειρήσεις τους. Αυτά περιελάμβαναν προγράμματα ταξιδίου στο χρόνο, στα οποία οποια οπως δήλωσε ο Bialek .. πήρε μέρος.

Είπε ότι ταξίδεψε στον Άρη σε αρκετές περιπτώσεις και επισκέφθηκε επίσης το έτος 100,000 π.Χ. για να δει έναν σταθμό έρευνας ακομα στο έτος 6037 για να ανακτήσει την τεχνολογία. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι θα υπάρξει μια τρομερή καταστροφή τις επόμενες δεκαετίες που θα άλλαξι αμετάκλητα το τοπίο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Bialek ισχυρίζεται ότι δεν πιστεύει ότι η ομιλία του για τις εμπειρίες του έχει αλλάξει την πορεία του μέλλοντος καθώς το τι είδε ήταν κλειδωμένο στο χρονοδιάγραμμά του. Επομένως, δεν πιστεύει ότι θέτει σε κίνδυνο τον κόσμο, μιλώντας για γεγονότα που θα συμβούν στο μέλλον. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι, ανεξάρτητα από τις φρικαλεότητες που είδε ο Bialek στο μέλλον, δεν υπάρχει κανένας τρόπος για τους ανθρώπους σήμερα να τους σταματήσουν να μην συμβούν.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*