23:12 - 18/12/2017

Δεν φτάνει που τα λέμε πριν συμβούν μας λες και καταστροφολογους

Διαφημίσεις

Ανίκητο το κρεμμύδι της πληροφορίας, πάνω σε αυτό στηρίζονται οι επικυρίαρχοι και σε κάνουν ότι θέλουν, αυτό που εσύ σήμερα το θεωρείς δεδομένο και γνωστό δεν σημαίνει ότι σε πέντε χρόνια από σήμερα για κάποιον δεν θα είναι κάτι νέο Που έμαθε!

Και βέβαια το ανάποδο.. Ότι κι αν κάνεις… Ακόμα και θαύματα να κάνεις.. Όσες φορές και να πέσεις μέσα… Πάντα θα υπάρχουν οι δεκάδες που τους μαστιγώνει η επιφάνεια και μόλις διαβάσουν κάτι από αυτά τα περίεργα τα δικά μας αρχίζουν να φωνάζουν για καταστροφολογίες.

Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί να δω τη φάτσα κάποιου που στα σχολια είτε εδώ είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας Έριξε τα μπινελίκια μας με ελαφρά την καρδούλα του και μετά από ώρες συνέβη το γεγονός ακριβώς όπως του το είχαμε πει!

Σήμερα Ένας φίλος ήρθε στα σχολια και με ψιλο σκούντηξε λέγοντάς μου μη μας πεις ρε Stranger ότι εγώ σας τα λεγα για τα τρένα…

Πόσο στοίχημα βάζετε ότι αν δεν ακολουθήσετε τον δρόμο κάτω από την επιφάνεια οτι στο τέλος θα βρεθείτε γονατιστοι και εκλιπαρουντες στον λάθος αρχηγό, στον λαθος μεσσία, στο λάθος νέο Θεό, στην λάθος ιδεολογία, στη λάθος παγκόσμια τάξη;

Διάβασα μία ατάκα προχθές από ένα φίλο όπου έλεγε ότι η μάζα όλα αυτά που γράφουμε τα χρησιμοποιεί σαν ένα αντίδοτο για όλα αυτά που θα πρέπει να κάνει…. Χρησιμοποιεί την ενναλακτικη πληροφορία σαν ηρεμιστικό χάπι.. Ταυτίζεται με κάνα δυο που τα χώνουν και έτσι δεν αποφασίζει να κατέβει στους δρόμους… Το ίδιο συμβαίνει και με τα ποδοσφαιρικά… Το ίδιο συμβαίνει με τους άρτους και τα θεάματα..

Πάντα το ίδιο κόλπο… Και το κοπάδι εκτονώνει μέσω της φαντασίας του και της ταύτισης του με οποιονδήποτε θεωρεί “ήρωα”… Και έτσι δεν πράττει!

Θα ήταν καλύτερα Λοιπόν για όλους αυτούς που μας λένε καταστροφολογους να βγαίνουμε και να λέμε σπουδαίες κουβέντες επανάστασης και λόγια με ύβρεις για να δείξουμε πόσο θαρραλέοι είμαστε… Παρά να λέμε για τον μυστικό κόσμο που υπάρχει αποδεικνύοντας κάθε μέρα τα γεγονότα… Που τα είπαμε Πριν γίνουν… Ξανά και ξανά και ξανά!

Γιατί Να φοβηθεί ο ραγιαδακος; γιατί να μην του δώσεις μία ταμπέλα να κρυφτεί από κάτω και να σε αγαπάει; γιατί να μην τον κάνεις να νιώσει ομαδούλα Κοπαδάκι; και όλοι να λένε τα καλύτερα για σένα να σε αγαπούν να έχεις και επιτυχία…. Να έχεις και ένα γ******* σε αυτό τον τόπο που δεν είναι απέναντί σου!

Να πας ρε αδερφέ και εσύ με ένα χρώμα, να έχεις το ήδη έτοιμο κοπάδι να σε στηρίξει και σα σελίδα… Ετοιμη η φουρνιά από χαυτες… Να κάνεις τη δουλίτσα σου ήρεμος και χωρίς να γίνονται τα άντερα σου κοκορέτσι κάθε μέρα!

Έλα όμως που είμαι μ****** και θέλω να ενώσω ένα μαντρί από μοναχικούς λύκους…. Θέλω να δώσω στους αταμπελωτους και στους ελεύθερους τον χωρο και το εργαλείο, την πλατφορμα και το πεδίο να αποφασίσει ο καθένας σαν αρχηγός για το τι εκπαίδευση πρέπει να πάρουν όλοι οι αρχηγοί για να αλλάξει αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Πολιτισμός της χεστρας!

Πολλά ζητάω… Αλλά μέχρι τότε ρε φιλαρακο… Γιατί θα γίνει και πολύ σύντομα… Θα με ακούς και θα σου σπάω τα νεύρα…. Το ξέρες και χτες ότι θα χτυπήσει σε τρένο ο μαύρος; Οχι ρε μάγκα.. Δεν το ξερες… Να έχεις λοιπόν τα παντελόνια να το λες και στους γύρω σου για ποιος στο είπε… Χωρίς να φοβάσαι τη ταμπέλα και το βόλεμα!

Stranger,…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. ΝΙΚΟ καλησπέρα. Πολύ ωραίο, καμία σχέση με το προηγούμενο. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

  2. Ο κοινωνικός παρατηρητής και φιλόσοφος, Τόμας Μαν, είχε προτείνει κάποτε, πως οι άνθρωποι εσφαλμένα διδάσκονται να πιστεύουν ότι είναι απαγορευμένο και λάθος να εκθέτουν τα έργα του σκότους, ή να αποκαλύπτουν τις μηχανορραφίες των παραβατών. Ιδιαίτερα των παραβατών, οι οποίοι αν και δρουν με τρόπους καταχθόνιους, Ο ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ: «Αυτή είναι η μυστική απόλαυση και η ασφάλεια της κόλασης, ότι δεν πρέπει να δημοσιοποιείται, ότι προστατεύεται από τον λόγο, ότι απλά υπάρχει, αλλά δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί στην εφημερίδα, ή να μεταφερθεί υπό οποιονδήποτε όρο, σε σημαντική γνώση.»

  3. Το ματριξ δεν αστειευεται θελει να ριχνει μπαφο μεχρι τελικης πτωσεως … Στρειντζερ σε ποιους προσπαθεις να βαλεις
    μυαλο ..Αυτοι ειναι ακομα σε μεγαλο υπνο .Οταν τους καει ο κωλος τοτε θα νιωσουν αλλιως την πραγματικοτητα… Ακομα δεν εχουν πονεσει νοητικα και ψυχικα για να σπασουν τα τειχη της νοητικης μητρας τους ..Βαστα γερα φιλε στρειντζερ !!!

  4. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 12/19/2017 @ 7:00 ΠΜ

    ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ Σ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ. ΤΟ ΝΑ ΘΕΣ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ Ν ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΥΤΟΠΙΑ ΟΥΤΕ ΟΝΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.

  5. ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ , ΑΛΛΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ , ΠΙΟ ΟΙΚΕΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕς ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

  6. Παιδια σορρυ αλλα πολυ μαπα το σαιτ αποφασισατε να το εγκαταλειψετε και το κανατε ετσι???

    • arisgalaxyace 12/20/2017 @ 1:12 ΜΜ

      Ευχαριστούμε για την άποψη σας. Κάθε άποψη εδώ στα κατοχικά είναι ελεύθερη να σημειώνεται!
      Εκτιμούμε την κριτική σας και κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στα Κατοχικά Νέα.

  7. Ωραία η αλλαγή στην εμφάνιση του ιστολογίου. Μια παράκληση, αν γίνεται να αλλάξουν οι διαφημίσεις που μας προτείνουν να επισκεφτούμε σελίδες γνωριμιών. Είναι άκομψο και δεν ταιριάζει με την αισθητική των Κατοχικών Νέων, κατά την γνώμη μου. Καταλαβαίνω πως πρέπει να κερδίσετε κάποιο εισόδημα, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι δυνατόν να βρεθούν άλλοι χορηγοί.

    • arisgalaxyace 12/20/2017 @ 1:09 ΜΜ

      Καλησπέρα σας! Ευχαριστούμε για τα λόγια σας όσο αφορά τη νέα εμφάνιση της σελίδας.

      Τώρα για τη διαφήμιση την οποία σχολιάζετε ως άκομψη (και συμφωνούμε) την οποία πετύχατε ανάμεσα στο περιεχόμενο του κατοχικά νέα, θα θέλαμε μα σας ενημερώσουμε πως ουδέποτε προβήκαμε συνειδητά σε προώθηση τέτοιου είδους υπηρεσιών, οι μόνες διαφημίσεις που χρησιμοποιούμε είναι αυτές της GOOGLE από την οποία προέκυψε και η διαφήμιση που εντοπίσατε.

      Πρωτίστως να σας ευχαριστήσουμε για την κατανόηση όσο αφορά το ότι θα πρέπει να κερδίζουμε κάποιο εισόδημα για να συνεχίσει το έργο των κατοχικών να εξελίσσεται. Είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνουν πολλοί και επίσης χρησιμοποιούν adblock… Η στάση που κρατάτε κατανοώντας και μη χρησιμοποιώντας adblock σας τιμά!

      Επιγραμματικά να αναφέρω τη φιλοσοφία των διαφημίσεων της google, λέγοντας πως ο εκδότης (κατοχικά νέα στην προκειμένη), δεν αποφασίζει το περιεχόμενο της διαφήμισης, αλλά ο αλγόριθμος της google είναι αυτός που καθορίζει το τι θα προβληθεί στον εκάστοτε επισκέπτη υπολογίζοντας αρκετές παραμέτρους όπως παραδείγματος χάρη ένας εκ των οποίων είναι πως εάν ο υπολογιστής από τον οποίο συνδεθήκατε έχει κάνει στο παρελθόν αναζήτηση στην GOOGLE για τέτοιου είδους υπηρεσίες, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προβληθεί τέτοιου είδους διαφήμιση και στα κατοχικά αλλά και σε οποιασδήποτε άλλη ιστοσελίδα επισκεφθείτε.

      Κλείνοντας να ενημερώσουμε πως προσπαθούμε έντονα να αποτρέψουμε εμφανίσεις τέτοιου είδους στα κατοχικά νέα και αυτό επιτυγχάνεται με την μόνιμη διαγραφή του link της οποιασδήποτε προσβλητικής διαφήμισης.

      Εάν στο μέλλον σας προβληθεί ξανά η εν λόγω διαφήμιση μπορείτε να μας δώσετε το link για να το προσθέσουμε στην (blacklist- εξαιρέσεις) έτσι ώστε να μην την ξαναδείτε τουλάχιστον στα κατοχικά (στις υπόλοιπες σελίδες τις οποίες κάνετε επίσκεψη ΔΕΝ θα εξαιρεθεί) αυτή την διαφήμιση.

      Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση
      Βρισκόμαστε στη διάθεση σας
      Arisgalaxyace – Developer του Κατοχικά νέα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*