Διαφημίσεις

Ενός κακού… μύρια έπονται λέει ο σοφός λαός και ένας Αλβανός στο Άργος το κατάλαβε από πρώτο χέρι.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το άτομο που κατέστρεψε ένα ΑΤΜ στην κεντρική πλατεία της Νέα Κίου, το βράδυ της Τρίτης και είχε συλληφθεί. Όμως για κακή του τύχη μόλις αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου στον οποίο τον οδήγησαν οι αστυνομικοί, παρασύρθηκε από… λεωφορείο και τραυματίστηκε!

Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Άργους, τους οποίους είχαν καλέσει περαστικοί όταν τον είδαν σε κατάσταση αμόκ να βρίζει την Ελλάδα υμνώντας την πατρίδα του, να κλωτσάει ό,τι έβρισκε μπροστά του και να σπάζει με μια πέτρα την οθόνη του ΑΤΜ της Εθνικής τράπεζας, επειδή δεν είχε βρει στον λογαριασμό του τα χρήματα που περίμενε!

Αφού πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια, οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για φθορά και εξύβριση και τον άφησε ελεύθερο.

Μόλις έφτασε στην περιοχή Άγιος Βασίλειος έξω από το Άργος, όμως, τον παρέσυρε το λεωφορείο τραυματίζοντάς τον ελαφρά! Έτσι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

pronews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “Άργος: Λεωφορείο παρέσυρε τον Αλβανό που έσπασε το ΑΤΜ και έβριζε την Ελλάδα!”
  1. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ,ΑΛΒΑΝΙΚΟ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ…

      1. ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΟΧΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ…………………………………..
        ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ-ΟΧΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΝΕΟ”ΕΛΛΗΝΕΣ” ΡΑΓΙΑΔΕΣ…..

        1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ, ΕΛΛΕΙΝΙΔΑ….

    1. ΕΥΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΣ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ)ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ..ΛΟΙΠΟΝ? ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ-ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΑΡΒΩΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ!!!!!

      1. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ,ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ…

    2. (ΚΑΙ) ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!(!ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΣΑΣ ΥΛΙΚΟ ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ…)ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!!ΤΟΣΟ ΞΕΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ?????ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΥΣ…ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ¨ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ”?ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

  2. ALBANOLEHLATHS ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!!!!

  3. Ένα άρθρο αφιερωμένο για όσους λένε πως δεν υπάρχει Θεός!
    Όχι όμως και να πεθάνει,αυτό ένα Άνθρωπος δεν το εύχεται ούτε στον εχθρό του…

    1. Ο/Η Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΙ λέει:

      ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ¨ΑΝΘΡΩΠΟΙ” ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ…ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙ ΜΙΛΑΕΙ..ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΣΑΙ?

      1. Καταρχήν το δικό μου επίπεδο θα το κρίνει Άλλος όταν έρθει η ώρα και όχι εσύ. Ο Θεός όμως να σου θυμίσω πως επιτρέπει να συμβαίνουν κάποια πράγματα για να παιδαγωγεί,τώρα αν εσύ αυτό δεν το ξέρεις ή δεν το αποδέχεσαι πρόβλημα σου.

    1. ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ (ΟΜΟΕΘΝΗΣ Ή ΑΛΛΟΕΘΝΗΣ) “ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΨΩΜΙ” ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΣ ΣΚΛΑΒΟΣ!ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ…ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ…

    2. Ο/Η ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Ή ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ λέει:

      ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΟΥ ΛΑΘΗ…ΤΑ ΓΚΡΗΚΛΖ ΕΙΝΑΙ H ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ…ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

  4. Να τον στείλουν σε νοσοκομείο στην Αλβανία, να μην πληρώνουμε και την περίθαλψη του!

    1. Ο/Η ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΟΧΙ ΕΣΥ 'Ή ΕΜΕΙΣ λέει:

      ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ!ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΣΩΣΕΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ¨ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek