23:42 - 11/12/2017

ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΟ

Διαφημίσεις

Με αφορμή τα γραφόμενα της “Συντακτικής Ομάδας Χειλαδάκη” διαβάζουμε τα εξής: “Ο ισλαμικός μελετητής Haitham Al-Haddad που εδρεύει στο Λονδίνο, αρχικά από τη Σαουδική Αραβία, έδωσε μια διεύθυνση στη Νορβηγία στην οποία μίλησε για την αποξένωση που πολλοί νέοι αισθάνονται απέναντι στην ευρωπαϊκή χώρα στην οποία ζουν και είπε ότι αυτό οδήγησε στην προσφυγή του ISIS. “Η κατάκτηση της Ευρώπης είναι μια αρνητική δήλωση», που σημαίνει στρατιωτική δύναμη, είπε, «αλλά αυτό που θέλουμε είναι να φέρουμε φως σε όλους τους Ευρωπαίους, έτσι οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι θα αποφασίζουν αν θέλουν το Ισλάμ””.

*******

Όμως…

Ψέματα λέει ο ιμάμης πως το Ισλάμ θα φέρει το φως στα έθνη, γιατί προτού την επιβολή του δικού τους Ισλάμ στην χώρα μας, η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα όλους τους νόμους του Αλλάχ για Σύνταγμα του Ελληνικού έθνους!

Κορόιδο μας έπιασαν οι Εβραίοι μεμέτιδες ακμπαρίδες· το πέος μας και ο κ@λος μας είναι ο ανθρωπισμός του Αλλάχ τους…
Και την ίδια ώρα οι μεμέτιδες έχουν για δική τους την χώρα των Ελλήνων.

SOCRATESNIOS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. καιρος για κλωτσιες 12/12/2017 @ 12:00 ΠΜ

    ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΝΩ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ.ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

  2. καιρος για κλωτσιες 12/12/2017 @ 12:04 ΠΜ

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΌΣ Η ΧΏΡΑ ΤΕΛΕΊ ΥΠΟ ΚΑΤΆΛΗΨΗ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ.ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΆΚΙ ΤΟ ΠΡΟΧΏΡΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ   ΤΩΝ ΑΝΕΛ.
    OΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΤΟΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

  3. καιρος για κλωτσιες 12/12/2017 @ 12:06 ΠΜ

    Ο Eλληνικός λαός μπροστά σε αυτή την πολεμική λαίλαπα είναι ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤAΤΕΥΤΟΣ ..TΕΛΙΚΑ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ.ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ IΣΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ “ΛΑΘΡΟΥΣ” ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΦΙΚΤΟΣ.
    .Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ,

    • ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΠΑΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ, ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΛΠ

      • Ανώνυμος 12/12/2017 @ 12:19 ΜΜ

        ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΡΕ ΤΟΥ ΦΡΥΔΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΕΡΕ [ΕΘΝΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ]. ΤΟ “ΕΘΝΙΚΗ” ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ, ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*