Διαφημίσεις

Επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι ενός στρατιωτικού στην Καλαμαριά, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δικάστηκε για άρνηση εκτέλεσης της διαταγής να υπηρετήσουν σε κέντρα κράτησης μεταναστών στη Θεσσαλονίκη.

Η «Οργάνωση Αναρχική Δράση» ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος στο κτίριο της οδού Κονίτσης στην Καλαμαριά, στις 30 Νοεμβρίου, όπου στεγάζεται το σπίτι του στρατιωτικού και στα γραφεία του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας.

Στο κείμενο στης ανάληψης ευθύνης, η «Οργάνωση Αναρχική Δράση» αναφέρει μεταξύ άλλων, «για να συντάξουμε τη δική μας επαναστατική στρατηγική απέναντι στο φασισμό, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε πλήρως τη πολυσυνθετότητα του εχθρού, την ιστορία του,τις ρίζες και τις συνθήκες μέσα απο τις οποίες γεννήθηκε και αναπτύχθηκε.

Μόνο τότε θα βρούμε τα τρωτά σημεία και θα επιφέρουμε σοβαρά πλήγματα, χτυπώντας αλλεπάλληλα τους φασίστες σε όλο το δομικό τους ιστό.Η Θεσσαλονίκη κουβαλάει ακόμα και σήμερα ένα βαθύ δεξιό παρελθόν, συνυφασμένο με την επιρροή του στρατού και της ισχυρής εκκλησιαστικής εξουσίας στις πολιτικές και κοινωνικές αποφάσεις».

seleo.gr

enoplos.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναρχικοί έκαναν επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Στρατιωτικού που αρνήθηκε να εκτελέσει υπηρεσία στα HOTSPOT και αθωώθηκε απο το Στρατοδικείο”
  1. κρεμασμα στα αριστερα σκουληκια ..παντα υπουλα κτυπουν και ποτε κατα προσωπο ….ο Στρατης Μυριβηλης τους περιεγραψε πολυ σωστα οταν τους ανεφερε σαν εχθρους καθε εθνους.

  2. εως ποτε ο ελληνικος λαος θα δειχνει τοση μεγαλη ανοχη στους ελληνοφωνους απλυτους πρακτωρες και στους ελληνοφοβικους σταλινοφασιστες προβοκάτορες που συνεχως προκαλουν και τρομοκρατουν οι ελληνες πρεπει να αντιδρασουν αμεσα εξυπνα και μαζικα για ξεβρωμισουν και να ελευθερωσουν οριστικα τον τοπο μας από τα ανθελληνικα λαθρολαγνα αναρχοβρωμιαρικα ορκ

  3. Η χειρότερη τιμωρία για τους αριστερούς είναι να τους κάνεις μπάνιο.
    Ας με διαφωτίσει κάποιος γιατί απέχω απο Ελλαδιστάν. Ένας δεξιός ή κεντροδεξιός τι κόμμα ψηφίζει στην Ελλάδα? Η ΝΔ πλέον είναι κεντροαριστερά με ψεγάδια ακροδεξιάς, οι ΑΝΕΛ είναι για κλάματα , η Χ.Α ένα μάτσο καθυστερημένοι με εξαίρεση το παλικαράκι. Πραγματικά δεν έχετε κόμμα κεντροδεξιάς στην Ελλάδα. Ας το δει κάποιος

    1. ας τα να πανε,σε λιγο οποιος κυκλοφορει κεντρο και ειναι πλυμμενος και λουσμενος θα θεωρειται ακροδεξιος.Σε κατι στεκια στυλ Εξαρχιων δε,μονο αλουστος και απλυτος 15 ημερων πας αλλιως θα στην πεσουν οι λετσοι.Φοβουνται μηπως ειναι μεταδοτικη η καθαριοτητα και κολλησουν και αντε μετα να απαλλαχτουν απο τα ραστα,που μια χαρα βολευτηκαν.

  4. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ   ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ  Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ Ο  ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗΣ   Η  ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Ο  ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΈΧΟΥΝ .ΑΥΤΆ ΤΑ  ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ  ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΛΌΣ ΠΊΕΣΗΣ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ  ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΌΝΙΑ ΣΤA ΣΧΈΔΙA ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΌ ΈΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΆΝΤΩΝ

  5. ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ,
    ερχονται να κατακτήσουν την Ευρώπη  να την καταστήσουν αδύναμη και να την αλλοιωσουν δημογραφικά δια παντός .Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΕΓΙΝΕ για να ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΚΑΡΥΔΙΆΣ ΚΑΡΎΔΙ
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΌΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΊ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ

  6. o αγραμματος κομουνιστης ψευτοτσιπρας του κατεξεφτελισμενου καθεστωτος καρανικα εβαλε τα μπασταρδα των υπουρργων του, τους αναρχικους φονιαδες που καινε τις σημαιες της πατριδας μας να το κανουν , να τρομοκρατησουν τον λαο μας. θαρθει η ωρα που και ο ελληνικος λαος ο ΜΗ αριστερος θα καιει κατι αλλο δικο τους…..

  7. αμα τους αγαπανε τοσο πολυ αντι να σπανε με τις πλατες της εκαστοτε κυβερνησης να φορεσουν γαντια και να πανε να ξεβρωμισουν αυτοι. αλλα τελος παντων και εμεις τα σπιτια μας μονοι μας τα καθαριζουμε, να κανουν το ιδιο και αυτοι.

  8. οι αναρχικοί προάγουν την απόλυτη δουλοποίηση των ανθρώπων και παίζουν τον ρόλο των ες-ες του νεοταξικού αναβαθμισμένου φασισμού. Ηθική τους είναι ο νόμος της ζούγκλας: Δηλαδή, το δυνατό θηρίο τρώει το αδύναμο .

  9. Ένας Ρώσος αναρχικός, ο Νέστωρ Μαχνό, είχε για κανόνες του τα εξής:
    Κανόνας 1. Κανείς ποτέ σε κανένα τιποτε δεν οφείλει ήΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
    Κανείς ποτέ σε κανένα δεν είναι υποχρεωμένος για κάτι
    Κανόνας 2. Κανείς ποτέ κανενα δεν μπορεί να τον υποχρεώσει να εκπληρώσει τον πρώτο κανόνα

    Τα παραπάνω ήταν καταγραμμένα σε βιβλιο ασκήσεων της ρωσικής γλώσσας. Από το λίγο ψάξιμο για τον Μαχνο στα ρωσικά δεν βρήκα να έχει αποτυπωθεί αυτό στο εκτενές βιογραφικό ιστορικό του.

  10. και ολα αυτα επειδη ενας ελληνας συμπολιτης μας στρατιωτικος τολμησε να αρνηθει να παει στα hotspot..και μπραβο του που εκανε την αρχη γιατι ειναι πολλοι αυτοι που δεν θελουν να πανε στα hotspot για να μην πω ολοι οι στρατιωτικοι που περνουν εντολες απο τα αλλα τα καθικια βλεπε τα κομματοσκυλα επανω στην ηγεσια μονο και μονο για να γλειψουν κανα κοκκαλακι μπας και παρουν καμια θεσουλα στο εξωτερικο..η δουλεια του στρατιωτικου δεν ειναι αυτη καλως η κακως..

  11. ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΠΕΙΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ;ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΠΙΘΗΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…..

  12. ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΠΕΙΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ;ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΠΙΘΗΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…..

  13. Ρε μαλάκες ακόμα να καταλάβατε ότι αυτοί που τα κάνουν αυτά είναι πράκτορες προδότες μισθοφόροι – κατ’ευθείαν στα πηγάδια – και δεν έχουν καμμία σχέση με ιδεολογίες αριστεροί – δεξιοί – θρησκείες κλπ.
    Όλα αυτά τα καθίκια θέλουν μαχαίρι ΧΘΕΣ!!!!!!!!!
    Καμμία επιείκια!!!

  14. Η ελεύθερη βούληση αυτού του ανθρώπου βάλλεται από την πολιτεία και τους αναρχικούς .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *