Διαφημίσεις

Ένα μυστήριο εισερχόμενο σήμα ραντάρ εντοπίστηκε στην ατμόσφαιρα μας στις 2 Δεκεμβρίου 2017 με τη βοήθεια μιας υπηρεσίας για την ανίχνευση μετεωριτων στην ατμόσφαιρα της Γης .Η υπηρεσια ειναι απο εδω Live Meteors

Έτσι για όσους δεν γνωρίζουν, αυτός ο ιστότοπος παίρνει τα δεδομένα του χρησιμοποιώντας ραδιοφωνικούς δέκτες για να πάρει ραδιοφωνικά σήματα που αντανακλωνται από τους εισερχόμενους μετεωρίτες .

Συνήθως, όταν αποσυντίθενται στην ατμόσφαιρά μας, οι διαστημικοί βράχοι προκαλούν μόνο στιγμιαίο “θόρυβο”, που μεταφράζεται σε σύντομη έκρηξη στην κάτω οθόνη.

Έτσι, το ζήτημα εδώ είναι: ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. Τι συμβαίνει? Υπάρχει κάτι κοντά σε μία από τις κεραίες που εκπέμπουν αυτή τη συχνότητα;

Ή μήπως είναι αυτό το παρατεταμένο σήμα απόδειξη ενός τεράστιου συνεχούς αντικειμενου; Nemesis, Nibiru;

Και είμαι βέβαιος ότι δεν είμαι ο μόνος που δεν έχει ιδέα για το τι δειχνει το σήμα που μεταδίδεται στο παρακάτω βίντεο:

Ο ανιχνευτής μετεωριτών στο LIVEMETEORS.com βρίσκεται στην Ουάσιγκτον DC και δείχνει προς το παρόν την κεραία Yagi απο τηλεοπτικό πύργο στον Καναδά που εκπέμπει σε αναλογική τηλεόραση 3 καναλιών, περίπου στα 61.260 MHz, και βρίσκεται πιθανώς στο Timmins, ON. Ο δέκτης είναι RTL / SDR και το λογισμικό είναι SDR # ..

Εξαιρετικά περίεργο είναι το γεγονός ότι ο αισθητήρας για τους μετεωρίτες δεν ανίχνευσε κανένα αντικείμενο να εισέρχεται στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας, αλλά ένα σήμα και ήχο που διαρκεί την καταπληκτικη διαρκεια 2 λεπτων

Ένα τέτοιο μακρύ σήμα δεν μπορεί να είναι μετεωρίτης ή ηχώ από την είσοδό του στην ατμόσφαιρα. Είναι σαφες οτι ειναι κάτι άλλο.

Τα ραδιοκύματα UHF διαδίδονται μερικές φορές στο Sporadic E, μια ασυνήθιστη μορφή ραδιοπαράδοσης που χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά της ιονόσφαιρας της Γης. Το σποραδικό Ε είναι ένα μη φυσιολογικό γεγονός, που κορυφώνεται προβλέψιμα το καλοκαίρι και επίσης γύρω από το χειμερινό ηλιοστάσιο και στα δύο ημισφαίρια…

Έτσι, αν δεν ήταν “σποραδικό Ε”, τότε τι προκάλεσε τα μυστηριώδη περίεργα ραδιοσήματα; Είναι μόνο ένα είδος παρεμβολής στην κεραία; Ή είναι αυτό το συνεχές σήμα απόδειξη ότι κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ έχει εισέλθει στην ανώτερη ατμόσφαιρα μας, και αυτό το τεράστιο αντικείμενο θα περάσει από την ατμόσφαιρά μας πολύ αργά.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Εξαιρετικά περίεργο εισερχόμενο σήμα ραντάρ καταγράφηκε πάνω από την Washington DC”
  1. και αυτό νέο…πόσο όμως περιπλοκο κατανταει.. αλλά το περίπλοκο και κάπου αλλού υπάρχει ..
    φαντάζομαι ..το οταν το α γίνει σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek