18:26 - 29/10/2017

ΤΩΡΑ Έφηβη κοπέλα στο facebook ζητάει συμβουλές για το πώς να αυτοκτονήσει

Διαφημίσεις

Θα ενημερώσουμε το τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Καλό είναι να το κάνετε και εσείς μαζικά ώστε να ελέγξουν αυτή τη σελίδα και να μάθουν αν αυτή η κοπέλα μιλάει σοβαρά ή αστειεύεται…. Να ενημερώσουν τους γονείς της για τις πράξεις της και να τις συνετίσουν!

Όπως και να τσεκάρουν τις απαντήσεις των άλλων νεαρών οι οποίες είναι σοκαριστικές και να φροντίσουν να τιμωρηθούν ανάλογα για την απερισκεψία τους να απαντάν με αυτό τον τρόπο!

Το link to group στο οποίο γίνονται οι συζητήσεις για αυτοκτονίες και δέχονται συμβουλές οι νεοι άνθρωποι για το πώς να αυτοκτονήσουν χωρίς να πονέσουν!

https://www.facebook.com/groups/216674018694767/members/

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

– Τηλέφωνο : 11188 ή 210-6476959
– Fax: 213-1527471
– Email: ccu@cybercrimeunit.gov.gr
– Facebook: www.facebook.com/cyberkid.gov.gr
– Twitter: @cyberalertGR
– Ιστότοπος : www.cyberkid.gr & www.cyberalert.gr/feelsafe
– Μέσω της εφαρμογής CyberKid & Feelsafe για φορητές συσκευές και
– Ταχυδρομική διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 173, Τ.Κ. 11522, Αθήνα

KATOXIKA NEA



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 10/29/2017 @ 7:53 ΜΜ

    πρέπει να το κατέβασαν γιατί δεν μου το ανοίγει, πάμε παρακάτω, ο νόμος της μετενσαρκωσης (τον οποιον διέγραψε με αυτοκρατορικο διάταγμα ο μέγας δαίμονας ιουστινιανός για να εχει παραπάνω εξουσία μέσω του φόβου-από τον οποίον τρέφονται οι δαίμονες- πάνω στο ποίμνιο) αναφέρει ότι εάν την κάνεις με αυτοχειρία θα ξαναπεράσεις τα ίδια και χειρότερα την άλλη φορά μέχρι να την παλέψεις

    • Σωστά τα λες ΝΕΜΕΣΙΚΕ αλλά αυτα είναι ψιλά γράμματα για τους αμετανόητους δογματιστές.

      • ο Ηλίας “ἐνεφύσησε τῷ παιδαρίῳ τρὶς καὶ ἐπεκαλέσατο τὸν Κύριον καὶ εἶπε· Κύριε ὁ Θεός μου, ἐπιστραφήτω δὴ ἡ ψυχὴ τοῦ παιδαρίου τούτου εἰς αὐτόν”, και το παρέδωσε στη μητέρα του, η οποία αναγνώρισε τον προφήτη λέγοντας “24..γνώρισα ότι είσαι άνθρωπος θεού και ο λόγος του Κυρίου στο στόμα σου είναι αληθινός”. Ο Προφήτης Ηλίας ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ που σημαίνει ότι αν η μετενσάρκωση ήταν Θείος Νόμος τότε γιατί δεν την άφησε να πάει σε άλλο κύκλο ζωής; Και ενεφύσησε ΤΡΙΣ

    • Δεν το έχουνε κατεβάσει.. το group δεν φένεται επειδη είναι κρυφό. το βλέπουνε όσοι ήδη έχουν προσκαλεσθεί απο υπάρχοντα μέλη σε αυτή την ομάδα.

  2. αυτό που με ενοχλεί είναι οτι τα υπόλοιπα φιλαράκια της, της δίνουν οδηγίες αντί να την αποτρέψουν, άσε που κάτω από αυτό θα της κάνου και λαικ…. το τερμάτισε η κοινωνία μας…

  3. ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10/29/2017 @ 9:15 ΜΜ

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΟΝΕΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΜΑ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*