Διαφημίσεις

Η γενική εισαγγελία της Ισπανίας θα ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος του προέδρου της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν με την κατηγορία της “εξέγερσης” και της «προδοσίας», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Γενικής Εισαγγελίας στην Μαδρίτη, μετά την έγκριση σήμερα από το καταλανικό κοινοβούλιο της κήρυξης ανεξαρτησίας της περιφέρειας.

«Η εισαγγελία θα καταθέσει μήνυση την επόμενη εβδομάδα κατά του Κάρλες Πουτζντεμόν με την κατηγορία της εξέγερσης και της προδοσίας», κατηγριών που επισύρουν ποινή κάθειρξης έως και 30 έτη, επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος τύπου.

Αυτή η διαδικασία θα μπορούσε «ενδεχομένως να συμπεριλάβει και τα υπόλοιπα μέλη της καταλανικής κυβέρνησης και το γραφείο των προέδρων» του καταλανικού κοινοβουλίου, τονίζεται από την ίδια πηγή.

pronews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Δραματικές εξελίξεις στην Ισπανία: Ποινική δίωξη σε βάρος των Καταλανών ηγετών για «εξέγερση» και «προδοσία»”
  1. Η ΝΤΠ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ.GOOGLARETE ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.1311-1388.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΝΟΥΣ

  2. Είναι παράνομη. Μόνο παράνομα γίνεται. Εμείς έχουμε την τύχη να χουμε και το σύνταγμα με το μέρος μας συνέλληνες, ενάντι στα τσιράκια που μας κυβερνάνε, ενώ αυτοί όχι. Που σημαίνει πως θεσμικά, ουδείς δύναται να μας πει ότι κάνουμε λάθος με την εφαρμογή του 120. Και παρ όλ αυτά, βγήκαν οι Καταλανοί και οι Κούρδοι ποιο μάγκες από μας…

    1. Kαι ούτως η άλλως, το κάθε καθεστώς, εννοείται πως θα χει νόμους υπέρ του. Αυτονόητο είναι. Είναι δυνατόν ένα καθεστώς να μην διώκει ποινικά αυτούς που θέλουν να το ανατρέψουν;
      Με λίγα λόγια πάρτε το απόφαση. Η ήσυχοι και αδρανείς στους καναπέδες η ελεύθεροι και σκληρός αγώνας και δυσκολίες!

      1. Και ξέρετε γιατί οι Κούρδοι τα κατάφεραν; Επειδή είχαν γεωπολιτική στήριξη από άλλα συμφέροντα και αντί αυτόνομοι θα καταλήξουν προτεκτοράτο.
        Ελπίζω να μην είμαστε κι εμείς τόσο ηλίθιοι και ότι κάνουμε, να το κάνουμε μόνοι μας.

  3. Το παιχνίδι είναι στημένο. Οι χώρες που τηρούν περίεργη στάση σχετικά με την ανεξαρτησία της Καταλονίας είναι το Ισραήλ, Οι Η.Π.Α. και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτοί που προωθήσαν τα σχέδια της Ν.Τ.Π. με την ιδέα της Μεγάλης Ευρώπης, οι ίδιοι συνεχίζουν και φέρνουν το χάος. Θέλουν να μας βάλουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας, με ψεύτικες αντιπαραθέσεις, για υλοποιήσουν τα σχέδια τους πιό εύκολα, αφού μετά από μία ανθρώπινη καταστροφή θα είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι.
    Ξυπνήστε και μη πέφτετε στην παγίδα

  4. ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΤΠ,ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ,ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΘΕΩΝ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ.

  5. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *