Διαφημίσεις

Γράφει o Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Οι πρώτοι φάκελοι της δολοφονίας του JFK δόθηκαν στην δημοσιότητα και ήδη αναμένεται να προκαλέσουν ιστορικούς «σεισμούς» καθώς μέσα αποκαλύπτεται ότι οι Ρώσοι θεωρούν ως υπεύθυνο τον επίσης πρώην πρόεδρο Λύντον Τζόνσον ενώ ο πανίσχυρος τότε αρχηγός του FBI E.Xoύβερ φέρεται να είπα κατά λέξη:

«Αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι να βρούμε κάτι που να πείθει την κοινή γνώμη ότι ο Όσβαλντ ήταν ο δολοφόνος»

Στην δημοσιότητα δόθηκε ένα κομμάτι των εγγράφων για την δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι το 1963 από τον νυν πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 300 πιο «ευαίσθητα» έγγραφα δεν αποχαρακτηρίστικαν μετά τις αφόρητες πιέσεις που άσκησαν οι επιτελείς των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και ο Λευκός Οίκος αποφάσισε ν’ αναβάλει για 180 ημέρες την αποκάλυψη αυτών των εγγράφων καθώς θα υπάρξει νέα αξιολόγηση για το περιεχόμενό τους και αν αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

«Συνεχίζουν να υπάρχουν ευαίσθητες πληροφορίες στους φακέλους» αυτούς, εξήγησε ένας κυβερνητικός αξιωματούχος, διευκρινίζοντας ότι αφορούν πληροφοριοδότες και τους ιδιαίτερους ρόλους τους στο πλαίσιο των ερευνών με το CNN να υποστηρίζει ότι ο Τραμπ δεν πήρε με χαρά την απόφαση αυτή.

Παρόλα αυτά όμως και τα 2.800 έγραφα που αποχαρακτηρίστικαν αναμένεται να συζητηθούν

Χαρακτηριστικό ένα έγγραφο της CIA από υποκλαπείσα συνομιλία στις 28 Σεπτεμβρίου του 1963 στην οποία οι Αμερικανοί πράκτορες υποστηρίζουν ότι άκουσαν τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, τον άνθρωπο που δύο μήνες αργότερα θα δολοφονούσε τον Κένεντι, να μιλάει σε «σπαστά ρώσικα» με πράκτορα της KGB στην Πόλη του Μεξικό.

Σε ένα άλλο έγγραφο του πανίσχυρου διευθυντή του FBI Τζέι Έντγκαρ Χούβερ προς τον Λευκό Οίκο τον Δεκέμβριο του 1966 περιγράφονται οι πληροφορίες πηγής του FBI ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν δεδομένα που έδειχναν ότι ο Λίντον Τζόνσον ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία Κένεντι.

Στο ίδιο έγγραφο ο Αμερικανός πράκτορας υποστηρίζει ότι οι Σοβιετικοί έλεγαν ότι ο Όσβαλντ ήταν ένας «νευρωτικός μανιακός» που δεν είχε σχέση με τη Ρωσία αλλά «απλά ήταν άπιστος προς τη χώρα του».

Στα έγγραφα περιλαμβάνεται ακόμα ένα σημείωμα του Χούβερ ο οποίος αποκαλύπτει ότι μια ημέρα πριν τη δολοφονία του Όσβαλντ το γραφείο του FBI στο Ντάλας είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα από έναν άνθρωπο που μιλώντας ήρεμα είπε ότι ήταν μέλος της επιτροπής που είχε αναλάβει να σκοτώσει τον δολοφόνο του JFK.

«Εμείς ενημερώσαμε τον αρχηγό της αστυνομίας ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει επιπρόσθετη ασφάλεια, αλλά αυτό δεν έγινε» γράφει ο Χούβερ. Υπενθυμίζεται ότι τον Όσβαλντ δολοφόνησε στις 24 Νοεμβρίου 1963 ο Τζακ Ρούμπι.

Τότε ο Χούβερ έλεγε επίσης ότι «αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι να βρούμε κάτι που να πείθει την κοινή γνώμη ότι ο Όσβαλντ ήταν ο δολοφόνος».

Στο φάκελο περιγράφεται και μια επίσκεψη στην Κούβα, το 1978, της επιτροπής της αμερικανικής γερουσίας που ερευνούσε τη δολοφονία του JFK. Τα μέλη της επιτροπής ήθελαν να ερευνήσουν αφενός τις προσπάθειες του Όσβαλντ να πάρει βίζα από την Κούβα και αφετέρου τις επισκέψεις του Ρούμπι στο νησί το 1959. Κατά τη διάρκεια των επαφών τους οι Αμερικανοί γερουσιαστές συνάντησαν και τον Φιντέλ Κάστρο ο οποίος, όπως, αναφέρεται στο έγγραφο, τους διαβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η κουβανική κυβέρνηση δεν είχε ανάμειξη στη δολοφονία Κένεντι.

Ωστόσο σε άλλο έγγραφο της CIA περιγράφεται πώς ο Κουβανός πρεσβευτής και το επιτελείο του αντέδρασαν «με χαρά» στα νέα της δολοφονίας του JFK μερικές ημέρες μετά τα όσα συνέβησαν στο Ντάλας αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ο Φιντέλ Κάστρο πριν πεθάνει «έθαψε» έξι Αμερικανούς προέδρους και φυσικά δεν έκρυψαν ποτέ στην Κούβα την χαρά τους για τον θάνατο κάποιου Αμερικανού ηγέτη. Άλλωστε προσπάθησαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δεκάδες φορές να τον δολοφονήσουν, δεν θα τους κράταγε… κακιούλες;

Στο φάκελο, τέλος, περιλαμβάνεται μια αναφορά 83 σελίδων στην οποία περιγράφεται το σχέδιο «πρόσληψης» εκτελεστών για τη δολοφονία του Φιντέλ Κάστρο. Στην έκθεση γίνεται λόγος για ένα ποσό της τάξης των 150.000 δολαρίων ως αμοιβή ώστε εκτελεστές να μπουν στην Κούβα και να σκοτώσουν τον Κάστρο. Ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Ρόμπερτ Κένεντι είχε τονίσει ότι η CIA δεν θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσει τη Μαφία χωρίς πρώτα να υπάρξει έγκριση από το υπουργείο.

stergiog.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Δόθηκαν οι φάκελοι της δολοφονίας του JFK – Ε.Χούβερ: «Πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι τον σκότωσε ο Όσβαλντ»!”
  1. Και τι μας νοιάζει τη έγινε στην Αμερική …… το 1963. δεν λέω αν μας το δίνης σαν ιστορία καλά κάνης αν και μέχρι στιγμής πρόκριτε για ικασία για να υποστήριξη το συμφέροντα κάποιου. Στην Ελλάδα; Τι γίνεται; Εδω βρακι δεν έχει ο κ…… μας ο π…… μας λουλούδια θέλει!

    1. Φιλαράκι διάβασε το big picture. όλα έχουν σχέση. Ο Τραμπ προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της Fed και αυτό είναι εκδεικτικό για τις προθέσεις του. Ο Κένεντυ πήγε να κάνει το ίδιο και τον έφαγαν…Αν παραμείνει η Fed στα χέρια των ληστών και της συμμορίας της Σκύλαρι όντως δεν θα έχεις ούτε το βρακί που φοράς αυτή τη στιγμή

      1. Λεβέντη μου, γιατί για νεαρός μου δείχνεις, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για την Ελλάδα και αν κάποιος για τα δικά του συμφέροντα. ακόμη και οι λεγόμενοι φιλέλληνες περίμεναν να πέσει η οθωμανική αυτοκρατορία και σαν ύαινες να αρπάξουν από τον ελληνικό λαό. Α! ξέχασα να σου πω ότι δεν είμαι αριστερός όπως θα ήθελες να με κατάταξης με την ετικέτα που συνηθίζεις, αλλά ούτε και δεξιός δηλαδή Χ Α . Ούτε και κανένα από τα γνωστά κόμματα, είμαι φασίστας!!!!!! Δηλαδή δημοκράτης!!!!!

        1. Επίσης για να συμπληρώσω, δεν με ενδιαφέρουν τα LIKE! Όπως εσένα και μου είναι τελείως αδιάφορο αν αρέσω……. Είμαι ο εαυτός μου. Εσύ είσαι; Σε συμπλήρωμα του14+54

  2. Το ότι ο αντιπρόεδρος Τζόνσον ήταν στο κόλπο, κυκλοφορούσε από τότε. Παιδάκι ήμουν και το άκουσα στην Ελλάδα από έλληνες ομογενείς. Η αλλαγή πολιτικής που επέβαλε ο Τζόνσον όταν έγινε πρόεδρος, μας δίνει κάποιες ενδείξεις γιά τους εντολείς της δολοφονίας. (και το αυτοκίνητο είχε 4 θέσεις. εντάξει;)

  3. ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ [ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ] ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ…… ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ ’63 ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΝΕΝΤΥ [ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΤΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ]. ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟΤΕ, ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ….

  4. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΓΕΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ]. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΞΙ. [Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΛΑΦ ΠΑΛΜΕ, ΙΝΤΙΡΑΣ ΓΚΑΝΤΙ, ΡΑΟΥΛ ΑΛΦΟΝΣΙΝ, ΜΙΓΚΕΛ ΔΕ ΛΑ ΜΑΔΡΙΔ ΚΑΙ ΤΖΟΥΛΙΟΥΣ ΝΙΕΡΕΡΕ] ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ Η ΙΝΤΙΡΑ ΓΚΑΝΤΙ [1984], ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ [1986] Ο ΠΑΛΜΕ. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΤΗΣ ΜΠΕΝΑΖΙΡ ΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.

  5. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ, ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ……. ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΛΕΝΟΝ. Ο ΛΕΝΟΝ ΕΙΧΕ ΤΑΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ……. ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ. ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΗΤΑΝ “ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ” [ΛΗ ΧΑΡΒΕΥ ΟΣΒΑΛΝΤ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΕΝΟΝ] Η ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΛΜΕ [Ο ΜΑΡΚ ΤΣΑΠΜΑΝ]. Ο ΟΣΒΑΛΝΤ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ [ΕΧΕΙ ΕΠΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ MIND CONTROL], Ο ΔΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

    1. ΣΕ “MIND CONTROL”…. [KANΩ ΑΣΥΝΤΑΞΙΕΣ, ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ!!!]

  6. ΤΗΣ ΙΝΤΙΡΑΣ ΓΚΑΝΤΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ… ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΚΑΙ ΓΚΑΝΤΙ ΞΕΚΛΗΡΗΣΤΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ….. [ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΟΥΣ…… ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ; ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
    https://www.youtube.com/watch?v=wECFOI5jS-0

  7. ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ…. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΓΑΠ, ΣΑΜΑΡΑ, Η ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ;;;; Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *