Διαφημίσεις

Σε άρθρο που διάβασα στο εξαίρετο μπλογκ “Τρικλοποδιά” με τίτλο”

EKTAKTO – Διάγγελμα Μ. Νετανιάχου και Χ. Ροχανί – Ισραήλ: «Ναι πάμε σε πόλεμο κατά του Ιράν» – Επιστράτευση από Τεχεράνη – Χαιρετίζει η Σ. Αραβία”, γίνεται σαφές ότι τα τύμπανα του τρίτου παγκοσμίου πολέμου ηχούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά μέχρι τώρα.

Σας παραθέτω αποσπάσματα από το άρθρο :

“Ραγδαίες και άκρως πολεμικές οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Οι Ιρανοί Φρουροί κήρυξαν αμέσως επιστράτευση ενώ αναμένεται και διάγγελμα του Χ. Ρουχανί. Το Ισραήλ τόνισε πως δεδομένου της φύσης του Ιράν, πάμε σε πόλεμο ξεκάθαρα ενώ στο πλευρό του Ισραήλ τάχθηκε και η Σ. Αραβία”.

“Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου χαιρέτισε πριν λίγο την «θαρραλέα απόφαση» – όπως είπε- του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να μην επικυρώσει εκ νέου τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.

«Συγχαίρω τον πρόεδρο Τραμπ για την θαρραλέα απόφαση που έλαβε να αντιμετωπίσει το τρομοκρατικό καθεστώς του Ιράν» επισήμανε ο Νετανιάχου σε ένα βιντεοσκοπημένο διάγγελμα στα αγγλικά που προβλήθηκε λίγο μετά την ομιλία του Αμερικανού ηγέτη.

Ο Τραμπ «δημιούργησε μια ευκαιρία να διορθώσουμε αυτήν την κακή συμφωνία, να μειώσουμε την επιθετικότητα του Ιράν και να αντιμετωπίσουμε την εγκληματική υποστήριξή του στην τρομοκρατία» υπογράμμισε ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης.

Ο υπουργός Πληροφοριών του Ισραήλ δήλωσε ότι η ομιλία που εκφώνησε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ κατά της συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης ήταν «πολύ σημαντική» και οδηγεί στον πόλεμο δεδομένων των απειλών που έχει εκτοξεύσει το Ιράν”.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Πατροκοσμάς μας, είχε πει : “ή το άλογο στ’ αλώνι ή το βόδι στο χωράφι “, εννοώντας ότι ο γενικός πόλεμος θα ξεσπάσει ή τον Ιούλιο ή το Νοέμβριο !

Τον Ιούλιο τον γλιτώσαμε, τον Νοέμβριο θα συμβεί το ίδιο, άραγε ;

Πολύ χλωμό το βλέπω ! Φοβάμαι ότι οι φλόγες της Μέσης Ανατολής θα απλωθούν παντού !

Απ’ ότι φαίνεται ο Νοέμβριος που έρχεται θα είναι πολύ καυτός και θα κάψει με τις φλόγες του πολέμου πάμπολλα βόδια και πάμπολλους ανθρώπους !

Εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί, ας μετανοήσουμε εμπράκτως και με συντριβή καρδιάς για τις αμέτρητες αμαρτίες μας και ας ζητήσουμε το έλεος του Πανάγαθου και Παντοδύναμου Τριαδικού Θεού, της Παναγίας Μητέρας μας και όλων των Αγίων !

Έτσι μόνο, θα αντέξουμε τα φοβερά δεινά που έρχονται.

Έλληνες, μετανοείτε !

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

29 σχόλια στο “Πήρε φωτιά το βόδι στο χωράφι ; Γενικός πόλεμος του Πατροκοσμά, το Νοέμβριο ;”
  1. ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΛΑ Ο ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΙΑΚΩΒΟΥ …………………..ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΑΙΚ ΣΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

    1. Σου παρέχω δωρεάν ριζική αποτρίχωση, για να σε αμοίψω για τα καλά σου λόγια !

  2. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ.ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΟ ΟΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ?

    1. Am το άλλο….. Σαουδική Αραβία μαζί με τους Εβραίους… Έλεος δηλαδή…. Τι άλλο Θα δούμε..

      1. Γιατί οι Σαούντ λέγεται ότι είναι εβραϊκής καταγωγής και όποιος το ανέφερε εκεί εξαφανίστηκε.

      2. Σε παραπέμπω σε εκπομπή του δρ.Νικολαου Λάου στο vmedia που αποδεικνύει με όλες τις ιστορικές πηγές την σημιτική εβραϊκή καταγωγή των Σαούντ….. απλά αυτή την εποχή πέφτουν οι μάσκες….

  3. Κανέναν δε συμφέρει ο παγκόσμιος πόλεμος κσι το ξέρουν όλοι.Μικρές εστίες πολέμου θα ξεφυτρώνουν και μέχρι εκεί. Οι μεγάλοι το πρωί στη σκακιέρα του πολέμου και το βράδυ θα μετρούν τα κέρδη τους.Ολα ειναι μοιρασμένα.Νέοι παικτες δε χωρούν στο παιχνίδι.

  4. Ποσα κιλα βλακειας μπορει να εχεις στο κεφαλι σου;;; βασικα εισαι για το ψνα. Αντε και βλημα!!!!

  5. Αντι να βγαλουμε τα παλουκια απο τα ματια μας ..και να δουμε σε τι ασχημη κατασταση εχουμε πεσει ολοι …καθομαστε και τα βαζουμε ο ενας με τον αλλο….Ντροπη …οταν ερθουν τα πανω κατω ….τοτε θα ερθουμε σε επιγνωση….ευχομαι να μην ειναι αργα….

  6. Εσεις οι χριστιανοι να αφησετε τις ΠΑΠΑΡΙΕς για μετανοια και αμετρητες μαλακ…εεεε αμαρτιες που δηθεν γινονται και να πατε στην Εκκλησια σας να ζητηστε το λογο που καταστραφηκε ενα Εθνος και δεν εδωσαν ποτέ το παρασυνθημα για γενικη εξεργεση.Οσο για τις προφητειες σας, λαστιχο τις κανατε σα το τσουτσουνι σας.ΑΙΝΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ

    1. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ, … ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!… ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ!

  7. Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ..Ο ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΑΝΔΡΕΙΚΙΛΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.. O ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΖ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ,ΟΠΩΣ Ο ΑΑΡΟΝ ΡΟΥΣΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ..

  8. ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΙ ΛΙΘΟΙ ΤΗΣ GEORGIA EINAI ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ..1.ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 500 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΕ ΑΕΝΑΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ..ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ,ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ .. ΟΙ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η 1η και η 2η ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΤΥΠΟΥ ΗΙΤΛΕΡ!ΚΑΙ Η 10η ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΩΣ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ..

  9. ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ..ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΥΚΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ΣΑΝ ΠΙΣΣΑ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΙΩΝΟΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΙΑΚΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΥΦΩΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΑΔΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΝΕΣΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΜΑ.!ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ..ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ..ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ!!ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!

  10. Πλακα σην πλακα εχει 70+χρονια ο πλανήτης χωρίς παγκοσμιο πόλεμο!!!βέβαια υπάρχει και ο καθημερινός που είναι οικονομικός…

  11. Το βόδι είναι ακόμα στον καναπέ. Όταν θα πάει στο χωράφι έχουμε ακόμα πολλές δεκαετίες.

  12. Και εσυ βρε Μιστερ τοurpo astroline μαλακοπυτουρα Χ.Ο που μονο Χ.Ο δεν εισαι.για πες μας τι εχεις να μας πεις??ΑΙΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΕΚΤΟΝΩΣΟΥ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!ΑΑ!!ναι!!παρε και κανενα playboy μαζι σου και ξεκινα να τρομπαρης γιατι τρομπας εισαι αα..ναι και το σπερμα σου ριχτο στην λεκανη στοχεψε καλα ετσι.?μη μασ πιτσιλισης κιολας..

  13. ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΒΑD SPESNER ΠΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΣΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΕΣ..ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΩ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑΣΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ..ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ..ΛΕΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΨΥΧΙΚΟ ..ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΑΧ !!ΚΙΑΛΛΟ ΚΙΑΛΛΟ!!ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΡΩΤΕΣ GAY PRIDE ME THN EYGENIKH XΟΡΗΓΙΑ BAD SPENSER SPECIAL EDITION..AINTE ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ..ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ!!!

    1. Κοίταξε να δεις, στο χωριό μου λένε ότι η γκλιτσα έχει δύο άκρες. Εσύ πάρε βαζελινη μαζί σου γιατί αν σε πετύχω εγώ θα στη δώσω να την φας και θα βουτηξω ασαλιοτα, έτσι για να σου μείνει η εμπειρία αξέχαστη.

    2. Το playboy βλέπω το ξέρεις καλύτερα εσύ. Όσο για το σπέρμα μου είπαμε και πριν αλλά κοτεψες να το δημοσιεύσεις το σχόλιο. Θα τραβήξω τρεις παχιες και θα στο κρατήσω να κάνεις εντριβες όλο το μήνα.Θα φτιάξεις ένα δερματακι άλλο να στο λέω κι άλλο να το βλέπεις.

  14. Τα ‘κανε ρόιδο ο φαρμακοτρίφτης! Πάνω ο Τραμπ είπε ότι “μένουμεπρος το παρόν στη συμφωνία με το Ιράν”, αυτός είδε πόλεμο. Κάτι του ψιθύρισε ο Πατροκοσμάς, αλλά δεν το άκουσε καλά φαίνεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *