Διαφημίσεις

Ο φύλακας στο Mandalay Bay που τραυματισε ο Stephen Paddock στις στιγμές που οδήγησαν στην χειρότερη μαζική δολοφονια στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ ,ηταν να σπασει την σιωπη του την Πέμπτη το βράδυ με πέντε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, συμπεριλαμβανομένου μιας στο Fox News…Αυτες οι συνεντευξεις θα δινοταν..

…Εκτός οτι από τη στιγμή που οι κάμερες έφτασαν για να ξεκινησουν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συγκεντρώθηκαν στο κτίριο για να μιλήσουν μαζί του, ο Κάμπος είχε εξαφανιστει, από νωρίς το πρωί και δεν γνωριζει κανεις πού ειναι..

“Ήμασταν σε ένα δωμάτιο μαζι και οταν βγήκαμε είχε φύγει”, δήλωσε ο πρόεδρος της ένωσης Campos σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με τη Stephanie Wash της ABC News..

Ο Campos εκπροσωπείται από τους Αμερικανούς της Διεθνούς Ένωσης, της Ασφάλειας, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι δεν απάντησαν στις αιτήσεις για να κανουν σχόλια από την Fox News νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Sean Hannity του Fox News εκαναν tweet ότι ο Campos, ο οποίος είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο “Hannity” την Πέμπτη το βράδυ, “ακύρωσε” την εμφάνισή του…

Ο Πρόεδρος της SPFPA David L. Hickey εδωσε στους δημοσιογράφους νέες πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της επίθεσης – για την οποία η Αστυνομία του Λας Βέγκας και η MGM Resorts έχουν δώσει αντικρουόμενα στοιχεια και πληροφοριες – δεν αμφισβητεί κανεις οτι ο Campos εξακολουθεί να είναι ένας ήρωας για την σωτηρια ενός εργάτη συντήρησης και, ενδεχομένως, στο οτι εμποδισε να συνεχιστουν οι πυροβολισμοι.. , αναφερε ο Wash .

Η MGM Resorts δημοσίευσε μια δήλωση την Πέμπτη για να “διορθώσει ορισμένες από τις παραπληροφορίες που έχουν αναφερθεί.”

“Γνωρίζουμε ότι οι πυροβολισμοί ριχθηκαν στο φεστιβάλ ταυτόχρονα ή μέσα σε 40 δευτερόλεπτα μετά την ώρα που ο Ιησούς Κάμπος ανέφερε για πρώτη φορά μέσω του ραδιοφώνου ότι επεσαν πυροβολισμοί “, ανέφερε η δήλωση. “Οι αξιωματικοί του Μετρό ήταν μαζί με τους ένοπλους αξιωματικούς ασφαλείας του Mandalay Bay στο κτίριο όταν ο Κάμπος ανέφερε για πρώτη φορά ότι οι πυροβολισμοί επεσαν μέσω του ραδιοφώνου. Αυτοί οι αξιωματικοί του Μετρό και οι ένοπλοι αξιωματικοί ασφαλείας του Mandalay Bay απάντησαν αμέσως στον 32ο όροφο. ”

Στο πιο πρόσφατο αστυνομικό χρονοδιάγραμμα, που εδωσε τη Δευτέρα, ο Σέριφης του County Clark Joe Lombardo είπε ότι ο Paddock έριξε περίπου 200 σφαίρες από το δωμάτιό του στο θέρετρο στις 9:59 μ.μ. στις 1 Οκτωβρίου – αυτη ηταν η στιγμη με την οποία χτυπήθηκε ο Κάμπος – και στη συνέχεια άρχισε να ανοίγει πυρ στο πλήθος και στους μουσικους του φεστιβάλ έξι λεπτά αργότερα.

Η αστυνομία είχε πει νωρίτερα το αντίθετο – ότι ο Campos χτυπήθηκε αφού ο Paddock άρχισε να βγαίνει από το παράθυρο.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετα από την έρευνα, οι αρχές δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει ένα κίνητρο για την επίθεση του Paddock, η οποία κοστισε με 58 νεκρούς.

Ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Λας Βέγκας δήλωσε στην Fox News νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι το τμήμα ελπίζει να έχει μια αλλη άλλη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή και ότι τα στοιχεία της έρευνας υπόκεινται σε αλλαγές καθώς οι νέες πληροφορίες διαρρέουν.

Όπως είναι κατανοητό σε όλους στην Αμερική πλέον δεν δέχονται εύκολα την τροφή των μέσων μαζικής ενημέρωσης και οι Αμερικανοί πολίτες έχουν ξεκινήσει να ρωτούν έντονα για να μάθουν την αλήθεια.

Τα στοιχεία του μακελειού του Λας Βέγκας δεν ταιριάζουν μεταξύ τους και πλέον χιλιάδες ενώνουν το παζλ έχοντας την αμφισβήτηση ότι κάτι δεν πάει καλά!

Παρακάτω Θα σας δώσουμε ένα βίντεο να κατανοήσετε ότι αυτή τη στιγμή στην αμερικανική ήπειρο ο κόσμος, το κοινό ασχολείται με το να μάθει την αλήθεια και είναι ιδιαίτερα χωρισμένο μεταξύ της αποδοχής που δίνει η κυβέρνηση και με το τι έγινε στην πραγματικότητα!

Σε αυτό το βίντεο θα παρατηρήσετε και θα ακούσετε την ρεπορτερ να δείχνει την αγωνία της και να εξηγεί ότι αυτή τη στιγμή το θέμα του κάμπος είναι το μεγαλύτερο που υπάρχει στην Αμερική…

https://www.pscp.tv/LauraLoomer/1DXGyOWAQQVxM?t=3m58s

Πριν κλείσουμε Αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε και ένα πριντ σκριν από μία έρευνα που έκανε αμερικανός ερευνητής πάνω στα θέματα τον βίντεο που κυκλοφόρησαν Σε διάφορες πλατφόρμες, αν τη μελετήσετε σωστά θα δείτε ότι υπάρχουν εμβόλιμα πράγματα μέσα στα βίντεο, υπάρχουν ασυμφωνίες στους χρόνους και στους ήχους… Γενικά είναι ένας χάρτης που μας δείχνει ότι πολλά βίντεο υποτίθεται από αυτόπτες μάρτυρες κυκλοφόρησαν για να κάνουν Τους περισσότερους να αποδεχθούν αυτό το μακελειό!

Ολα αυτά και πολλά ακόμα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Αμερική και εμείς εδώ στην Ελλάδα διαβάζουμε άρθρα από ηλίθιους που θέλουν να το παίζουν ερευνητές και ντετεκτιβ της απόψης και της αλήθειας… Άνθρωποι που πολύ εύκολα προσπαθούν να αποδομήσουν τους πραγματικούς ερευνητές και αμφισβητίες αυτού του πολιτισμού της χεστρας…. Κάποια στιγμή όλοι θα καταλάβουν τη δουλειά που ήρθαν να κάνουν καποια τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ και της νέας παγκόσμιας τάξης… Κάποια στιγμή όλοι θα καταλάβουν την πραγματική ζημιά που κάνουν ιστοσελίδες όπως τα ελληνικά χοαξ!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Ο Υπαλληλος ασφαλείας του Λας Βέγκας ο Jesus Campos εξαφανίζεται λίγο πριν από τις προγραματισμενες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις..”
  1. συντομα θα του στειλουμε λουλουδια και στεφανι .Δεν μπορεσε να αντεξει το βαρος των σκεψεων ,οτι θα μπορουσε ισως να εχει ενεργησει διαφορετικα και να αποτρεψει την εκατομβη των θυματων.Κριμα που αυτοκτονησε …

  2. Ευλογητός ει Κύριε,δίδαξόν με τα δικαιώματά σου..Μάλλον τον αυτοκτόνησαν. Πού πα ρε Καραμήτρο να δώσεις πέντε(!) τηλεοπτικές συνεντεύξεις?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *