Διαφημίσεις

Η επιστήμη έχει βρει μια πύλη για τη μετά θάνατον ζωή.

Βρέθηκαν δεκάδες επιστήμονες. 500 συνεδρίες σε 5 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτού του πειράματος, η 24χρονη ομάδα ήρθε σε επαφή με φανταστικά όντα που είχαν πεθάνει και ειχαν αναγεννηθει σε έναν άλλο κόσμο.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

33 σχόλια στο “Τα πειράματα Scole: Επιστημονικά στοιχεία για τη ζωή μετά το θάνατο [Ντοκιμαντέρ]”
  1. Αληθή Δεδομένα μετά τον θάνατο ξέρουμε μόνο από όσα μας είπε ο Σωτήρας Ιησούς Χριστός. Όλα όσα λέγονται δεν αφορούν εντελώς νεκρούς στο σώμα αλλά είδος “κώματος” παραλίγο νεκρών ή υπνωτισμένων ή σε επήρεια παραισθησιογόνων κτλ. που κατά την διάρκεια του “κώματος –νεκροφάνειας ή επήρειας” ήλθαν σε επαφή με Δαίμονες … οι οποίοι τους παρα-πληροφόρησαν ότι είναι νεκροί όντα σε άλλες διαστάσεις ή κόσμους κτλ…

    1. Και τι ακριβώς μας είπε ο Ιησούς Χριστός;..ανέλυσε το ΚΑΙ που το στηρίζεις αυτό που λες…

      1. ΝΑΙ ΡΕ ΖΟΜΠΙ ΣΟΦΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ!!!
        ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ!!!
        ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

    2. Μάλιστα, άντε τώρα να προσκυνήσεις τις παντόφλες και το καστανό του Παΐσιου!

      1. ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ,ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΕΡΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
        ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΓΜΑ,ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ,ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Σ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ,ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
        ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΟΤΝΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ,ΤΗΣ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΣΗ ΜΟΝΑΞΙΑΣ.
        ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΟΥ,ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
        ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΠΙΑ.

    3. Προσωπικά σε εμένα Ο Χριστός δεν μου είπε τίποτα. Αυτά που πραγματικά είπε δυστυχώς τα παγκόσμια αθάνατα λαμόγια τα αλλοίωσαν τα πλαστογράφησαν και τα μετέφεραν μέχρι και την εποχήμας όπως αυτά γούσταραν,
      Προσωπικά πιστεύω στο Χριστό στην Παναγία μας και σε αρκετούς Αγίους και ακολουθώ τους ΓΟΧ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΕΥΝΩ και ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΛΑ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ορέ Έλληνες!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. Ο Τριαδικός Θεός, δηλαδή τα Πρόσωπα Θεανθρώπου Χριστού Υιού, Παρακλήτου Αγίου Πνεύματος και Πατρός αποκαλύπτονται. Με λίγα λόγια η Αποκάλυψη του Τριαδικού Θεού στηρίζεται στον πλησίον μας μέσα από την εντολή Του “Αγαπάτε τον πλησίον”. Ο Λόγος χαρίστηκε από τον Θεό στα ελεύθερης Βούλησης Πρόσωπα των προς Θέωση και Αθανασία Ανθρώπων και ενεργοποιείται με την μάθηση που προωθεί την λογική ανακάλυψη της κτιστής Δημιουργίας Του με λογική επεξεργασία, προωθώντας τις Επιστήμες

      1. Μου μιλας για αγαπη.Σε τι διαφερει η αγαπη στον πλησιον απο τους μη Χριστιανους. Οσον αφορα τα περι Λογου τα εχουν εξηγησει καλυτερα οι προγονοι μας.

        1. 1]5 Σοφέ απαντώ με την προς Κορινθίους Α επιστολή του Αποστόλου Παύλου κεφ ΙΓ´που γράφτηκε πριν δυο χιλιετίες : 1- Εαν ταῖς γλώσσαις τῶν ἀνθρώπων λαλῶ καὶ τῶν ἀγγέλων, ἀγάπην δὲ μὴ ἔχω, γέγονα χαλκὸς ἠχῶν ἢ κύμβαλον ἀλαλάζον. 2 καὶ ἐὰν ἔχω προφητείαν καὶ εἰδῶ τὰ μυστήρια πάντα καὶ πᾶσαν τὴν γνῶσιν, καὶ ἐὰν ἔχω πᾶσαν τὴν πίστιν, ὥστε ὄρη μεθιστάνειν, ἀγάπην δὲ μὴ ἔχω, οὐδέν εἰμι.

        2. 2]5 – 3 καὶ ἐὰν ψωμίσω πάντα τὰ ὑπάρχοντά μου, καὶ ἐὰν παραδῶ τὸ σῶμά μου ἵνα καυθήσωμαι, ἀγάπην δὲ μὴ ἔχω, οὐδὲν ὠφελοῦμαι. 4 ῾Η ἀγάπη μακροθυμεῖ, χρηστεύεται, ἡ ἀγάπη οὐ ζηλοῖ, ἡ ἀγάπη οὐ περπερεύεται, οὐ φυσιοῦται,

        3. 3]5 – 5 οὐκ ἀσχημονεῖ, οὐ ζητεῖ τὰ ἑαυτῆς, οὐ παροξύνεται, οὐ λογίζεται τὸ κακόν, 6 οὐ χαίρει ἐπὶ τῇ ἀδικίᾳ, συγχαίρει δὲ τῇ ἀληθείᾳ· 7 πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ἐλπίζει, πάντα ὑπομένει. 8 ἡ ἀγάπη οὐδέποτε ἐκπίπτει. εἴτε δὲ προφητεῖαι, καταργηθήσονται· εἴτε γλῶσσαι, παύσονται· εἴτε γνῶσις, καταργηθήσεται.

        4. 4]5 – 9 ἐκ μέρους δὲ γινώσκομεν καὶ ἐκ μέρους προφητεύομεν· 10 ὅταν δὲ ἔλθῃ τὸ τέλειον, τότε τὸ ἐκ μέρους καταργηθήσεται. 11 ὅτε ἤμην νήπιος, ὡς νήπιος ἐλάλουν, ὡς νήπιος ἐφρόνουν, ὡς νήπιος ἐλογιζόμην· ὅτε δὲ γέγονα ἀνήρ, κατήργηκα τὰ τοῦ νηπίου.

        5. 5]5 – 12 βλέπομεν γὰρ ἄρτι δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι, τότε δὲ πρόσωπον πρὸς πρόσωπον· ἄρτι γινώσκω ἐκ μέρους, τότε δὲ ἐπιγνώσομαι καθὼς καὶ ἐπεγνώσθην. 13 νυνὶ δὲ μένει πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ ἀγάπη.
          Πηγή http://www.apostoliki-diakonia.gr/bible/bible.asp?contents=new_testament/contents_E_Paulou_KorinthA.asp&main=E_Paulou_KorinthA&file=3.1.2.13.htm

      2. Και για ποια μαθηση του Λογου μου μιλας; Το 95% των ανθρωπων προτιμα να πεθανει παρα να σκεφτεται. Μονο αντιγραφει μηχανικα.

        1. 1]3 Σοφέ τα Πρόσωπα των Ανθρώπων πλάστηκαν να είναι αθάνατα και ο Λόγος που τα χαρακτηρίζει χαρίστηκε από τον Τριαδικό Θεό. Συγκεκριμένα ο Λόγος στους ανθρώπους έχει «χαραχτεί» και χρειάζεται να «ενεργοποιηθεί» για να εκδηλωθεί ως μουσική, καλές τέχνες, ομιλία, γραφή, ποίηση, λογοτεχνία κτλ. Για να φανερωθεί ο Λόγος χρειάζεται είτε μαθητεία είτε φώτιση από τον Παράκλητο –Άγιο Πνεύμα.

        2. 2]3 Ο Αδάμ πλάστηκε ως Πρόσωπο Εικόνα Θεού ελεύθερης βούλησης για να οδηγηθεί και οδηγήσει τα Πρόσωπα των θνητών προσώπων των Ανθρώπων της Γης (Ηρωικό Γένος) στην Εδέμ Σωτηρίας από τον θάνατο με Θέωσή Των. Δυστυχώς ο Αδάμ απομακρύνθηκε από την Θέα Θεού και εξήλθε από την Εδέμ αυτοεξόριστος στην Σουμερία (Εριντού), καταδικάζοντας παράλληλα και όλα τα πρόσωπα των Ανθρώπων που αναμενόταν να ηγηθεί .

        3. 3]3 Ο Υιός του Θεού, ευσπλαχνισθείς τα Πρόσωπα των Ανθρώπων στάλθηκε στον Κόσμο ως Σωτήρας Χριστός για να σώσει τους «κοιμώμενους» και «εν ζωή» ανθρώπους και γι αυτό θυσιάστηκε …. Με την Μαρτυρική Σταύρωσή Του μας πρόσφερε την μοναδική ευκαιρία στην Δευτέρα Παρουσία Του να ενσαρκωθούμε και αναστηθούμε και με εισιτήριο την «αγάπη προς τον πλησίον μας» να μοιάσουμε στον Θεό, δηλαδή να γίνουμε Πρόσωπα ως Θεοί στην ετοιμασμένη για μας Εδέμ (Νέο Κόσμο) …. Αυτά αποκαλύπτονται και δεν ανακαλύπτονται …

      3. Δηλαδή μου λες ότι ο Τριαδικός Θεός μπορεί να ξεπέσει τόσο πολύ και να εισέλθει μέσα στο σκοτάδι της σάρκας και να γίνει ο άνθρωπος της Γης.
        Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε και ο Άνθρωπος είναι το ίδιο θεός και όμοιος του, ειδάλλως γιατί να έρθει να τον σώσει ο Ιησούς Χριστός; που με τον ίδιο τρόπο εισήλθε στην κτιστή δημιουργία και ενδύθηκε το σκοτάδι της σάρκας όπως ο άνθρωπος; Διότι είναι αδύνατον ο Τριαδικός Θεός που είναι η Ζωή να δημιουργήσει την σάρκα που πεθαίνει.Τότε ποιος δημιούργησε τον

        1. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΤΟΥ ΥΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ.ΙΩΑΝΝ.3.16
          Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΟΝ,ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΤΟ ΚΑΚΟ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
          ΣΥΝΕΛΘΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟ!
          ΤΟ ΚΑΚΟ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΦΘΟΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ,ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ,ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗΝ.
          ΦΕΡΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟ .

          1. 1]4 Αδαή καλά κάνεις και ρωτάς. Για να καταλάβεις γιατί καταδέχτηκε ο Υιός του θεού να κατέβη στην Γη, θα πρέπει να ξέρεις τι προηγήθηκε της παρουσίας του Ανθρώπου στην Γη. Αποκαλυπτικά από προφήτες, τον Χριστό και τους Αγίους έχουν «αποκαλυφθεί» πολλά. Πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία η πρώτη Δημιουργία κτιστών «αιθέριας» επικοινωνίας ελεύθερης βούλησης αθάνατων Προσώπων εικόνων Θεού (γνωστών ως Αγγέλων) εν δυνάμει Θέωσης (να γίνουν Θεοί) που υπονοούνται αν και δεν αναφέρονται στη «Γένεση».

          2. 2]4 Δυστυχώς ο Εωσφόρος πρώτος και αξιολογότερος των Αγγέλων προ της θέωσης του, αλαζονικά ζήτησε από τον Δημιουργό Του , «Εδώ και Τώρα», να γίνει Θεός με αποτέλεσμα να στραφεί το βλέμμα διαμετρικά αντίθετα της Θέας του Φάους Του Προσώπου Του Θεού με αποτέλεσμα να διακόψει την περαιτέρω Θέωσή Της Εικόνας του Προσώπου Του. Μαζί με τον Εωσφόρο ξεγελάστηκαν και ακολούθησαν με την ελεύθερη Βούλησή τους μια «τάξη» Προσώπων αιθέριας επικοινωνίας Αγγέλων που οδήγησε σε επικοινωνιακό Χάος.

          3. 3]4 Ο Θεός ευσπλαγχνισθείς το Δημιούργημά του, το γένος των πεσόντων Προσώπων των Αγγέλων, τότε Δημιούργησε ως Δεύτερη Ευκαιρία Υλικό Κόσμο επαναφοράς και δοκιμασίας των Κοσμικών Αγγέλων ή έξυπνων Δαιμόνων. Αποτέλεσμα της παρουσίας δαιμόνων στον υλικό Κόσμο προκάλεσε διαφοροποιήσεις που φανέρωσαν Πρόσωπα θεών. Στην Ελληνική Μυθολογία ενημερωνόμαστε για το Γένος Ουρανού-Γαίας, Ωκεανού –Τηθύος, Κρόνου-Ρέας, Διός (Ζευς) -Ήρας …

          4. 4]4 Μετά γέννηση θνητών Όντων και Δημιουργία θνητών Ανθρώπων, τους θέλησαν οι θεοί ως δούλους. Γήινοι Γίγαντες γένους Κρόνιων δούλων Χρυσού Γένους και μετά Τιτανομαχία το Αργυρό Γένος και μετά Ήττα και καύση Τιτάνων και Γιγαντομαχία το Χαλκό Γένος και τέλος το θνητό Ηρωικό Γένος, απόγονοι Ηρώων παιδιών αθάνατων θεών και θνητών ανθρώπων. Τους ανθρώπους ευσπλαχνίσθηκε ο Θεός, θέλησε και καταδέχτηκε να σώσει με την έλευσή αρχικά του Αδάμ και μετά Του υιού Του, Σωτήρα μας Χριστού.

        2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.ΣΥΜΠΑΘΑΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ
          ΤΟΝ ΠΟΛΥΘΕΙΣΤΙΚΟ ΗΣΙΟΔΟ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ
          ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ?
          Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
          ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.

  2. 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ 1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΜΜΝΗΜΗΣ , ΜΝΗΜΗ ΠΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΤΕ..ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ , ΤΟΤΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ 2.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ… Κ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ… ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ , ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ , ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ Χ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΚΟΠΗΚΑΜΕ !

    1. Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΧΙΣΜΑ… ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ , ΕΤΣΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ… ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΘΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΥΛΗ..! ΕΤΣΙ ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΛΜΗ , ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ !
      https://www.youtube.com/watch?v=eLWSNFUoLhQ

  3. ΑΕΡΑΚΗ…Για ποια μάθηση του Λόγου μου μιλάς; Το 95% των ανθρώπων προτιμά να πεθάνει παρά να σκέφτεται.
    Το μόνο που κάνει είναι να αντιγράφει μηχανικά τα πάντα..εξάλλου ο Χριστιανισμός απογορεύει την σκέψη στους Χριστιανούς, γιατί ο διάβολος είναι αυτός που του βάζει όλες τις σκέψεις. Οπότε πέσε κάτω στα τέσσερα και ΠΡΟΣΚΥΝΑ!! σε ότι δεν κατανοείς σαν τα πιθήκια.

  4. Δηλαδή μου λες ότι ο Τριαδικός Θεός μπορεί να ξεπέσει τόσο πολύ και να εισέλθει μέσα στο σκοτάδι της σάρκας και να γίνει ο άνθρωπος της Γης.

    Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε και ο Άνθρωπος είναι το ίδιο θεός και όμοιος του, ειδάλλως γιατί να έρθει να τον σώσει ο Ιησούς Χριστός; που με τον ίδιο τρόπο εισήλθε στην κτιστή δημιουργία και ενδύθηκε το σκοτάδι της σάρκας όπως ο άνθρωπος;

    Διότι είναι αδύνατον ο Τριαδικός Θεός που είναι η Ζωή να δημιουργήσει την σάρκα που πεθαίνει.
    Τότε ποιος δημιούργησε τ

    1. 1]3 Σοφέ μου αρέσεις πολύ γιατί ρωτάς. Ναι πράγματι, ο Θεάνθρωπος Σωτήρας Χριστός, Φάος Τριαδικού Θεού, κατήλθε και ενσαρκώθηκε στο μισοσκόταδο της Γης για να το Φωτίσει και Σώσει τους ανθρώπους. Κατέβηκε μάλιστα μετά τον Σταυρικό του θάνατο στις 7 Απριλίου του (33μ.Χ. ή 29 μ. Χ.) ακόμα πιο βαθειά στον «θεοσκότεινο» Κάτω Κόσμο, τον Άδη, για να σώσει τους «σε θάνατο» Πρωτόπλαστους Αδάμ και Εύα και μαζί τους και όλους τους γεννημένους και αγέννητους Ανθρώπους.

    2. 2]3 Ο Αδάμ και η Εύα είχαν εξέλθει από την Ανατολική Πύλη της Εδέμ την 1η Σεπτεμβρίου του 5509 π.Χ. (Ιουλιανό Ημερολόγιο, Γ’ Κανόνας ΣΤ’ Οικουμενικής Συνόδου). Οι αυτοεξόριστοι Αδάμ και Εύα μετά περιπέτεια έφθασαν και εγκαταστάθηκαν στην Μεσοποταμία όπου ίδρυσαν την Σουμεριακή Πόλη Εριντού. Μετά το 9604 π. Χ. καταστροφής της Ατλαντίδος ζούσαν οι μεσολιθικοί μεθηρωικού Σιδηρού Γένους Ανθρώπων με χρωματικών φυλών μαύρων (Αφρικής), Κίτρινων (Ασίας), Ερυθρών (Αμερικής), Γαιωδών (Αυστραλίας).

    3. 3]3 Αν και εξουθενωμένοι από τις καταστροφές επικρατούσαν μόνο Έλληνες, απόγονοι Δία/Ήρωα Δευκαλίωνα και Ηρωίδας Πύρρας και σε νησίδες διασποράς επιζώντες Άτλαντες απόγονοι Ήρωα Άτλαντα. Αδάμ [αρχικά σημείων ορίζοντα] και Εύα δεν ανήκαν σε καμιά γνωστή φυλή και προφανώς δεν ήταν ούτε Σημίτες ή Σημίτες Εβραίοι. Εντούτοις με μεταγενέστερες προσεγγίσεις από Εβραίους Σιωνιστές Ατλάντων οικειοποιήθηκαν διαχρονικά τους πρωτόπλαστους παραχαράζοντας παράλληλα την μυθολογική προϊστορία των Ελλήνων.

  5. Στα λίγα που γνωρίζω ,Ο έκπτωτος άγγελος=συκοφάντης επαίρεται ότι ο άνθρωπος μόνο με ιδιότέλεια μπορεί να αγαπήσει
    Τον Θεό!Η αλληλεπίδραση ελευθερίας, πρώην αρχάγγελου(πνεύματος) που έφερνε το υλικό φώς(αυγή) με το σάρκινο
    έλλογο όν γεννάει την αλαζονία,το ψέμα,την ντροπή,την φθορά, την αρρώστια , την θνητότητα,την ανυπαρξία στο υπαρκτό(κακία).
    Ο Αγγελος Εωσφόρος έγινε σκοτάδι=διάολος εξέεπεσε,γκρεμίστηκε γή Εγκλωβίστηκε στη γή. μαζί με αυτόν που τον έκανε
    Θεό πίστεύοντας το ψέμα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *