Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:07 - 13/10/2017

Εφηβος ανακάλυψε το σουτιέν για την έγκαιρη ανίχνευση καρκίνου του μαστού

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όταν η Τζούλια Λουίς ντρέιφους ανήγγειλε στο Twitter τη διάγνωση του καρκίνου στο μαστό της την περασμένη εβδομάδα φρόντισε ακόμα να Αναφέρει ότι μία στις οκτώ γυναίκες κινδυνεύει από την ασθένεια και ενώ η ασθένεια είναι ευρέως διαδεδομένη η τεχνολογία αδυνατεί ακόμα να την προβλεψει.

Ο 18χρονος Julian Rios Cantu βοήθησε τη μητέρα του να ξεπεράσει τη διάγνωση καρκίνου και της διπλής μαστεκτομής και ταυτόχρονα αποφάσισε να αναλάβει δράση. Ήταν μόνο δεκατριών ετών όταν η μητέρα του έφτασε κοντά στο θάνατο από καρκίνο του μαστού που είχε εντοπιστεί αργά, έτσι πέντε χρόνια αργότερα δημιούργησε την “Εύα” ένα σουτιέν που μπορεί να ανιχνεύσει τον καρκίνο του μαστού σε πρώιμα στάδια! Ο Cantu και τρεις φίλοι του δημιούργησαν την εταιρεία Higia Technologies η οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο στα βραβεία Global Student Entrepreneur Awards.

Το βραβείο βοήθησε στο να χρηματοδοτηθεί το έργο του για το σουτιέν της Εύας και να υλοποιηθεί όλο το σκεπτικό της εφεύρεσης. Το σουτιέν είναι μόνο στα πρώτα στάδια του αλλα αυτό αρκεί για να θεωρηθεί ένα τεράστιο άλμα στην έρευνα και την πρόληψη του καρκίνου! Το σουτιέν της Εύα λειτουργεί ανιχνεύοντας τα επίπεδα θερμοκρασίας και των δύο μαστων, συχνά όταν ο μαστός επηρεάζεται από κάποια καρκινικά κύτταρα μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος και έτσι να ανεβει η θερμοκρασία του την οποία το σουτιέν της Εύα μπορει να καταγραψει. Οι χρήστες πρέπει να φορούν το σουτιέν μόνο για 60 με 90 λεπτά τη βδομάδα Για να ελέγξουν τις μετρήσεις της Ευα ωστόσο σύμφωνα με τον Καντού οι μαστοι θα πρέπει να βρίσκονται παντα στην ίδια θέση κατά τη διάρκεια κάθε μέτρησης!

Η ευχα είναι μία καινοτόμος ιδέα και ένας πολύ καλός τρόπος για τους νέους ανθρώπους όπως τοο Καντου να αποδείξουν ότι είναι ικανοι για τη δημιουργία νέων τεχνολογιών! Το σουτιέν πρέπει ακόμα να υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους για να μπορεί να το χρησιμοποιήσει το ευρύ κοινό, ακόμα και έτσι ομως τα νεα μιας τέτοιας εφευρεσης φέρνουν νέα ελπίδα στα συμπτώματα και τις ανωμαλίες που μπορεί να είναι οι πρόδρομοι και οι δείκτες καρκίνου του μαστούν.

Η Άννα Πέρμαν από την cancer research UK κάλεσε τους ανθρώπους να ενημερώσουν τους γιατρούς τους αμέσως για τυχόν ασυνήθιστα ευρήματα οπως μικρά εξογκώματα στο στήθος η ερυθρότητα και πόνος στο στήθος στη συνέντευξή της στο BBC.

Ακόμα και τότε ο καρκίνος μπορεί να μην εντοπιστεί! Όπως συνέβη και με τη μητέρα του Καντού οπου ένας γιατρός της είχε πει αρχικά ότι το εύρημα που βρέθηκε δεν ήταν κακοήθης μέχρι στο τέλος να ξαναγίνει μία δεύτερη μαστογραφία οπου τα πράγματα τα έδειξε αλλιώς και 6 μήνες αργότερα αφαίρεσαν και τους δύο της μαστους.

Δεδομένο οτι το σουτιέν χρησιμοποιεί θερμότητα για την ανίχνευση ανωμαλιών και θρόμβων είναι πιθανό ότι σε μεταγενέστερες εξελίξεις του το σουτιέν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άτομα όλων των φυλών για την ανίχνευση καρκίνου του μαστού! Δεδομένου ότι οι άνθρωποι της κοινότητας LGBTQ κινδυνεύουν να προσβληθουν από τον καρκίνο του μαστού, συμπεριλαμβανομένων των ομοφυλοφίλων και των τρανσέξουαλ η τεχνολογία του σουτιέν της Εύα θα μπορούσε να καταστεί εξαιρετικά ευεργετική για την κοινότητα γενικότερα ο Καντού ελπίζει ότι το σουτιέν του η Εύα θα είναι διαθέσιμο και έτοιμο για το κοινό ήδη από το τέλος του επόμενου έτους!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. A FUCKING SMART BRA!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*