Διαφημίσεις

…αναρωτιεμαι αν αυτοι οι ανθρωποι την επομενη μερα θα μπορεσουν να συνυπαρχουν μαζι ξανα …

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει στην Ισπανια …”
  1. η κατεδαφιση εχει αρχισει σε λιγο θα αρχισει το γαιτανακι της ανεξαρτησιας παντου ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    1. Ο ΡΑΧΟΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ????ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ…..

  2. Την ίδια απορία εχω και γω!και χωρίς έχθρες και μίσος?λιγο δύσκολο μου φαίνεται.πάντως οι καταλανοι ειναι πολυ ήσυχοι τελικα.Δεν θα είναι τα ίδια με τους βασκους.ειναι πολύ πιο αγριοι και σκληροί.Εκεί αν κανουν μαγκιά οι μαδριλενοι,τους την εχει στημενη ο ΕΤΑ.!μετα πως θα φυγουν?μαλλον σε κάσες!!

  3. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΔΙΚΑΣΤΩΝ,ΒΟΥΛΕΦΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ (ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΕΙ) ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ(ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ)ΠΟΛΙΤΗ (ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ).ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ

  4. Χαιρομαι και το ξαναγραφω γιαυτους τους ασιατες της ισπανιας που κατεσφαξαν τους ντοπιους και εγκατασταθηκαν αυτοι εκει
    και ηρθε η ωρα να σφαχτουν μεταξυ των σαν τιμωρια για τις καταστροφες των πολιτισμων της αμερικης που εκαναν αλλα και του ελληνικου πολιτισμου

    1. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?

      1. διαβασε για την ισπανια η” για την ιστορια της ευρωπης , και ανοιξε και την εγκυκλοπαιδεια ”πυρσος” που γραφτηκε το 1926 εως το 1934.

  5. Ο/Η ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ λέει:

    Το Ισπανικό κράτος δεν είναι έθνος. Είναι ένας σχηματισμός, μεικτών εθνών. Το Βασίλειο της Λιόν και της Καστίλλης, το Βασίλειο της Αραγωνίας, το Βασίλειο της Πορτογαλίας και η μελλοντικώς ενσωματωμένη και απελευθερωμένη Γρανάδα που απελευθέρωσαν από τους Μουσουλμάνους.
    Εκ της αρχαιότητας: Νοτιοι ήσαν: Ιβηρο-Καρχιδόνιοι. Βορειοι ήσαν: Κελτ-Ίβηρες. Νοτιοανατολικοί ήσαν: Ιβηρο-Ελληνο-Λατίνοι.

    1. Ο/Η ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ λέει:

      Οι νότιοι, Καρχιδονιακής καταγωγής, αφομοιώθηκαν αρκετά από τους γύρω, ενώ οι μουσουλμάνοι πήραν τον μπούλο, αν εξαιρέσουμε όσους Τσιγγάνους υπάρχουν ακόμα εκεί.
      Οπότε το που ανήκουν, είναι άλλο ζήτημα…
      Οι Πορτογάλοι, ως οι καθαρότεροι Ίβηρες, είναι έθνος. Οι Ισπανοί, γίναν και αυτοί. Οι Βάσκοι κλπ. που ανήκαν στο στέμμα της Αραγωνίας, δυστυχώς δεν είχαν την ευκαιρία ν’αποφασίσουν, εξ άλλου είναι μια μίξη άλλων φυλλών όπως είπαμε που το Ελληνικό στοιχείο, είναι παρόν και μεγάλο.
      Άρα;

      1. Άρα συγκροτούν είτε ένα μεικτό-έθνος, είτε ο καθένας τους επιλέγει την ενσωμάτωσή του κάπου, η σπάνε σε κομμάτια, πράγμα αδύνατον και παράλογο, καθώς είναι ήδη μεικτή φυλή, οπότε πως θα ξεχωρίσεις τον Ρωμαικής/ Ελληνικής/ Ιβηρικής καταγωγής;
        Επομένως, είτε φτιάχνουν ένα ανεξάρτητο μεικτό έθνος, είτε σπάνε στα δύο και οι Ιβηρικής καταγωγής, ενσωματώνονται στην Ισπανία, με τους Ελληνο-Λατινογενείς, να γίνονται μια αυτόνομη, στρατηγική/ εμπορική δύναμη, δορυφόρος Ελλάδος-Ιταλίας.

  6. Σ’ότι αφορά τους Βάσκους, αυτοί θα πρέπει να γίνουν αυτόνομη οντότητα, από τους υπόλοιπους ”Καταλονούς” καθώς αποτελούν μεικτό-έθνος, με το Γαλλικό στοιχείο να υπερέχει, άρα μπορούν ν’αποτελέσουν δορυφόρο της Γαλλίας, μιας και δεν επιθυμούν ν’ανήκουν στην Ισπανία πλέον.
    Η διάλυση της Ε.Ε θα φέρει την ευκαιρία, Ελληνο-Ιταλικά συμφέροντα, να γίνουν μια συμμαχία, που θα χει δορυφόρους, στην Ν.Α. Ισπανία και στην Ν.Α. Γαλλία. Είναι κρίμα να μην είμαστε η ιστορικώς, εμπορική δύναμη της μεσογείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *