ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

· panos

Ανορθόδοξος πόλεμος κατά της Ελλάδος

Να αποτελούν άραγε οι καταστροφές στις κρατικές υποδομές και όχι μόνο, επιχειρήσεις ανορθόδοξου πολέμου ξένων μυστικών υπηρεσιών κατά της Ελλάδος; Το έχετε ποτέ διερωτηθεί;

Πάντως, το εγχειρίδιο ανορθόδοξου πολέμου της CIA εναντίον κυβερνήσεων ή καθεστώτων κρατών που δεν υποτάσσονται στις ορέξεις των ΗΠΑ προβλέπει τη δημιουργία αναταραχής στη χώρα με εκτροχιασμούς τραίνων, καταστροφές γεφυρών, καταστροφές και δολιοφθορές εναντίον εργοστασίων παραγωγής ενέργειας, επιθέσεις εν καιρώ ειρήνης σε στρατόπεδα και γενικότερα ένοπλο αγώνα καμουφλαρισμένο κατά των ανυπάκουων!

Θυμηθείτε τι από τα παραπάνω έγιναν από τον Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι τον φετινό Σεπτέμβριο! Υπήρξαν επιβεβαιωμένα συμβάντα εκτροχιασμών τραίνων με εκτεταμένες δολιοφθορές στις ράγες σε τοποθεσίες στρατηγικής σημασίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπήρξαν ακόμη ανεξήγητες καταστροφές στην περιοχή Αμυνταίου Φλωρίνης σε εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας (ορυχείο ΔΕΗ) που λογίζεται η κατολίσθηση σαν μια από τις μεγαλύτερες κατολισθήσεις που έγιναν ποτέ! Η δε οικονομική ζημιά υπήρξε τεράστια και η επιτροπή εμπειρογνωμόνων δεν έχει βγάλει ακόμη πόρισμα!

Ακόμη αποδείχτηκε πως πολλές από τις καταστροφές των δασών μας προήλθαν από χέρια Αλβανών και Τούρκων!

Επιπρόσθετα, ανεξήγητες πτώσεις ελικοπτέρων έγιναν σε αυτό το διάστημα!

Θα μου πείτε ήταν όλα τυχαία συμβάντα! Θα σας πω πως, για τους αφελείς, ναι ήταν τυχαία συμβάντα! Για τους ψαγμένους ΟΧΙ!!

Τυχαίο… γεγονός η πτώση της γέφυρας του Ιάσμου;

Την 9η Σεπτεμβρίου 2017 οι κάτοικοι της περιοχής του Ιάσμου Ροδόπης βρέθηκαν σε μια δυσάρεστη έκπληξη, όταν αντίκρισαν πως μέρος της νέας γέφυρας του ποταμού Κομψάτου, η οποία ενώνει τον Ίασμο με τον Πολύνθο και αποτελεί τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η σύγχρονη κατασκευή, είπαν πως ενδεχομένως έπεσε λόγω μη καλής συντήρησης ή ακόμη λόγω των πολλών βροχοπτώσεως εκείνων των ημερών!

Εμείς όμως οφείλουμε να επισημάνουμε:

Η λίμνη Βιστωνίδα και η ευρύτερη περιοχή της αποτελεί την πιο στενή λωρίδα ελληνικής γης στην Θράκη μας!

Η γέφυρα του Ιάσμου είναι κομβικής σημασίας διότι βρίσκεται ακριβώς στο μέσον των πόλεων Ξάνθης και Κομοτηνής και κάθε βλάβη σ΄ αυτήν δημιουργεί προβλήματα στις μετακινήσεις πολιτών, εμπορευμάτων, αλλά και του ελληνικού Στρατού στην ευρύτερη περιοχή!

Η γέφυρα αυτή απέχει λίγα χιλιόμετρα από την περιοχή του όρους Παπίκιου, ακριβώς πάνω στην Ελληνο-βουλγαρική μεθόριο!

Στην περιοχή του Ίασμου και του όρους Παπίκιου, στο βόρειο τμήμα του στη Βουλγαρία υπάρχουν πυρήνες μουσουλμάνων, φίλα προσκείμενοι προς το καθεστώς Ερντογάν, απόλυτα εκπαιδευμένοι και γνωρίζοντες τι θα κάνουν αν οι τουρκικές δυνάμεις επιχειρήσουν επίθεση ανακόπτοντας τις ελληνικές δυνάμεις!

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να ανησυχήσετε, αλλά όπως πιστεύει ο κάθε λαός, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι! Το αντιλαμβάνεται όταν πλέον θα έχει εκδηλωθεί!!

Ας μας ακούσετε και ας διαψευστούμε…

Ανάμεσα στις σαπουνόπερες των ΜΜΕ, στα τουρκο-σήριαλ των καναλιών, στα lifestyle των εφημερίδων με τα ερωτικά σκάνδαλα και τη ζωή των celebrities (διάσημων), ας υπάρχει και κάποιος να ξυπνάει τους εφησυχάζοντες από τον λήθαργό τους!

Έτσι σήμερα για άλλη μια φορά θα σας ανησυχήσω!

Η περιοχή δυτικά της οδού Αιόλου, στο κέντρο της Αθήνας, αποτελεί το άντρο των τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών! Καθώς και η περιοχή δυτικά της οδού Φιλελλήνων, πλησίον της πλατείας Συντάγματος! Αυτές οι περιοχές αποτελούν την καρδιά, την ψυχή, το πνεύμα και την μνήμη της Τουρκίας, μιας και στον συγκεκριμένο τομέα της πόλεως των Αθηνών, επί τουρκοκρατίας υπήρχαν τα νεκροταφεία τους, τα ιεροδιδασκαλεία τους και τα ιεροσπουδαστήρια τους! Τα ιερότερα τεμένη τους με τους κήπους, τα πλατάνια και τις βρύσες, τα αναψυκτήρια και γενικότερα οι χώροι αναψυχής τους!

Αλλά η ίδια μεγάλη δραστηριότητα, με αγορά κατοικιών, παρατηρείται τα τελευταία χρόνια και στην περιοχή της Νεαπόλεως των Αθηνών, κάτω από τον Λυκαβηττό! Μιας εκ των ομορφότερων παλαιότερα περιοχών της Αθήνας μας! Εκεί όπου σήμερα είναι μια “νεκρή ζώνη” λόγω του άβατου των Εξαρχείων!

Είναι η περιοχή που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών, Ζωοδόχου Πηγής, Χαριλάου Τρικούπη, Ιπποκράτους, Ασκληπιού και Μαυρομιχάλη!

Εκεί έχουν δημιουργηθεί τουρκικοί θύλακες – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – ιδιαίτερα επικίνδυνων ατόμων!

Αυτοί οι θύλακες, εκμεταλλευόμενοι τη δράση των Αντιεξουσιαστών – Αναρχικών στην περιοχή, ενδεχομένως να δημιουργήσουν στο μέλλον προβοκάτσιες με ανυπολόγιστες συνέπειες!

Ας λάβουν σοβαρά υπ΄ όψη τους τις καταγγελίες μας, όπως διατυπώθηκαν από την αξιόπιστη πηγή μας, τόσο τα αρμόδια Υπουργεία, όσο και η ΕΥΠ!!

Άσχετο αλλά και συνάμα σχετικό! Από το διαδίκτυο!

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

Φωτιά στην Εύβοια: 112 στο Παραδείσι – Εναέρια μέσα και ισχυρές δυνάμεις στη μάχη

ΕΛΛΑΔΑ

Πόσο Διαρκεί Μια Στιγμή; Η Απάντηση Θα Σε Εκπλήξει

Ποδοσφαιρικό στάδιο, εικόνα αρχείου για τη σύγκρουση FIFA και UEFAΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · Ρήγμα FIFA–UEFA από τη Θεσσαλονίκη – Η ΕΠΟ γυρίζει την πλάτη στον Infantino και ανοίγει μάχη για την κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *